Han kom till Humlegården i tron om att han skulle följa med vår fiktiva fjortonåring hem. De hade nämligen bestämt att de skulle gå hem till henne när pappan inte var hemma. Halva konversationen bestod av onanivideos (en liten del publicerad). Resten bestod av sexchatt och ”heta” röstmeddelanden. När vi träffades verkade han inte tycka att det var speciellt jobbigt. Efteråt insåg han att detta inte alls var bra och valde att söka sig till vården.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84

 

25 thoughts on “Raggar alla barn på jobbet? (Napp #379) Stockholm

 1. Vilka äckliga människor det finns. Ni är bäst, hoppas ni orkar fortsätta kämpa. Btw minns jag när vi var under 500 som stod på er sida. Jag visste att ni skulle segra över pedofilkramarna.

 2. Vilken dryg en! ”Tänder du på barn”? (som att sätta eld på) ”Nej det gör jag inte!”. Hejja Dumpen! Ses i Christinasalen i Mars! 💛

 3. Keep up the good work and Keep it safe
  💙💛🇸🇪🇸🇪🇺🇦🇺🇦

 4. Usch, vilket svin som sprutar sperma i duscharna och andra ställen. Att han även onanerar på jobb (med arbetskamrater i bakgrunden) är helt sjukt. Men sjukast av allt är att han ger sig på jakt efter barn. Sök hjälp!

 5. Arrogant och stöddig🤬 Verkar sakna konsekvenstänk. Läskig och farlig människa. Ge FAN i barn. Han är ung,undrar hur många barn han redan skadat och hur många fler han kommer skada på grund av sveriges mesiga lagar? Sånna som han ska sitta bakom galler på RIKTIG livstid. Så är vår barn säkrare. För mig som pappa är han en hemsk mardröm.

 6. så hans försvar är att han tror alla andra gör så på jobbet. hur sjuk är man om man tror att beteendet är normalt , utöver det sitter han o klämmer på sig själv medans han fikar med andra män lr sitter på möte . han förstår inte ens resonemanget med barn han träffar inte barn upprepar han o skada är blåmärken jag vet inte riktigt vilken planet han bor på . jag hoppas verkligen han tar hjälp för han behöver det på alla möjliga sätt

 7. Här sitter jag och klarar knappt att titta, läsa, lyssna på loggar och konfrontationer för det är så fruktansvärt hemskt och skrämmande att det finns så många människor som förgör barn för sin egen njutnings skull. En stor eloge och tack, fast ordet tack är för litet, till er alla på Dumpen som synliggör pedofili och övergrepp, nu är det upp till oss andra att prata om detta och bidraga till lagar som skyddar barn och inte förövarna.

 8. Förvånar mig att så många som trillar dit här inte känner till Dumpen. Är de helt och hållet ointresserade av nyheter? Hade han känt till Dumpen så hade han nog inte varit så lugn utan troligtvis sprungit därifrån.

 9. Har kontrollerat loggarna nu. Han tar allting ordagrant för han använder aldrig ordspråk eller utryck som kan betyda andra saker beroende på kontext.

 10. Han tänder inte på barn men kan kom för njutningens skull för att citera gäddan själv, kan han på fullaste allvar mena att ett barn kan ge honom njutning så måste han tända på barn. Älskar att se hur de få hjärnceller han har försöker att arbeta men han ser bara dummare ut för varje sekund som går. Snyggt jobbat och ni är starka!

  Det är dumt MEN, det är inte SLUMPEN som gör att man hamnar på DUMPEN.

 11. Killen måste lida av någon form utav psykisk diagnos, det märks på hans beteende. Dock är inte det en bortförklaring till att sexchatta- och bestämma träff med barn för att våldta dom. Det är helt sjukt, och skrämmande, att det finns så många vuxna som söker sex med barn! Så otroligt vidrigt!
  Stort tack igen, Sara, Patrik och alla fiskare! – ni är guld värda!
  / Nemo.

 12. Haha viilket jäävla weirdo. Stå där och har attityd, rullar med ögonen å känner att han har ngt verbalt övertag. HAHAH fyfan vad lame. Mannen du blev bustad som pedofil?? Är det verkligen rätt att spela smart??????????

  Vakna

 13. Han hade nog käkat lite blåbär.
  Kan ni gå ut med hur många ungefär av dom ni konfronterar som verkligen söker hjälp? Finns säkert ett mörkertal med av dom. Men vore intressant att veta.

  Sen kostar väl impulskollen och en del av dom ni tar verkar vara utan arbete och inkomst så de borde finnas alternativ till dom så fler barn skyddas.

  Tack för ert arbete.

