Sponsorer

Vår första kontakt med kontot Micke/Kent inleddes i april 2022. Sedan dess har han kontakt med ett flertal av våra fiktiva tretton och fjortonåringar. Chattarna är långdragna och sexuella. Vi har dock haft lite svårt att få träffar att passa in just när vi varit uppe i Norrland. Mannen är nämligen bosatt i Arvidsjaur.

Kent frågar ett av barnen om tidigare sexuella kontakter. Barnet berättar att hennes morbror varit på henne och han blir genast nyfiken.

När mannen inte kallar sig Kent eller Micke och sexchattar med barn så heter han Leif och arbetar som kapten på K4 regementet i Arvidsjaur. Han är även gruppledare och sitter i kommunfullmäktige för Centerpartiet i Arvidsjaur.

När han ändå skulle åka till Sundsvall så passade vi på att boka en träff med honom. Han ville att barnet skulle komma till hans hotellrum men hade vissa svårigheter att hitta en metod att smita förbi receptionen med ett barn.

När han hade parkerat sin egen bil i garaget kom han på en lysande plan. Han skulle smuggla in barnet genom hotellgaraget. Med barnet framme vid garaget bad han barnet att ställa sig synligt så han kunde se henne från hotellrumsfönstret. När han såg vårt fiktiva barn kilade han ner för att öppna porten och släppa in henne. Vad han inte visste var att vi redan stod förberedda i garaget och väntade. När han dök upp så mötte vi honom med våra kameror.

Försvarsmakten, Centerpartiet och närmast anhörig är informerade.

Försvarsmakten har verkligen imponerat i sin krishantering ❤

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

Logg 1 202204-202211

Logg 2:

 

Logg 3

Logg 4:

79 thoughts on “Centerns kapten (Napp #375) Sundsvall/Arvidsjaur

 1. Jävla idiot! 😡 😤
  Snäääälla…. Bublicera inte mig! 😩
  Publicera allt ni kan!!!
  Tack för allt ni gör Sara och Patrik! 👏🏻❤️

 2. Patetiskt va spaka och ångerfulla alla blir när dom stupar på Dumpen!
  Kapten också!
  Bra där! nu kanske ni inte bara räddade ett barn!

 3. Det är inte bara barnens eller hans egen säkerhet som sätts i fara. Även rikets säkerhet sätts i fara – anta att det varit ryssar som lurat ner honom i garaget, och sedan velat ha tjänster från honom för att hålla tyst?

  1. Klok tanke och inlägg, Ja han skulle vara beredd att göra mer eller mindre vad som helst för att andra skulle hålla tyst.

   1. Jag förvänta mig nästa han säga
    – ” snälla ni får 200 000 kr var om vi glömmer det hela”.
    Som vi ser nu är de genom hela samhället med pedofantasier och på såpass höga nivåer inom myndigheter, å att man inte ens ska behöva fundera på om dom kan finnas där.

  2. Då är det ju jättebra att det är Dumpen som sätter stopp för detta och inte ryssen:)

  1. Hans fru vill inte ha sex med honom så då raggar han 13 åringar på nätet. Köper sex för några paket cigaretter av en 13 åring och är så glad för att han ska få spruta i henne….. Snälla snälla snälla snälla… Min fru kommer att döda mig. Patetiskt är förnamnet.

  2. Så du lider med hans fru, men du nämner inte de barn han har begått sexuella övergrepp på under de 6 år (eller längre) som han har funnits på Kik?
   Hans fru står säkert under chock just nu, men jag kan med 100% säkerhet säga att det är mycket bättre för henne och hela hans bekantskapskrets att få reda på detta genom Dumpen än på något annat sätt.
   Jag vet. Jag önskar att min ex-man hade blivit publicerad på Dumpen istället för att jag fick reda på det av de barn som han våldtagit.

   Leif Andersson och alla andra gäddor som Dumpen har lockat ut ur vassen kan inte ljuga längre om vad de har gjort.
   Deras familjer har fått en stor tjänst gjord genom Dumpen.
   Tyck synd om alla gäddors unga offer istället.

   1. Jo, givetvis tänker jag på de stackars barnen som våldtas utav pedofiler som honom. Det är ju det som är hela grejen. Men man kan ändå känna empati för hans fru som också är helt oskyldig.
    Det ena utesluter inte det andra. Jag älskar dumpens arbete.

   2. (Borttaget av Admin) Jag tycker också att det är vidrigt för hans familj. De har inte valt det här, de har ingen skuld i detta. Krisstöd och kärlek till alla som behöver, i kölvattnet efter dessa störda människors framfart.

   3. Tycker inte att vi har dålig ton emot varandra i detta forum. Klart att Cecilia tycker det är fruktansvärt hemskt för barnen framför allt men måste väl få yttra sig om anhöriga också. Jag lider också med hans fru. Men mest av allt lider vi med och för alla barn såklart.

  3. Ja, kanske. Men hon/familjemedlemmar har inte gjort ngt fel. Däremot är de nog tacksamma över att få vetskap om vilken avart de har till make/familjefar. Familjen och speciellt om det finns barn inblandade bör få all hjälp de kan få och stöttning, de har inte gjort ngt fel!!!

 4. Tack Sara och Patrik, jag fattar inte att ni kan vara så balanserade och konkreta!
  Jag hade aldrig lyckats med det!

  Låter ändå som han har en klok fru!

 5. Den överlägset sämsta lyssnaren tillika mest nonchalanta gäddan hittills. Nu lär det inte stå givakt i kaptenskalsongerna på ett bra tag. Och ingen plats i ”Jejéjingen” heller.

 6. De sjuka är.jag sitter i tårar när.patrik säger han inte känner ngt för såna som.han (som.själv varit utsatt jag med).o.tårarna rinner, först kunde ja på.ngt konstigt sätt känna en slags synd om honom. Men det är bevis på.hur skadad man faktiskt blir av att vara utsatt av sånt här…. man blir manipulerad på.mgt konstigt sätt..men klart de inte funkar bu idag men jag menar man kan få sån konstig känsla att.börja tycka synd om.ngt som.gör ngt sånt här. När man blivit utsatt o planerat både de en o andra i huvudet att göra.mot.sin.pappa efter vad han gjorde.meb ja usch blir så.arg o ledsen samtidigt… tack för ni finns♡♡♡ och orkar💪

 7. Barnen är viktigast! Men stackars, stackars familj. Ett oerhört svek. Den här mannen tar , trots hög intelligens och hög position i samhället, ändå risken att åka dit för att hans k*k ska få sitt. Otroligt. Hur i helsefyr funkar dessa män som inte kan styra sig? Dumpenfolket, ni är bara bäst!

 8. Bravo team Dumpen! 👏
  Jag är så imponerad!!, tack för att ni finns och gör en enorm skillnad 💕

 9. Vilken skev bild av verkligheten denne man måste ha. Att tro att en 13-åring finner honom attraktiv? Nu är det dags att åka ut i kylan! Och det är INTE synd om honom alls! Att bara komma på tanken, planera, möta upp för att våldta ett barn. Sedan tror att han kan prata sig ur publiceringen.. Så lågt!! Ut i kylan!!

 10. Säkerhetsklassad tjänst och NOLL omdöme!!! Vilken skam för vårt land!
  Mot bakgrund av det oerhört allvarliga säkerhetspolitiska läge som Sverige befinner sig i har FM inte utrymme för några individer som så lätt kan utpressas!! Det är våra skattepengar och ytterst vår säkerhet det handlar om.

  1. Tänk om främmande makt hade lurat honom på detta vis och utpressat honom. Man kan bara spekulera i vad han hade gjort för att inte frugan skulle få reda på det.

 11. ”Du skulle bli som en fin docka för mig”… Fy fan, snacka om att avhumanisera någon.

 12. Buhu, stackarn! Är ju så synd om dessa som planerar våldtäkt på barn. Med samma liknelse ska man tycka synd om mördaren också istället för mordoffer.

