Sponsorer

En efter en kommer de. I bil, med buss och till fots. De drömmer om samma sak, att förgripa sig på ett barn.

Jonsson skickade snoppdragarvideo och skrev en hel del om vad han vill göra med vårt fiktiva barn. Han letade tom upp en porrstjärna som han tyckte var henne lik.

Han kom till platsen för att hämta upp barnet med bil. När han såg vårt fiktiva barn på avstånd, parkerade men såg jättearg ut och körde snabbt iväg när vi gick fram till hans bil.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

 

22 thoughts on “Snoppfotografen från Bollnäs (Napp #380)

 1. Undrar om det finns ngn vetenskaplig undersökning som kommit fram till att en stor % av män tänker med bihanget ???? VARFÖR tror dom ens att flickor blir tända på deras bihang. Det måste blivit ngn felkoppling mellan
  hjärnan o pinnen !?

  1. kan bara hålla med . dom är beredda att förlora allt när den står med ! familj, jobb, sociala livet precis allt . hur kan en pinne vara så viktig att man är beredd att skapa offer o skada familj

 2. Haha alltså jag kan inte tro detta är sant. Hur jävla många gäddor finns det?? Ännu ett äckel som tror han är sexig när han pratar med ett litet barn som han vill våldta. Hur kan ni ha fiskat upp fler än 380 st ?????? Haha alltså förstå att det är 380 PEDOFILER som härjar fritt runt om i Sverige. Och så finns det jönssar till journalister, politiker och snutar som tycker Dumpen borde förbjudas. Ahhhhh så provocerande.

  Bra varning för allmänheten som vanligt Dumpen. TACK!

  1. Lite påhittad information igen bland kommentarerna. Det finns ingen politiker som anser att dumpen ska förbjudas. Det skulle bryta mot yttrandefrihetsgrundlagen.

 3. 2716 dagar på kik tittar tydligen på porr och avslutar det hela med en film som visar vad han tänker med. fy fan tar det aldrig slut på dessa äckel.

 4. Ja brukar tänka hur va det för 50-60 år sedan och ännu längre tillbaka fy faen va mycket barn som måste ha blivit utnyttjade av dessa monster då va det ingen 15 års gräns bara att ta för sig.

 5. Vi (jag och min make) är så otroligt trötta på dessa missfoster till män som tror att de har en ”snygg kuk” och som vill visa upp den. För barn….

  Helt skadade i hjärnan – och onormala – är vad de är!! Majoriteten av Sveriges vuxna befolkning är dessa mäns fiender. De bör sluta att utmana oss 👽 – om de pensionssparar…

  Gå hem och lös korsord, diska eller jogga… åtminstone bete dig som det förväntas av en vuxen karl! Vi är fler och fler som numera har koll.

 6. Trötta mig… ännu en Ful gubbe som tror att nån vill ta i dem med en tång 🫠 Snälla ta ert pick och pack och flytta till en öde ö där ni kan sitta allihop och pilla på varandra 🧳 🏝️ så förbannat trött på ert avvikande beteende, låt barn få vara barn och få ha sin barndom ifred utan era flens korvar upptryckt i ansiktet ⚡️ 🌭

 7. Han har koll på porrstjärnor, men noll koll på lagar gällande sexuellt umgänge med minderåriga. Snälla, ta tag i ditt liv!

  1. Marcus. Jag är helt övertygad om att det inte finns något samband mellan porrtittande och lagtittande. 😂

 8. För er säkerhet, stå inte framför bilar, man vet aldrig vad de hittar på ❤️

 9. Om jag visste hur många peddon som vandrar mitt ibland oss när min son var liten vet jag ärligt talat inte om jag vågat ha honom i skolan själv. Det är skrämmande vad många skumma, sjuka, perversa folk det finns därute.

  Jag blir livrädd vad mycket hänsynslös ondska som finns överallt. Vilken värld vi lever i.

 10. Så pinsamt det blir för dessa. Om dom ens förstår själva det men om inte förstår alla andra det för dom🫣

 11. Jag spyr . Kan inte ens kolla på äcklet . Stackars då små barn som får se detta , måste va en mardröm . Tack för allt ni gör . Utan er hade alldeles för många gäddor suttit utan rädsla att de ska va ni.

 12. Jag kom på en sak när jag läste om ppillrena. Undrar om gynmottagningar för ungdomar har info likt kvinnojourens, angående pedofili. Det lär ju vara många av dem som blir groomade som går dit. Jag gjorde det när jag var 14 men jag vågade ju inte erkänna att min partner var såpass mycket äldre än jag. Det fattade jag iaf att det var fel. Men jag stod ut för att han verkade bry sig och fick mig att glömma mobbarna en stund när vi var tillsammans. Hade önskan om jämnårig minns jag, men jag var ju en paria ibland jämnåriga så jag fick vara nöjd med ett äldre peddo som hade motorcykel. Tänk vad roligt det skulle föreställa vara när jag slutade 9an. Han körde iväg med mig på bönpallen, jag gjorde fuk-off mot rökrute-ungarna och låtsades vara påväg mot en ljus framtid utan mobbing.

 13. Han skriver förmodligen med många barn. Ingen normal vuxen man som skriver ”Oki” istället för ”ok” och ”o” istället för ”och” när de för det mesta chattar med folk i sin egen ålder.

 14. Det är helt sanslöst att dessa personer vandrar fritt i samhället. Det är helt obegripligt.
  Hur är man funtad?
  Har en dotter som fyller två år i april. Hade något hänt henne hade jag fått livstid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *