Ubbe träffade på ett barn på en webbsida. Han skulle byta lite cigg och vodka mot sex men insåg att han behöver vara försiktig då hon bara är 14.

Han kom, körde fram till vårt fiktiva barn men körde fort iväg igen.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

 

17 thoughts on “Sjuan (Napp #372) Kalmar

 1. Så komiskt med alla gäddor som gasar iväg då de uppenbarligen har något vett kvar i huvudet och förstår att de gjort bort sig, de med mest i huvudet försöker inte komma undan dock utan står för det dom gjort

 2. Feg jävel. Men bra du kom ut i ljuset.
  Dock slående hur dålig självinsikt alla har. -jag är den snällaste….fyfaan

 3. Skriver att han är den snällaste hon skulle träffa. Och likväl
  Är det enda ”snälla ” han ville erbjuda våldtäkt/ sexköp av barn.

  Otroligt tragiskt. Hjärtat gråter

 4. han är jättesnäll verkligen som vill betala med sprit o cigg för våldtäkt . vilken verklighet lever dessa gubbar i som tänker det här är olagligt att göra tjejen verkar ha problem men såklart hon vill att jag gör detta o fullföljer . sjukt fega som gasar iväg o riskerar att skada nån ungefär som att dom förbättrar sina chanser att inte bli visade . har du kört upp med bilen så är det redan försent gubbe ! önskar dom kunde stå för det dom gör o faktiskt ta en intervju o samtala om ja varför gör jag det här . men han var ju inte främmande för att beställa övergrepp på det här sättet ,bara rädd att åka dit undra hur många han har skadat på vägen

 5. ”Är den snällaste du träffat”
  Säger en vuxen man som köper sex av ett jourhemsplacerat / socialt utsatt barn
  Jesus amalia… 😾

 6. Ni får vara försiktiga med dessa bilkonfrontationer så att ni inte blir släpade efter bilen eller får en arm avsliten. Dessa konfrontationer är extra farliga.

  1. Bra att han hade automatlåda när det plötsligt blev så bråttom.
   Tänk paniken och katastroftankarna när han insåg att något var fel. Ännu en lättlurad och naiv man som tror att en 14-åring kan ha intresse av en farbror på 50.

  1. Vi tog sju gäddor på samma gång i Kalmar, och detta är den sjunde och siste av dem som publiceras.

 7. Varför saknar dessa rovdjur helt självinsikt? Vilken ung flicka skulle av egen vilja följa med den typen? 😲

 8. Här gick det jädrar I mig undan när han insåg vem det var som kom- paniken lär ju ha slagit till rejält med tanke på rivstarten🤷‍♀️Det jag inte fattar är hur en vuxen man kan tänka sig att förgripa sig på en 14 årig jänta som redan är utsatt o säkert trasig innan? Jag känner ett stort jäkla förakt för dessa äckliga våldtäktsmän! Ilska blandat med hopplöshet far genom kroppen när man inser hur många de faktiskt är … Tack för ert väldigt viktiga arbete- var försiktiga där ute hörni!

 9. Gör polisanmälan för fortkörning. Bevis finns, ansiktet samt reg nr finns. Man ser när mannen bryter brott. Körkortet åker där och extra böter tillkommer. Mvh gäddfångare i Kalmar 🦑.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X