  Att dessa avskum alltid ska ta på sig offerrollen, blir bara än mer patetisk.

 13. Det finns inte en dag jag besöker dumpen utan att se att de finns nya gäddor, hur många finns de i vårt samhälle?? Snälla våra politiker när ska ni LYSSNA AGERA????? Och alla som kan bidra till dumpen så gör de, en krona gör skillnad!
  TAAAACK SARA OCH PATRIK Tack Tack Tack 🫶🫶🫶

 14. Märkligt att dessa barn-sugna män alltid är så brydda om hur en publicering på Dumpen ska drabba deras kära fru – den fru de skitit fullständigt i alla år de smygit med andra, bokat sexmöten med BARN och tom velat köpa sex av barn för cigg … 🧐 ”Du skulle bli som en fin docka för mig” 🤢

  ”Om du och jag är med varandra.. Skulle ingen förstå” Jodå din fru förstår nog mycket väl vilket lömskt kräk du är. Den gamla snoppen ska in i barnet, härligt så länge ingen får reda på dubbellivet. 🎭 En man utan moral. Ännu en Dr Jekyll Mr Hyde i vårt samhälle….

  1. De bryr sig inte om frun, de bryr sig om hur deras egna liv rasar när frun slänger ut dem.

   1. Tror inte de bryr sig om sin familj i jakten på småbarn.

    Däremot, om de har någon slags funktion i hjärnan så får man hoppas att de får ett något hum över hur de skadat sina nära anhöriga när de står framför Sara&Patrik. Först då de börjar tänka på hur allting raseras.

    Tragiskt att de inte inser detta innan.

 15. Alltså blev nyfiken och mer intresserad när hon berättade om att hennes morbror hade varit på henne…
  Trots att det är ett fiktivt barn så fick jag en ångestklump i magen där 😥

 16. TACK för allt ni gör för barnen. Nu bör han inte skada något till barn även om det är så hemskt att tänka på att det säkert finns fler offer sen tidigare 😭 . Fyfan. Kan inte hantera hur man kan vara så sjuk 🤢

 17. Som vanligt tänker han på sig själv och sitt eget liv och sin egen tillvaro och hans fru. Det borde han tänkt på INNAN han tog kontakt med barnet.

 18. Snubben är intelligent och VET vad som händer om man går över gränsen. Han hade milj ggr på sig och dra sig ur ……

 19. En hög militär och politiker i 60-årsåldern som söker sex med småflickor, det är ju fan så pinsamt att jag nästan inte orkar. Vilken jävla skam alltså…
  Låter man snoppen regera så får tillslut hela kroppen lida. Snacka om att det blir jobbigt för Kapten då han ska berätta för frun. Bli till att sova på soffan kommande veckor…

  1. Det finns två offergrupper här, BARNEN och förövarnas familjer. Vore det min partner sov han inte på soffan, det fick bli parkbänken. MEN tänk om man t.ex. är i beroendeställning ekonomiskt, fysiskt sjuk eller ett yngre par som har ett flertal barn och ställs inför att mannen ska få ha barnen själv (så att barnen är helt utlämnade) i perioder vid separation. För att fortsätta rädda barn (Patrik och Sara ni är fantastiska) så måste vi, allmänheten visa stor medkänsla med även de anhöriga. Livet är inte alltid så enkelt att man bara kan gå. En reflektion bara. Är själv överlevare som utsatts för övergrepp från 4 års ålder och vill att Dumpen ska bli mer accepterad och få stöd i sitt arbete tills polisen börjar göra detta. Därför lyfter jag detta.

 20. För förövarna finns det hjälp och stöd, omedelbart och dygnet runt. För de utsatta barnen finns ofta ingenting alls. Till barnpsykiatrin är köerna ofta årslånga och det är långt ifrån säkert att traumabehandling erbjuds. Ändå har gäddeländena mage att gnälla och tycka synd om sig själva.

