Han trodde att han pratade med en kille född 2010 och var väldigt pratglad i chatten. Han berättade om kinks och drömmar som han ville förverkliga. När det sedan kom till vårt möte så var han inte alls lika pratglad. Tvärtom så sa han ingenting alls.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

10 thoughts on “Knäpptyst (Napp #381) Sundsvall

 1. (Borttaget av Admin) varför jagar du efter barn? Du skapar ju bara problem för dig själv. Sök nu vård för detta och låt bli barn framöver för din egen och alla barns skull. Nästa gång kanske det inte är dumpen utan fängelse som blir resultatet av ditt agerande 😑😑😑

  1. Hade ändå varit bättre om det var fängelse istället för Dumpen, en värld där inte Dumpen skulle behövas hade varit något eftersträvansvärt!

   Vakna politiker!

   1. Alltså, inte att Dumpen är något dåligt, men en värld där dessa pedofiler får konsekvenser för sitt agerande och inte kan vara ute i det fria – hade varit bäst för alla.

  2. För att det skall bli fängelse av personens agerande så skall det finnas ett ”riktigt” offer som blir våldtaget. Det skall dessutom gå att bevisa i en rättegång, och då räcker inte indicier för att få en fällande dom. 80% av alla övergrepp mot barn anmäls inte. Enbart 5% av de som anmäls leder till fällande dom. En ganska dyster statistik som talar sitt tydliga språk: Det är fritt fram att begå övergrepp mot barn i Sverige, risken att åka fast är försvinnande liten. Jag skäms över att bo i ett land som är så vansinnigt eftersätt gällande barns rättigheter till en trygg uppväxt fri från misshandel och övergrepp.

   1. Om det var ett svar direkt till mig så vet jag mycket väl hur det är, ett annat stort problem är preskriptionstiden vilket borde tas bort. Hade själv ingen aning om vem det var förrän rätt nyligen, men har nu gått nästan 30 år samt, som du säger, bara indicier (om än starka sådana).

    Så finns inte mycket man kan göra för upprättelse, och antar att man inte direkt är ensam om det.

 2. Det är en väldigt blandad kategori människor må jag säga men ändå har det detta skeva mönster gemensamt!

 3. Precis utanför där man bor.. Dem finns verkligen överallt, man är aldrig skyddad.. Jag får panik över min dotter som är 11 som går hem själv från skolan bredvid där ni tog mannen ( även om jag förstår att dem finns som amöbor överallt) Bra jobbat, klump i magen när man inser allvaret om möjligt ännu mer.. NI är grymma! /mikaela

 4. Tips till föräldrar. Det finns familje-inställningar i snapchat. Använd dem. Då får ni insyn angående vilka era barn är vänner med och vilka som de pratar mest med. Sker det en förändring, då är det enbart att fråga vem den nya personen är. Så att det inte dyker upp någon som börjar kräva bilder o.s.v.

  Det enda som krävs är att ni skaffar snapchat och skickar en inbjudan till ert barn via familjefunktionen i snapchat.

  En våldtäkt börjar sällan med en våldtäkt. Någon skickar ett ”hej” till ditt barn.

  Även iOS-enheter Android-enheter och Windows-enheter har mängder med familje-funktioner. Använd dessa. Ni kan bland annat se vart er barn befinner sig.

  Använd teleoperatörer som ger dig en lista över vilka nummer som ditt barn får telefonsamtal ifrån, ringer till och sms:ar.

  Använd en router som ger dig insyn i ditt barns surf-historik.

  Det finns mycket som man kan göra för att sänka riskerna betydligt.

 5. Det syns att det är något fel på honom. Ser ni damerna i bakgrunden som filmar honom, han är nog igenkänd just nu, hahaha.

 6. Man upphör inte att bli besviken över hur många män som går omkring här, mitt ibland oss, med den här typen av onaturliga böjelser för barn och därtill brist på spärr emot att kontakta dem i syfte att våldta dem. Jag hoppas att ni förstår vår uppskattning så att ni orkar fortsätta kämpa. Ni är bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X