– Du hade ju ren tur som blev frikänd när du var uppe i rätten för sexuellt ofredande mot två tioåringar.

-Ja.

Kim har alltså tidigare varit åtalad för sexuellt ofredande mot två barn. Han frikändes dock. Trots en ”thumbnail” från kontot som ofredat barnen i den telefon som beslagtogs från honom så ansåg rätten att han inte kunde knytas till kontot.

Frikännande dom: Kim

För vår del har Kim haft kontakt med ett par av våra fiktiva barn, dels via Snapchat men även på flera olika KIK-konton.

Han har snackat sex och frågat efter nakenbilder. När han råkade skriva var han jobbar blev han lite orolig och tog bort barnet. Vi åkte dock ut till hans arbetsplats för att prata lite med honom om hans sexchattande med barn.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

 

Barn 2

12 thoughts on “Av med kalsongen (Napp #378) Hagfors

 1. Tröttsamt, ännu en som drar den där om att ”försöker göra som er faktiskt”….. Tack för allt arbete ni gör för att avslöja vad alla dessa gubbar är ute efter.

 2. Shit va nervös han är i konfrontationen, darrar som ett asplöv, nästan jobbigt att se på 😝 Mycket troligt NOT att han – som redan varit i kontakt med rättsväsendet angående att han tänder på barn – nu helt plötsligt jobbar som Dumpen. Hur tänkte han där?? 😆 vilken clown alltså 🤡🍆🎉

 3. Jag spyr 🤮…orkar inte läsa loggarna längre, d e samma som upprepas hela tiden, de tror att småflickor går runt o är kåta så fort de får se en kuk skickad till sig, vilka jävla dårar…som sagt, orkar verkligen inte läsa allt skit som de skriver, hjärta hit o hjärta dit…”vill du va min flickvän ”🤮🤮🤮,det är något allvarligt fel på dessa dårar…..o då har ni folk som sitter timme ut o timme in, dagar, veckor, månader och ibland år i sträck för att få fatt i dessa grisar, jag är ruggigt imponerad av att ni orkar, STOR ELOGE o RESPEKT för jag tycker det är en jävla tur ATT ni orkar, så stort tack för Er insats, å fortsätt ❤️

 4. Ja, jag förstår, ja ni har rätt. mm jag förstår, jag håller med 🙁 jag ska söka hjälp- NEJ HAN KOMMER INTE ATT SÖKA HJÄLP: han bara smörar . Orkar inte läsa loggarna längre. Spyr på alla dessa som tänker med kuken.

 5. Folk som säger att dom jobbar för dumpen men letar efter fejkkonton av barn. Fattar dom inte hur det låter. Varför skulle dumpen bli hjälpt av att nån letar folk som utger sig för att vara barn. Det är ju att jobba för pedofilerna. Vill man träffa sara och Patrik tar man väl inte risken att bli konfronterad, man kan ju bara ringa sara isf. Löjlig bortförklaring!

 6. Det vidrigaste i detta tycker jag är att, här har vi ett barn som talar om att hon blivit sexuellt utnyttjad som 12 åring och han tycker för det att det är helt okej att han också ska. Utnyttja henne. Han kan i princip vara flickans pappa och han är så nonchalant egentligen till hennes mående. Tyvärr är det ju dessa typer av barn som lätt faller offer, dem mår dåligt men dem känner att åh den här personen tycker om mig men dem spelar bara med barnets mående det är så himla vidrigt 😥. Jag vill bara krama om dessa barn som upplever detta i verkligheten och skydda dem som en björn mamma ska göra.

 7. Igenkänningsfaktor på det här kräket. När jag växte upp i Jkpg så hade vi ett par killar som honom, 30 år gamla, klär sig som 14. Fula tatueringar i ansiktet. De här lirarna hade bara oss 14åringar som umgänge och vi visste självklart inte bättre. Iaf till en början.
  De skulle alltid ställa sig in, impa, bjuda på weed och alkohol.
  Vi killar var nog inte i ngn farozon som så utöver att de är helt värdelösa som manliga förebilder. Flickorna däremot. Varken hörde eller såg ngt specifikt men vad finner killar i deras ålder för värde i en bunt med tonåringar, tog ett tag innan poletten föll ner.
  Hur som haver, just den här snubben får det att krypa i skinnet.

 8. Polisen hade bevis, men det räckte inte… Man måste komma ihåg att såna här sitter och styr också. Finns inom polis, vård, politik, u name it. Man vill inte sätta dit varandra. Jag börjar tro att den här 5%s grejen är fel, siffran är troligen långt högre, tyvärr.

 9. Hoppas ingen tar illa upp i allt det allvarliga, men förstår att Sara o Patrik hade svårt att begripa dialekten i Hagfors, den är väldigt annlesser

 10. Är han igentligen nonchalant?trodde alla insåg att dessa kräk är totalt nonchalanta,ego & hänsynslösa pedofiler som skiter fullständigt i barnens liv och hälsa.Fördomsfullt att skriva det är barn med psykisk ohälsa som hamnar där.Däremot är det vanligt med psykisk ohälsa efter man blivit utsatt för övergrepp och man kan söka sej till sånt som en form av självskadebeteende pga sitt självhat.Alla barn är i fara när det finns en sån där människa . De finner ut sina vägar manipulerar å grejjar för att få utlopp för sina sjuka jävla lustar med ett barn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X