  Ni var fantastiska i konfrontationen. Särskilt Patrik glänste med sitt klarspråk.
  Tack för allt ni gör! ❤️ Både när ni ställer gäddorna till svars och hindrar deras framfart. Och lika viktigt hur ni via Föreningen Dumpen ordnar hjälp åt drabbade barn och anhöriga.

 21. 10/10.
  Klassiker.
  ”Kommer gå åt helvete för mig och frugan”.
  Avskum.

  Dessutom ÄNNU en Centerpartist som gör skit för andra, skötsamma parti-kollegor.

  Ni är OTROLIGA!

 22. Jag hittade inget omnämnande om detta i Arvidsjaurs lokaltidningar och inte heller från stora mediers sidor. Om Leif varit medlem i SD och haft samma poster. i aftonbladet etc.. skulle det ha blivit skrikande rubriker.
  intressant att se om det står något i tisdagens Arvidsjaur lokaltidningar?
  Säkerhetrisk för landet och det är viktigt att lyfta fram även denna aspekt.
  Ett skrämmande scenario när man tänker, har dessa människor som arbetat inom försvarsmakten redan blivit utsatta för utpressning?
  En lagändring behövs omedelbart. Bara detta fall kan leda till en lagändring!!
  Tack Sara och Patrik!

  1. Expressen, Aftonbladet, Piteås lokaltidning som även omfattar Arvudsjaur, Sveriges Radio, Fria Tider, Samnytt och flera andra medier har publicerat denna nyhet.

 23. Kan ju inte låta bli att tänka att han som är så sugen på sex och inte verkar tycka frun klarat måtten, att inte han går på de mindre felet av dom och gått åt prostituerad. Nej det är heller inte rätt men då hade han kunnat skona barnet och pengar går det nog ingen nöd på för honom. Men antar de är själva grejen att de ska vara just ett barn. Besitter man sånt tänk att man får för sig att 13-14 ens skulle drömma om att ha sex med 53. Men sån självinsikt finns uppenbarligen inte. Men trodde han var en mäktig man därav sin position inom kommunfull”mäktige”. Ja men som ni andra säkert förstår ocksp känt så räcker inga ord till för beskriva hur illa de verkligen är vad dom håller på med. Menar han säger ja jag förstår hur illa de går för barnen men som du ser skiter jag fullständigt i detta det är ju därför jag är här. Sista försöket var sätta stakars frugan som känslor sköld för att ej bli uthängd

 24. En självupptagen Arvidsjaursbo med ”småpåvementalitet”.
  Är faktiskt ganska övertygad om att han inte kommer att gå in i någon behandling.
  Han åker till fjällstugan och slickar sina sår, sen är han tillbaka i tjänst i höst.
  Att tänka på barnen han utsatt för sina perversiteter kommer han inte att ha en tanke på.
  Så empatilös när han ställer sig med armarna i kors och försöker blåsa upp sig.
  Undrar hur många offer denna man har på sitt samvete?

 25. Patrik 💪
  Sara💪
  Demokrati, ärlighet, inga undantag.
  Alla lika inför lagen, inför denna vidriga läggning.
  Underbart att dessa svin som vet att det alltid finns en genväg eller ett lönnfack inte lyckades glida på sammetstyget.
  Det gick inte den gången.

