Vi har fått in en del tips om denne mannens tidigare förehavanden. När vi följde så satt han direkt på kroken. Chatten innehåller en hel del märkligheter så som att ha skulle göra barnet med barn och låta barnet amma honom. Rörigt? Det är bara förnamnet.

Berättelsen I loggen om hans familjeförhållanden är rena lögner. Anhöriga vill absolut inte bli kontaktade.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

 

17 thoughts on “Göra barn med barn? (Napp #382) Arvika

 1. Herregud, de är ju f-n livsfarliga.
  De våldför sig på försvarslösa barn och vill göra så sjuka saker ingen skulle kunna komma på i sin vildaste fantasi. Är man så sjuk så finns det inget som heter rehabilitering och alla vet om det!

 2. Vilket aber! Tjatar och tjatar och hans hästar verkar ha rymt sen länge! Och seriepeddo! Pratar om sina barn att dom inte vill ha 6 med honom,har han försökt? 🤮

 3. Tolkar av din text att du vill förstå hans agerande och även hitta förmildrande omständigheter. Personer som söker barn i sexuellt syfte har ett sexuellt tändnings mönster mot barn och är empatistörda. Att denna mannen har en ’tragisk’ livssituation saknar relevans. Gäddor finns i alla samhällsgrupper och lever vitt spridda liv. Titta igenom alla gäddvideos så ser du detta tydligt. Dåligt mående är ingen ursäkt eller förmildrande omständighet att förstöra ett barns liv.

 4. Han hade samma beteende i byn vi växte upp i också. Han har jättesnälla barn och exfru, men mina föräldrar vågade aldrig lämna oss på lekträff om han var hemma. Känns som många alltid har vetat men utan bevis. Han har saboterat tillräckligt för sina barn men också för andra barn. Han försökte sig även på en vän till mig när vi var unga, för ungefär 13 år sedan som än idag väljer att ta omvägar om hon ser han i närheten.

  Ta hand om er där ute, hoppas verkligen han söker hjälp eller att någon ser till att spärra in han.

  1. Läskigt att misstankarna mot honom har funnits så länge. Man ska ju i regel inte lyssna på rykten men det är ju sällan rök utan eld.
   Med tanke på att det pratats om honom så länge så vågar man inte tänka hur många han kan ha förgripit sig på. Om han har varit på någon innan så kan man ju hoppas att den personen ser detta nu och både orkar och vågar göra en anmälan.
   Eller kanske ta kontakt med dumpen.

 5. Helt sjukt hur alla kan finna medkänsla med gäddorna som förstör barn. Alltid försök till förklaring att han skulle vara ensam osv. Han kanske har förtjänat att vara ensam. Kanske det inte är synd om honom! Kanske är det synd om de omkring honom? Visst kanske inte den smartaste men vad har det med detta beteende att göra? ska man få göra vad man vill för att man inte är smart? Han har ju uppenbarligen lyckats ta sig till platsen, beställt mat o laddat ned appar o lagt in olika namn o gjort planer för att inte åka fast för att han ska våldta ett placerat trasigt barn. Finns en himla massa människor att känna medkänsla för. Varför just dessa som gillar sex m barn? Om de nu är så ensamma lär det väl vara enklare att träffa ngn i sin egen ålder om det nu skulle ha varit problemet. Problemet är dock att han tänder på barn.

  1. Vad som är ännu sjukare är att om han hade lurat svenska staten på pengar, genom eko-brott eller skattefiffel, så hade han inte fått någon förståelse eller medkänsla alls, utan bara hat och förbannelse från alla.

   Tydligen är toleransen för en förövare högre, ju grövre brottet och dess konsekvenser är.

 6. Nu undrar jag om vi inte ska ta och bena ut detta lite..
  Vi säger att 40 åriga Leif endast tänder på kvinnor runt sin egen ålder på ett helt normalt sätt, blir tvingad eller för all del, får för sig att söka vård för sin sexuella läggning mot kvinnor och att han då tex med vårdens hjälp ska lära sig att INTE tända på kvinnor utan att han ska ”lära” sig att inte vilja ha kvinnor och lära sig att stå emot känslan av att flörta med och träffa kvinnor. Alltså INTE flörta med kvinnor och absolut inte ge efter när lusten pockar på??
  Hjärnan är ingen dator som går att omprogramera!!
  Dom som föds med denna läggning kommer alltid att ha den och så är det med det!
  Vård mot pedofil handlar ju endast om att försöka få pedofiler att INTE agera ut sin sexualitet på barn!! Och för att det funkar, var finns dom garantierna??? ABSOLUT INGENSTANS!!