 14. Vad i all sin dar! Tror knappt att detta är sant. Väldigt mörk människa och tänk att dessa kan finnas runt om oss på vanliga arbetsplatser. Jag hoppas innerligt att denne person blir inlåst och får behandling för det är mycket fel på denne och det ser ut som om att han fick utlösning i arbetsbyxan mitt bland sina arbetskamrater när de hade fika eller nåt liknande. Mår dåligt och mår illa av hans äckligt hemska beteende.
  Att ni hjälper barnen är det bästa som hänt tack Dumpen! Toppenjobb som är slit och jobbigt men så mycket värt.

 15. Usch, nya videos varje dag. Man hinner knappt med men fyfan va bra jobbat av er.
  Är det bara jag som har problem att få videos i ordning i hall of shame? När man går till sida 2 så hoppar den över nästan 50 videos.

 16. Vilken sjukt otäck person!
  Noll empati, noll förståelse.
  ”Skada = blåmärken och blod”
  Snacka om världsfrånvänd.

 17. Det här är en av de på Dumpen jag sett med tydligast psykopatiska drag. För sådana individer är det särskilt viktigt med konsekvenser av det här slaget, det är det enda som kan få dem att sluta.

 18. Han har någon diagnos. Han tog allt som ni sa ordagrant. Det märktes genast, men framförallt när Patrik sa ”du kan ju inte stå här och säga” och han svarar ”ska jag gå är det det ni menar när ni säger att jag inte ska stå här?” och när Sara sa ”Hur litet kan ett barn vara för att du ska tända på det” och han svarar ”jag skulle aldrig tända på någon” Sara ”men du tänder ju på barn” Han ”Jag tänder inte på barn, det gör jag verkligen inte, olja och eld håller jag inte på med.

  Han trodde att ni med frågan menade att han brukar elda upp barn.

  Ledtrådarna om att han tar allt ordagrant kom dock långt tidigare. Sara: ”kan man bli frestad av att skada barn?” Han ”Inte skada det tänkte jag verkligen inte göra”.

  Senare angående att han ändå kom för att träffa ett barn ”Inte skada det har aldrig hänt.” ”Blåmärken och blod bla bla.”

  Där hade man velat att följdfrågan var ”hur många gånger har du träffat barn utan att det har hänt att de har blivit skadade?”

  Han erkände i påståendet med tanke på kontexten att han hade träffat barn tidigare men att de inte hade blivit skadade. Det var på väg att komma ett erkännande där om ni hade ställt rätt frågor. Synd att ni inte förstod att han har en diagnos. Han hade varit lätt att förhöra om ni hade varit mer tydliga i er kommunikation när det var så uppenbart att hans hjärna inte fungerar som andras.

  Er information gick inte hem till honom vid flera tillfällen. Angående att barn kan hamna i missbruk så var han på väg att säga, innan ni avbröt honom, att det skulle enbart hända om han också hamnar i missbruk, vilket jag tolkar till att han tror att barn hamnar i missbruk om han och barnet dricker så mycket så att båda hamnar i missbruk. Han förstod inte att hans beteende leder till psykiska skador hos barn som i sin tur leder till missbruksproblem för att bedöva det dåliga måendet.

  1. Ja, du tänker förstås på asperger syndrom. Det ligger nog ganska nära till hands att tro det. Ett annat kännetecken är att de inte klarar av att ljuga, vilket den här killen inte alls har förmågan till jämfört med andra som ni har tagit. Han svarar ja på de mest påträngande frågor som onanering på toalett i skolan. Man märker att både Sara och Patrik blir aningen ställda av att ingenting defensivt uppkommer i resonemanget.

   Jag kan såklart inte veta 100% utan detta måste utredas. Säger bara som Kurt att det ter sig ytterst annorlunda. Några saker som ligger i fatet med en sådan diagnos är oförmåga att förstå andras upplevda känslor. Man tänker oftast svart eller vitt. Kanske anledning till att han nu kontaktat vården om han läst sig till att han handlat fel. Man kan också vara barnslig för sin ålder. Utvecklingen sker något långsammare, så en kille i 30års åldern kan vara betydligt närmare en 14åring än sin kronologiska ålder. Det är inte samma sak som utvecklingsstörning där personen inte kommer vidare från spädbarnsåldern eller tidiga barnår, men det är en stor försening.

   I övrigt var det ändå en kille som tog ansvar för sin handling, söker vård, ger en något nyanserad bild av varför. Om han får vård kanske också andra diagnoser kan ställas om de inte redan gjort det.

  2. Eller så var han i chock och tänkte inte klart. Säkert kan diverse dignos-drag komma upp när man konfronteras. Men drag av diagnos har vi alla.

 19. Hälften väljer att söka hjälp men hur gick det egentligen sen?
  Det får vi aldrig veta förmodligen.
  Bra jobbat annars!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X