  Njuter av hans ångest faktiskt. Ännu ett barn räddad, förhoppningsvis 🙏🏻

 26. Flickan berättar, citat: ”-Mmm d e min morbror så ah tyck nt ja e äcklig ok”. Mannen frågar om hon fortfarande träffar morbrodern och hon svarar, cit: ”-Nä d va när ja va gsk liten”.
  .
  Flickan talar förstås om ett övergrepp. Alltså, det är ju så man får en klump i halsen.
  .
  Jag måste bara säga innan jag fortsätter. Du som läser här och är utsatt för NÅGON som helst form av sexuella övergrepp. Inte ditt fel på ett enda sätt, det är ALLTID den vuxnes fel och ansvar, VET det det inombords. Messa t.ex Dumpen på mailen eller vad som helst, så att de får chansen att höra vad du har på hjärtat, hur pinsamt eller genant det än kan kännas just där och då. De är proffs på det här och vet EXAKT hur man kan lösa upp problemen som just du råkar ha hamnat i, och som vi ser att så många andra också har gjort, eller hur? Gör det.
  .
  Ok, tillbaka till konfrontationen. Mannen frågar flickan, cit: ”…Men ingen har varit inne i dig än?”, varpå flickan svarar: ”-Nä d gick nt så bra har ju sagt d”.
  .
  Flickan tycks känna sig illa till mods och ändå fortsätter mannen fråga ut henne, för att han, cit: ”…Är bara nyfiken.. låter så spännande”.
  .
  Alltså, vad ÄR det för j-vla sätt?! Du är en 60-årig man som både är politiker och anställd inom det svenska försvaret. Hur fan har du mage att bete dig så mot andra? Om du hade talat så med en annan vuxen så hade varit illa nog, men sedan dessutom mot ett barn?!
  .
  Du läser säkert här. Lär dig veta hut. Du har varit medlem i KIK-appen i så många år, du är medlem på en sida som är till för barn… du var precis på väg in i garaget under hotellet för att träffa vad du trodde var en liten tjej…
  .
  I konfrontationen tyckte du synd om dig själv och sa att du var rädd att din fru skulle ”döda dig”. Nej, hon är nog klokare än så ska du se. Men det skulle nog inte förvåna någon om hon tar ett rejält nackgrepp och slänger ut dig i närmaste snödriva framöver, din förbannade sillmjölke där.
  .
  All respekt till henne och din familj i övrigt.

 27. Han säger vid ett tillfälle att ”inget jag har känt att jag vågat göra någonting eller så på riktigt”. Det var väldigt dåligt formulerat för att komma från en politiker vid försök till rättfärdigande. Han sa inte att han egentligen inte velat på riktigt utan att enbart att han inte har vågat, d.v.s att han har hela tiden velat men inte vågat. Bra försvarstal.

  Enda anledningen till varför den här konfrontation var av det längre slaget, var på grund av att han hade mycket att förlora. Man märkte redan från första minuten att det kommer att försöka förhandlas om publicering. Han svarade jakande på alla era påståenden och frågor, enbart för att hitta tillfälle till att be er om att inte publicera.

  Han får säga hejdå till försvarsmakt, småpolitiken, och frugan och säga hej till bra vård.

 28. Blir så ledsen att såna här tankar kan rymmas i en till synes vanlig mans huvud.

  Blir ändå mer RÄDD över det du nämner Sara; att peddos som har en befattning inom försvaret också kan bli utpressade så att vi, hela svenska folket, kan råka ut för de konsekvenser som kommer ut av vad ev utpressningsboten blivit.

  Riktigt skrämmande om man ser det ur den vilkeln.

  Ni som författar lagar.. fixa detta nu.. se till att de försvinner för gott från ”gatan”.

  Sätter man aig in i detta så ser man att de blir i regel inte bättre. De fortsätter ge sig på barn tills de dör eller blir invalider (eller blir inlåsta).

  1. Det ligger någonting att det handlar om pedofili.
   Hur utbrett det här är! Hur många som blivit försiktigare pga Dumpen att verka på sådana som efter vad jag förstår är, barn-forum (KIK) och de som tidigare är försiktiga på grund av organisationer, motsvarande som utpressar förövarna och de potentiella förövarna.
   Hur många andra det finns som är aktiva och uteslutande verkar utanför nätet som förgriper sig på barn på andra sätt, tex förskolelärare, lärare barnidrotten, en mor-eller farförälder som förgriper sig på sitt barnbarn, en förälder som inte filmar/ lägger ut film på nätet på övergreppen, som inte använder nätet …

 29. – Tycker synd om sig själv (direkt) = Borde tänkt på barnets utsatthet och sårbarhet initialt. Det är ett fångat rovdjur vi ser och det är en tragisk men tillfredställande syn.

