Här gick det undan från sexuell kontakt med ett barn till bestämt möte. Det gick även fort från bestämt möte till konfrontation. Sånär som på lite viftande och vevande så gick även konfrontationen fort.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

 

 

7 thoughts on “Snabbgäddan (Napp #374) Lidköping

  1. Har han gjort polisanmälan? Vilket stolpskott! De lär han ju ångra 😀
    Är väl inte han som ska stå för polisanmälan

  2. ”Hej är det Polisen? Jag vill anmäla två personer som sa åt mig att jag inte får våldta ett barn, som jag har bestämt träff med i sexuellt syfte.” 😆

  3. Man undrar ju hur den polisanmälan skulle se ut. ”Jag hade bestämt sexträff med en minderårig, men istället dök det upp två vuxna personer som filmade mig och sa att jag var där för att träffa ett barn!”

    Bra jobbat som alltid ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  4. Han har inte gjort någon polisanmälan eller kontaktat nån advokat. Försöker skrämmas. Han vet nog inte ens vad Dumpen är.

  5. Det är tur Att Patrik är med, annars vet man inte hur det hade gått, med detta odjur😩

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X