Han dök upp snabbt som en oljad blixt när han fick veta att det fanns ett barn tillgängligt.

Han försvann lika fort som han kom, med rocken fladdrande som en slängkappa i vinden när han insåg att vårt fiktiva barn inte stod där för att låta sig utnyttjas av honom.

Identifierad. Stort tack

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

5 thoughts on “Vem är Batman (Napp #377) Sundsvall

  1. Så rädda för att åka ditt,ändå skickar dom ansiktsbild på sägsjälva. Skrämmande att deras sjuka och vidriga drift efter barn är så stark att dom ändå tar dessa risker. Han sprang för sitt liv. Han var SÅ jäkla medveten om att det han gjorde var fel. Ändå gjorde han det. Du är en skrämmande och en dålig människa,och jag hoppas att du sitter och har ont i magen över när du kommer bli identifierad. Och det är ju bara en tidsfråga vet du😉

  2. Han försökte inte ens vara trevlig, bara pang på och ganska hård. Sen springer han. Inte för att han tror han gjort fel, nänä. Han har väl all rätt i världen till att skaffa barn att våldföra sig på. Han är säkert mer förbannad än rädd över att bli avslöjad och stoppad vid det här tillfället. Hela han utstrålar aggressivitet.

  3. Haha, så springer han åt höger över vägen som leder till Fisktorgets parkeringsplats… komiskt ändå.

  4. En till som vill smyga i det tysta. Han tänkte utan att blinka, följa med 14-åringen hem till hennes och fosterfamiljens bostad. Detta är ännu ett bevis på hur långt dessa typer kan gå i sina handlingar.
    Han lever ett bra liv utåt i samhället, men visar sig vara ännu en person, som vill våldta ett barn. Undrar hur länge denne har härjat omkring ute bland våra barn i samhället?
    Det går inte att springa ifrån det hela, sanningen kommer i kapp. Sen får gäddorna ta konsekvenserna, med allt vad det kan innebära. Men barnens liv och hälsa är viktigast, vuxna har ansvaret att ge skydd och hjälp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X