  – En officer inom försvarsmakten som beter sig så här i den värld vi lever i med alla utifrån kommande hot är onekligen en mkt stor risk (utpressning av främmande makt mm). En idiot styrd av sina sjuka begär!

  ”Har du barn själv?”
  ”Ja”
  😮🤬

  Bra fångst, dumpengänget 👍

 30. Vill bara skänka denna mans sambo en varm tanke och kram i denna svåra stund 💗 Till dig vill jag säga: Att din man valt att kontakta barn i sexuellt syfte har ingenting med dig att göra, detta är en sexuell avvikelse som du inte på något sätt har kunnat förhindra eller påverka, det går inte som vuxen kvinna att attrahera en man som tänder på barn…. Lyssna därför inte på hans dumma förklaringar. Du kan gå rakryggad ut ur det här, ansvaret för detta och skammen är enbart hans! Ta hand om dig. Önskar dig allt gott. Det finns ett liv utan honom också. Du är värd det bästa 💗

 31. Jag hoppas verkligen folk är så intelligenta så dom inte låter detta gå ut över karlns fru. Hon har INGET med detta att göra.
  Använd förnuftet och visa respekt.

  Bra jobbat Dumpen!

  1. Sinnessjukt att ge sig på anhöriga, idioter som gör det… Börjar faktiskt fundera på om det kan vara pedofiler / folk som är emot Dumpen som vill sätta dem i dåligt dager enbart.

   Enda anledningen som jag kan komma på.

  2. Lena ingen har lagt skuld på hans fru. Frun är också offer i det hela. Däremot tycker folk synd om anhöriga och önskar att dom kan ta avstånd eller hjälpa dessa individer få vård..

   1. Det finns de som terroriserar familj och nära på Facebook och liknande, varför blunda för det? De ska inte behöva utstå massa ”din man / sambo är ett peddo (länk till Dumpen)!” som exempel.

    Bara idiotiskt och kontraproduktivt. Men det kanske också är syftet…

 32. Denna konfrontation gjorde Sara och Patrik så extremt bra. Extra eloge till Patrik som använde sina egna erfarenheter som utsatt barn för att få gäddan att fatta att det är inte hans liv, behov eller sociala umgänge som är det viktiga. Hade han uppskattat det liv han så hade han gett sjutton i barn.

 33. Han trodde han skulle möta en liten tjej som inte kan göra något för att försvara sig mot honom. Därför är det extra tillfredställande att han inte fick den njutningen, han fick inte vara ett rovdjur. Då blir han plötsligt så ihopkrupen och går snabbt in i position av ett offer, han säger hans fru kommer mörda honom men det borde man väl tänka på innan man vill göra olagliga och omoraliska grejer??

  Han lät positiv om övergrepp av morbror och nämner att om man ångrar sig efter sexualla övergrepp och reporterar det så är det ”problematiskt”

  Tror tyvärr inte ens sån här gammal gädda ser problematiken i sina beteenden. Djupt ingrodda, han skratta lite när ni fråga om han mött barn såhär innan känns också oroväckande.

  Om något barn vart offer till honom vore det ju bra om det kom fram😫

  Hoppas verkligen han kan låta barn vara nu och om han gör det kanske han kan hålla sig på sin kant och ha sitt liv. Kamrat är verkligen infekterat med dessa individer 🙁 dom söker sig till barn där och mammor.

 34. Usch usch för dessa äckel gubbar som inte har någon självinsikt alls.
  Tur att dumpen finns och vissar upp en liten del av dom som söker efter barn. Många rasar från toppen till botten genom att tänka med snoppen och inte knoppen. Man kan ju faktiskt tillfredsställa sig själv och ge fan
  våra barn.
  Heja på dumpen

 35. Håller med det första, en av de bästa konfrontationer Dumpen gjort.

  Däremot bör inte alla män skuldbeläggas för vad några vider gör. Jag som man som själv blivit utnyttjad och dras med PTSD och socialfobi bl.a kan inte skriva vad jag egentligen önskar dessa män.