  När en person kan våldföra sig på ETT barn då borde samhället ta sitt ansvar och ALDRIG någonsin släppa ut den i personen mer i samhället! Varför? För att pedofil är en störning i hjärnan och kan alltså inte raderas bort! Kommer alla dömda för att utsatt ett barn att göra om det? Kanske inte MEN HUR vågar vi chansa????????? Hur??

  Här kämpar Sara och Patrik med CO och gör ett helt fantastiskt jobb och även polis och åklagare kämpar men vad gör dom som sätter lagarna?? Man bli mörkrädd!!

  Mina tankar går till varje litet barn som på ett eller annat vedervärdigt sätt blivit utsatt för sexuella övergrepp i någon form!!

  Älskade Sara och Patrik, tusen miljoners tack för allt ni gör och orkar! Vi är många som hyllar er till stjärnorna ❤️❤️

  1. Håller fullständigt med dig Susanna, tack som fan för de kloka orden och tankarna 👍..d e ett jävla daltande med dessa löss i det här konflikträdda landet där vi väljer att värna förövares integritet in absurdum för att sen helt enkelt vända ryggen åt alla offer. Patrik, Sara och ALLA andra som är inblandade i jakten på alla dessa gäddor är helt fantastiska och måtte de orka kämpa ❤️

  2. Svaret är att de dels får verktyg som avser att inte vilja agera ut, precis som en alkoholist eller narkoman får verktyg till att inte vilja förstöra för sig själv och för sin familj, men dels så får de även läkemedel som sänker sexlusten.

   En stor riskfaktor är att de sällan tänder på enbart barn. De tänder även på kvinnor. Träffar de en kvinna, då vill de inte fortsätta med den medicinering som sänker sexlusten och då får man hoppas på att den kvinnan inte har barn, vilket tyvärr är fallet med en tidigare dömd våldtäktsman som dumpen belyst tidigare.

 7. Tack för erat enorma engagemang och arbete ni lägger ner på barnen.
  Blir så sjukt äcklad av alla äckliga vidriga grisar.
  Att det finns så många vidriga människor de tar ju aldrig slut.
  Hur många finns det egentligen?
  Än en gång tack för erat arbete ni är helt fantastiska.

 8. Bra att han ”fångades” in.
  Om han har problem som ensamhet, tändningsmönster på barn etc etc, så är ju inte det någon ursäkt för detta beteende. Vuxna får söka vård och stöd själva , om någon självinsikt föreligger. Då detta inte verka vara fallet för de flesta gäddor, så får vi vara mycket glada för att Dumpen fiskar upp dom i dagsljuset. Barn är och ska vara fridlysta i samhället.

 9. Finns inga ursäkter till att söka sig till barn.

  Om man är en ensam vuxen går man väl inte och våldtar andra vuxna? Ännu mindre barn. Det är väl självklart.

  Sedan är
  Det lite
  Oroväckande att han svarade att hans barn inte ville bli våldtagna av honom som
  Om
  Det var en tanke han haft. Usch

 10. (Borttaget av Admin)

  Skämt åsido, så underbart att ni vevar in gädda på gädda, Sara och Patrik, och gänget bakom er förstås. Ni är guld!

 11. Jag har följt Dumpen så länge och sett alla gäddor ni har publicerat. Man blir tillslut avtrubbad, för man ser så mycket och alla vidriga saker dessa gäddor vill ägna sig åt. Den här satte dock avtryck. Blir fysiskt illamående av att läsa hur han vill göra ett BARN med barn!!! Det spelar ingen roll att han inte är fullt tillräknelig, han förstår att det är skillnad på 13 och 55. Har läst kommentarer där folk har yttrat att ”det är synd om honom, han har själv varit utsatt i barndomen”. Och? Som om det ger en människa rätten att begå övergrepp på andra och föra vidare sin egen smärta?!
  Jag har blivit mobbad hela min uppväxt, jag går inte runt och mobbar andra för det. Man är ansvarig för sina handlingar oavsett.
  Att sedan läsa hur fiskarna utger sig för att bo i familjehem/sis eller liknande och uppleva att gäddorna inte bryr sig ett dugg om det, många kommenterar det inte ens. Vill vi ha ett sådant samhälle?
  Denna hade jag väldigt gärna låst in på rättspsyk med särskild utskrivningsprövning. Gravt empatistörd och en solklar peodofil läggning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X