Putte har kommit och gått genom åren. Han dyker upp, snackar sex med våra barn och försvinner igen. Nu bestämde vi oss för att prata lite med Putte om hans sexchattande med barn och bestämde en liten träff på Donken Scandinavium genom ett av våra fiktiva barn.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

Barn 2:

 

13 thoughts on “Putte chattar med barn (Napp #376) Göteborg

 1. Han utför en kedja av moment, men påstår att han inte vet varför skriver:

  Tack Sara och Patrik, det är så värdefullt att ni försöker hålla kvar gäddorna (i de fall det är möjligt), så man får höra deras egna analyser till sina beteenden.
  .
  Och deras analyser och bortförklaringar är ju minst sagt märkliga. Men oftast som svar på varför de planerade en våldtäktsträff, cit: ”…jag vet inte”, ”…det här var första gången” eller ”..en flintskallig man sa att jag…” osv.
  .
  Klart de vet varför de gör det, de är ju inga mekaniska robotar som utför en rad moment och gör upp planer utan att tänka.
  .
  Det är de själva som har registrerat sig i apparna. De är de själva som kontaktar barnen. Det är de själva som snackar sex med barnet. Det är de själva som inte avstyr chatten. Det är de själva som inte frågar barnet hur det mår, trots att det berättar om problemen de råkar ha hamnat i. Det är de själva som kommer med egna förslag till hur de kan våldta barnet ytterligare. Det är de själva som åker till träffen enligt uppgjord plan. Det är de själva, som… (osv)
  .

 2. Vad är det med dessa och incest såsom ”pappas lilla flicka” och alla äcklen som heter något med ”papi, pappa” i alla dess former / böjningar?

  Som att sexualiserande av barn inte är tillräckligt vidrigt.

 3. Samma efterblivna svar från alla gäddor när frågan kommer – ”jag vet inte”.
  Tusen tack till er på Dumpen.
  Sara och Patrik är helt fantastiska. Eran insats gör verkligen skillnad.
  Ni förtjänar en tapperhetsmedalj.

 4. En av de ärligare männen som Dumpen har konfronterat. Hoppas han tar tag i sitt problem.

 5. Har hållit på i ”tre år” men varit på kik i snart nio år… Jo tjena!
  Det ska prutas på egen ålder, antal barn osv. Lögner hela vägen.
  Vuxna män som inte tar ansvar är YNKLIGA!

 6. Skitsamma vad ni har för ursäkter och bortförklaringar. Helt värdelöst.
  Fattar ni på nåt plan att det är fel så sök hjälp.
  Jag har spenderat hela mitt liv åt att försöka begripa varför jag inte njuter av sex. Förstod varför nyligen.. det är för att jag inte vill uppmuntra nån att tro att jag också vill ha sex. Allt härstammar till den där 23åringen som skulle lära upp en 14åring till nån slags 6-atlet.
  Det blev motsatt effekt.
  Han förstörde alla mina chanser att ha ett normalt kärleksfullt förhållande. Det har också varit droger och självskadebeteende. Jag har inget jobb och jag har aldrig känt att jag har nån framtid. Kan ju också passa på och slänga en känga till alla mobbare från grundskolan som förberedde mig att vara mottaglig för groomingen. Och alla lärare och rektorer som inte räddade mig.

 7. Bra om Putte tar tag i det här med sexchattandet och kontaktsökandet med barn i sexuellt syfte, annars är ju risken stor att han med tiden kommer att boka fler träffar med barn…. Vore skönt för alla i göteborgsregionen om han fick hjälp av Impulskollen/Preventell att hålla sina tassar borta från regionens barn 👧🏼 💗

 8. Jaha ja – en Lerumsbo ser jag han skrivit? Lerum är ju inte så himla stort,han kan nog få problem… Fast han var ju väldigt villig att ge ett BARN problem,så jag tycker inte ett dugg synd om honom.Han är fullkomligt medveten om att det han gör är fel,och ändå åker han för att möta jäntan..Jag blir både ledsen och arg- en man på 55 år borde ju ha mer förstånd liksom?Men jag måste säga att jag tror han kommer söka hjälp- såg uppriktigt skamsen ut? LÅT BLI BARNEN OCH UNGA FLICKOR- jag tycker det är lika äckligt om flickan vore 15 år- lagligt,ja visst,men likväl vidrigt! Tack Dumpen för att ni orkar,lyfter på den dagliga Hatten för er

 9. Han tycker ”synd” om ett barn som bor på ett hem och ska därför ge henne något farligt för hennes hälsa (cigaretter) och skriva sexuella närmanden online.. – han säger att han aldrig gjort det i verkltgheten det får man ju hoppas.. men dom verkar inte förstå online också är i vektliteheten bara att det är en annan form av övergrepp. Inget av det är okej!

 10. Det var väldigt symboliskt, med polisen som går ”framför Dumpen”, men som har ”fokus på annat”…

  Nu är jag också med på att det är ren slump, men fortfarande kul och träffsäkert.

 11. En Gädda lägger runt 200000 ägg att ni orkar det tycks aldrig ta slut på dessa idioter .
  Bra jobbat.

 12. En av dom första gäddorna som faktiskt erkänner att det han har gjort är helt åt helvete och inte ber dumpen att inte publicera.
  Inte för att det på något sätt förminskar någonting han gjort, men precis som med alkoholism, så kan man aldrig få till någon förändring om man inte först kan se problemet. Sen om han klarar att ta sig ur det återstår att se, men man får hoppas. Både för hans egen skull och för dom barn han skadar.

 13. Hur fan kan han tro att ett litet barn ska tända på honom och träffas. Vad är det för fel på dessa jävla män som samtliga ser för jävligt fula ut. Håll er till eran egen ålder, men där är det inga som tänder på er, så varför tror ni att barn skulle göra det. Nu måste det till en lag och våra politiker vakna om detta problem som finns i vårt samhälle som förstör våra barn, hur svårt kan det vara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X