  Tror merparten män håller med. Det är enbart den individ som planerar att våldta barn som ska beskyllas, kanske till viss del även politiker som inte skapar förändring med lagar för att skydda framtida barn.

 36. Jag tror inte folk förstår vilken sjukt stor insats ni gör. Lagens långa arm är kortare än någonsin. Ni spenderar er fritid till att rensa bort det onda. Ni är verkligen fantastiska!

 37. Fantastiskt bra gjort. Det är svårt att tro att polisen någonsin skulle agera mot en så högt uppsatt man. Utan dumpen hade han fått fortsätta.

  Inte ens murvlarna på gammelmedia orkade kritisera er denna gång.

 38. Med såna gäddor i politiken och andra höga positioner offras barnen för deras fria tillgång till barnens kroppar. Vidrig gädda som hookar upp och våldtar barnen när jobbet dvs skattebetalarna betalar hans tjänsteresor och hotellnätter. Han bryr sig plötsligt mer om sitt ”andra liv” som gift och anställd med jaktlagspolare än det liv han sexcattar i evigheter onnar med barnen i tanken och planerar våldtäkter på hotell då barnet ska smugglas in och ut i natten efter våldtäkten medan han ska sova gott och nytömd i sin hotellsäng. Vidrigt är det men alla gäddor sträcker sig bara till att snyfta om att det är lite dumt misstag och att de ska radera sina älskade appar och buhu det är så synd om dem. Vidriga manipulatörer må deras fall vara djupt och hårt. Rättssäkerhet och upprättelse för barnen NU! !!!!

 39. En av de äckligare hittills, i mitt tycke.
  Välordnad och ”fin” herre utåt, dessutom politiker och militär, har makt och ska alltså bestämma över andra, hur andra ska göra saker och ting och leva sina liv.
  Då vill det till att man själv har rent mjöl och åtminstone lever på ett sätt man själv är nöjd med, kan stå för, och anser sig vara ett dugligt föredöme.
  Om så är fallet med krigsherren så är han (och landet) ännu mer illa däran än man någonsin kan ana.
  Barn ska få vara barn och skyddas till varje pris.
  Dags att politiker och makthavare vaknar och inser hur illa det är (-nää justja, politiker, makthavare…glöm det!)
  Vem mer än DUMPEN strider egentligen på riktigt, rent praktiskt för barnen? Jag är normalt ingen USA-vurmare, MEN i vissa frågor agerar dom föredömligt.
  Rättsväsendet och politikerna verkar ju tämligen obekymrade, till och med i hög grad bidragande med sina sjuka perversiteter. Är hoppet ute?
  Detta svineri måste upphöra, och börja tas på allvar och bestraffas!

 40. Hej
  Man får inte förminska detta och säga att det är samma som alkoholism. Det sa gäddan i en intervju. Det är sätta på sig offerkoftan. Stor skillnad ha en konstig läggning och leva ut den. Vidrigt exemplar av människa. Hoppas inte närstående faller för offermentaliteten.

  1. Håller helt med dig Sofia! Jag blev så upprörd när jag såg hans intervju. Visst, det ligger helt i linje med hans stil i videon i garaget att ta denna ”förmildrande” väg MEN jag hoppas ALLA runt honom ser igenom det och inte köper det. Det handlar om en riktigt farlig läggning där han grovt kan skada barn. Han måste lära sig hantera den för resten av sitt liv och ska varken vara i närheten av barn eller ha någon säkerhetsklassad tjänst mer. Någonsin.

 41. NU kom mitt uppvaknande och jag inser hur fel det är,NÄR JAG BLIR PÅKOMMEN🤮 Han hade blivit väldigt glad åt om det varit ett barn han mötte där nere i garaget istället för 2 vuxna människor som frågar vad FAN han håller på med. Han hade glatt tagit upp barnet på sitt rum och våldtagit henne. När han gick ner till garaget så var det vad han HOPPADES på,att ett barn skulle möta honom som han kunde ta upp till sitt hotellrum och utnyttja henne sexuellt. Han förstod verkligen FÖRST när han blev påkommen att det var fel? Fy fan🤮

 42. Så OTROLIGT bra Ni gör detta, Sara och Patrik. Ni är otroliga.
  TÄNK om detta kunde ske i Sverige, med de styrande goda minne. Och med rejäl lön till Er från staten.
  Staten Sverige skiter fullständigt i BARNEN. Men jag tror ändå, att en dag, ger ett arbete en lön för mödan. Tills desd fortsätter vi störa er så mycket vi kan. Ni är BÄST.

