Hägga var så orolig för att det kunde vara Dumpen eller någon annan som han chattade med att han ville att barnet skulle visa upp sitt ID-kort i chatten.

Hägga skickade bild på sprötet och ville att barnet skulle skicka lite nakenbilder tillbaka.

När han kom för att möta vårt fiktiva barn fick han så bråttom att han välte vårt fiktiva barn med bildörren.

 

 

Telefonsamtal med Hägga:

21 thoughts on “Hägga (Napp #384) Nordmaling

 1. Han verkar ju ändå ha insikt… Men ändå lika störd som de övriga… Bra jobbat Sara med personal!!! 🙏🏻❤️🙏🏻

 2. Borde polisanmäla för påkörningen, även om det kanske inte blev så mycket är han ändå en fara, både mot barn och trafikanter.

  Kunde gått riktigt illa det där om hon hade trillat mot däcken istället. Så ”snäll” och ”omtänksam” är han där han är beredd på att köra över ett barn för att komma undan och fly konsekvenser.

  1. Ja det där utgör ett trafikbrott enligt trafikförordningen. Han ska kontrollera i alla speglar och se över axeln åt alla håll för att vara säker på att han verkligen kan köra efter att ha stannat. Han har väjningsplikt.

   Att köra med öppen dörr och utan att ha kontrollerat i tillräckligt hög grad är knappast förenligt med väjningsplikten.

   En polis kan knacka på och ge honom ett strafföreläggande. Tror inte att han är så korkad så att han vill att det ska leda till åtal istället.

 3. Chatten var långt över gränsen och det finns ingen tvekan om att den här gäddan betedde sig både ansvarslöst och grisigt.
  Ändå tror jag för första gången på det mesta han säger. Som att det är första gången, att dator och telefoner är fria från övergrepp material och att han aldrig kommer att göra det igen.
  Bra att ni tog honom.

 4. Han var väldigt sugen på att våldta ett barn. Först ville han få en bild för att få det bekräftat att barnet verkligen är ungt, sen få ytterligare en bild för att verkligen få det bekräftat att ”du är du” och sen även få kort på leg för att vara helt säker på att det är ett barn.

  Hans chattande om sex hade utgjort brottet ”sexuellt ofredande mot barn” om det var ett riktigt barn eftersom att hans chattande hade kränkt barnets sexuellt integritet. Hans vilja som avsåg att barnet skulle skicka nakenbilder hade utgjort brottet ”utnyttjande av barn för sexuell posering”, och hans möte som avsåg fika, enbart för att se om barnet var ett barn inför att senare ha sex, hade utgjort brottet ”kontakt för att träffa ett barn i sexuellt syfte”. Fängelse i straffskalan för alla dessa sexualbrott. Själva våldtäkten hade dock konsumerat brottet ”kontakt för att träffa ett barn i sexuellt syfte.”

  Han som anser sig vara en ”oegoistisk” och ”normal snubbe” skulle ha begått 3 sexualbrott mot ett ett barn.

  Sök vård peddo.

  1. skitbra kommentar. För min första känsla var att han inte ville skada, sen blev jag bara mer och mer äcklad. Men du satte orden på detta. Den springande punkten är att han vill dra över ett barn.

 5. När jag själv var tonåring så tyckte jag att mina plus 30-åriga föräldrar var urgamla.
  Hur kan alla dessa Äckelgubbar tro att friska UNGA tjejer/ killar skulle vara intresserade och att bli våldtagna av dem ?!? Att de sen även försöker gömma sina identiteter bekräftar ju bara vad dom är kapabla att göra. Så skrattretande att skylla på översexualitet, porrskada…🤮🤮🤮

 6. Det var en gång en hjärna och ett kukhuvud.
  Hjärnan: Jag tror jag har chattat med Dumpen
  Kukhuvudet: Nej det skulle jag aldrig tro. Du kan lita på mej.
  Hjärnan: Okej, jag litar på dej

 7. Alltså, han verkar ju förstå att det är riktigt fel, de här är den ända personen på dumpen jag tycker verkar ha insikt i det han gör och att det är fel.
  De rättfärdigar inte hans beteende och att han är sjuk , tycker synd om hans familj

  1. Han har insikt i att det kan var Dumpen ja. Men oj så sugen han är. Trots att han vet hur fel det är så kan han inte låta bli utan tar risken. Tji fick han. Heja Dumpen!

 8. Ni som säger att han har självinsikt på vilket sätt? Uppenbarligen förstod han hela tiden det är olagligt men var ändå motiverad nog att träffa ett barn för en eventuell våldtäkt förstår inte på vilket sätt det är bättre. Hoppas han söker vård

 9. Så jäkla sugna gäddorna är på att knulla barn… Helt makalöst… Att de blir så besatta av det. Beredda att offra det mesta av värde i livet. Beredda att åka i finkan för det. Skrämmande.

 10. Men Nice One!

  Hur kan man inte ens ha lite självinsikt?
  Han är en skäggig grådassig blekfet snuskgubbe.
  Det kan inte finnas många under 95 år i detta landet som skulle gå i gång på den håriga äckligt svettiga pungbilden.
  Hur kan man skriva som han gör till någon ?
  En vuxen skylla aldrig spinna vidare den kontakten. Sen när som skriver till barn så blir beteendet så sjukt illa.

  Dessa vidriga sluskar med feta äckliga fingrar unnar sig själva att nytta barn.
  Om vi glömmer att en lag ska skydda dom under 15 år så är det fortfarande sjukt hur dom vill och försöker unna sig yngre människor.

  Ni går på barn för att många redan har det jobbigt och blir då ett lättare byte.
  För i ärlighetens namn så dessa snubbar bara genom sin existens en nitlott, förbrukade.

  Acceptera att hittar man ingen patent i sin egen ålder och i samma liga så inse att ni blir singlar.

  Använd fantasin o händerna till vad ni vill men låt barnen vara

 11. En klassisk gädda som ryms med i framtida faktaböcker.
  Gädda 384: ’Det var bra att du ringde.
  Jag hade egentligen tänkt att stanna och prata med er.’
  ’Ja, vad ska jag göra åt det här?’ ’Du kan gå igenom mina datorer och telefoner och allting och kan lämna in i polisen”
  ’De kommer inte hitta nånting.’
  ’Du får tro precis vad du vill.’
  Sara: ”Förklaringar bryr jag mig inte så mycket om.” (Det är ytterst få människor som kan få till en sån subtil dominans i ett tonläge vill jag tillägga.) Gäddan, ”hheheh, det var faktiskt första gången.” Till råga på allt så har han en fru som bevisligen är mindre önskvärd för honom.

  Nu känner många till Dumpen så man kan tycka att gäddor borde ta till sig av konsekvenserna som deras ”beteendemönster” medför. Detta berör trots allt dem själva eftersom de ser allt från deras perspektiv. (Även när det är försent) Givetvis är humanism den rätta vägen – Att vägleda dem till att söka hjälp vilket de får och har rätt till. Men hjälper terapi någon som inte bryr sig? Kan man få empati för andra genom piller? All vetenskap säger nej så hur stort värde har humanism i den här frågan? Hade dock varit intressant att få höra om det finns gäddor som känt genuin ånger för sina handlingar och sökt hjälp.

 12. Träffa småbarn och vara en mr nice one passar inte så bra ihop…
  Hoppas det gick bra lät som det blev en smäll med bildörren.

  Tänk så farliga dessa män är på bekostnad av barnens blivande måenden :'(

 13. Fråga efter nakenbilder och försöka ses med en flicka under 15 när han själv är sådär gammal är bara äckligt. Finns inga ursäkter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X