 43. Och jag hoppas verkligen, att denne man IDAG, får kicken från försvaret! Och blir utslängd av frun. Det har han verkligen förtjänat.
  Ska EN SÅN, jobba med rikets säkerhet!?! 😱😱GUD hjälpe det svenska folket!

 44. Detta case blir bara värre och värre. Ser nu att han även varit nämndeman i förvaltningsrätten! Vad är detta?!!!
  Jag är fullt medveten om att ifrågasättande av val av nämndemän inte är en ny fråga MEN det måste verkligen till mer omfattande kontroller så att INTE en person med en sådan här allvarlig störning får inneha ett sådant uppdrag. Inom rättens ansvar faller ju bl.a. soc frågor som beslut om omhändetagande av barn.
  Det är vår rättssäkerhet det handlar om!!!
  Tack Dumpen!!! Extra stjärna till dig Patrik i den här konfrontationen!!

 45. Rent för jävligt att han likställer sitt sug att begå övergrepp mot barn med alkoholism! En alkoholist har sabbat sin hjärna av alkohol, till den grad att de har svårt att motstå lusten att dricka. En pedofil kan själv välja om han vill begå övergrepp eller inte. Man kan inte välja om man är pedofil, men man kan välja om man vill vara en förövare eller inte.

 46. Så många gånger händer det. Varför tror 60+ att en ung tjej på 14 skulle vilja? Alltid samma. Jag vill slicka penetrera osv… men bara om du själv vill! Är du nyfiken kan jag lära dig. Men bara om du själv vill…Vad har gått skevt? Vilken människosyn har de? Tänker att de tänker på väldigt många i vårt samhälle på samma sätt. Tar sig friheter. Ser människor som objekt.

 47. Så sjukt jävla självcentrerad gubbe. Frugan ska sköta markservice medan han gör flådig karriär och sätter på socialt utsatta barn på hotellrum 🤡👍 Vet inte vad som är mest skrämmande: att han är förtroendevald och påverkar Sveriges framtid, att han jobbar inom militären med allas vår säkerhet eller att han som nämndeman i förvaltningsrätten påverkar livet för samhällets mest socialt utsatta och sköra barn (de barn han själv tänder på sexuellt och bokar möten för att våldta…) 💔 NÄR ska det bli en ny lag!? Om inte nu – när!? Ge Polisen befogenhet att kriminalisera dessa män som Sumpen publicerar. I nuläget går de bara vidare i livet utan en prick i polisregistret. De kan t o m söka jobb på ett dagis/skola/hvb-hem 🤯

 48. Jag har nu läst igenom alla loggar noga. Min bild av den här Kaptenen blir bara värre och värre. Han är ju totalt gränslös och verklighetsfrånvänd i chatten. Beskriver sig själv som typ ”snäll och respektfull” på samma gång som han raggar på flickor som knappt fått bröst…. Och han blir ”nyfis” då en fjortonåring berättar att hennes morbror varit på henne som liten. Herregud! Den här mannen borde tas in på en vårdanstalt omgående, sanna mina ord.

 49. Ovärderligt att skydda barn från övergrepp med kränkningar och trauman för livet. Så sorgligt att sådana här män finns och så oerhört viktigt det ni gör. Ger mitt stöd genom swish, tack för att ni finns. På. Kom in på er sida genom att denna artikel delats i andra media. Hoppas fler media sprider ert budskap.

 50. Usch sån patetisk liten människa med så mycket makt. Försöker köpslå sig ut ur det hela.
  Tack till Dumpen för att ni avslöjar avskummet där ute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *