Kontakten började med Snapkontot ”Pengar, sugen på träff” /Richrogerman. Han berättade att han hade många kåta kompisar som ville träffa barnet.

Efter lite chattande kopplade mannen in någon som han hävdade var en av hans ”kåta kompisar”

Kontot heter ”Jimmitheman” och ägaren till kontot har märkligt nog samma intressen som Richrogerman. Båda är väldigt intresserade av att urinera barn i munnen.

Jimmitheman skickar en bild som uppenbart är fake. I slutet av januari står ett fiktivt barn ute i Helsingborg och visar att hon existerar. Jimmitheman ska då smyga förbi och kolla in henne. Huruvida han faktiskt befann sig på platsen vet vi inte.

Konversationen fortsätter med båda konton. Barnet och Richrogermen/Pengar, sugen på träff bokar en möte i Göteborg. De ska ses på Gothia Tower. Där har mannen ett hotellrum.

Mannen berättar att först ska duscha. Sedan vill han träffa barnet nere i foajén. Han ger barnet tydliga instruktioner att hon ska gå bort till glashissen i andra hallen.  Han vill inte synas tillsammans med henne. Vi följer hans instruktioner. På platsen för mötet står samme man som tidigare skickat livevideo på sig själv till barnet nyduschad och klar.

När vi börjar filma honom, står han och tittar ner i en displayen på en telefon med brunt skal. Denna telefonen stoppar han ner i höger bakficka på byxorna. Efter en stund plockar han fram en helt annan silverfärgad telefon med från vänster innerficka i kavajen för att visa att han inte har Snapchat.

Han kom med en lång rad mycket märkliga förklaringar om en liten flintskallig man som bedriver utpressning mot honom.

När vi ett par dagar efter konfrontation pratade i telefon så sprack historien. Mannen uttrycker att han är medveten om att han gav ett märkligt uttryck under konfrontation. Han berättar att han var i chock och säger även att han ska börja gå till psykolog.

Efter förfrågan om vem mannen är så har vi fått in en del tips som verkar stämma med loggen ovan. Vi skulle vara otroligt tacksamma för kontakt med alla som haft kontakt med honom online eller kontakt med följande konton:

Snap: Richrogerman, Niclas22

KIK: Jimmitheman, Champagneniclas

Sugardaters: Swegentleman

(Vu söker även vuxna som varit i kontakt med honom)

Mannen är inte längre i tjänst.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

Loggarna med dessa två konton är publicerad i kronologisk ordning för att man lättare ska förstå.

 

 

 

42 thoughts on “Hallickgäddan (Napp #371) Göteborg/Helsingborg/Halmstad

 1. Åhh herre gud! Ljuger värre en va hästen travar!! Så pinsam människa! Grymt jobb sara o Patric

 2. Lögner och bortförklaringar. Ta nu steget istället och erkänn för dig själv att du har ett sexuellt tändningsmönster på barn/tonåringar och låt det sjunka in att det är ett högst oönskat beteende. Steg två: ta kontakt med vården. Impullskollen.se eller Preventell som ett första steg till tillfrisknande. Gör nu detta innan du går för långt och skadar ett barn för livet. På riktigt!

  Jag undrar lite över sista skärmdumpen. Det ser ut som att han låtsades vara en ”gäddfiskare” själv. Märkligt…

 3. Det här var ju i särklass den mest virriga historien/historierna så här långt. Jag antar att man måste ha lätt att tänja på gränserna för vad som är verklighet när man har som hobby att lura och tvinga barn till det man vill… Fy faan….

 4. Men vad är detta för psykopat… tror han är listig och smart haha… UCH!!!!! Bra jobbat dumpen!

 5. TACK Dumpen, vilket otroligt jobb ni gör.
  .
  Den mannen känns som top-10 farligaste gäddor ni tagit hittills. Kan inte tänka mig att skötsamma vuxna ens vill vara i hans närhet, hur ska det då gå för utsatta tjejer? En del av det ser vi ju i chatten, finns nog ingen som inte blir väldigt skakad och förbannad, särskilt när man tänker på hur mannen beter sig och vad han säger under själva konfrontationen också.
  .
  Och än verkar ni inte vara riktigt klara med honom, hoppas ingen missar eran uppmaning längre i ingressen.

 6. 😂😂😂 sicken skruvad jävel jösses!!! Underhållning på högsta nivå när han snurrar in sig i den ena lögnen efter den andra för att sen försöka framstå som hjälte i sista loggen i ett krampaktigt försök se heeelt oskyldig ut. Stå o diskutera med 2 ”främmande” personer som han hävdar att han inte vet vilka de är o som dessutom ”anklagar” han för grova allvarliga saker..hmm…jojo, själv hade man ju blivit rätt så arg om två random personer kommer o påstår saker om en som inte är sanna, men den här göken står o diskuterar i över 10 minuter!! Skulle va intressant att få veta hur han trasslar sig ur det här när stackars frun börjar fråga ….vilket äckel.

 7. Gud vad pinsamt att stå så och ljuga som ett litet barn, när det är helt uppenbart …. Kan kanppt kolla så mycket som jag cringar.

  Grattis! Du har gjort bort dig ordentligt👍

 8. Utan att förminska situationens allvar så vill jag ändå tacka för kvällens skrattfest, vilken jävla lyteskomik han bjuckar på 😂

  Att han inte blir så yr så han ramlar på sitt champagneindränkta arsle av allt snurrande bland lögner och historier är ett under, den ena mer fantasifull och otrolig än den andra. Vilken drama king…

 9. Fy fan vilken hjärndöd nolla.
  Mycket bra jobbat Sara och Patrik.
  Jag stödjer er med swish.

 10. Roligt och fullständigt bisarrt att han skyller allt på sin flintskalliga låtsaskompis. Dom flesta konfrontationerna brukar se nästan exakt likadana ut men den här gäddan var alldeles unik med sin livliga fantasi om skalliga gubbar som bedriver utpressning.

 11. Eftersom han ljuger om allt, hoppas jag även det var lögn när han sa att han hade barn

 12. Usch vilken manipulativ lögnare!! Lever helt i sin egna sjuka värld. Han kommer behöva mycket hjälp för att lära sig grunderna igen.

 13. Han har inte tagit en skärmdump av det påstådda hotet från den flintskalliga mannen. Det går inte ihop.

  1. Han fick ju fundera en liten stund på vad den flintskallige mannen skulle heta. Det hade han tydligen missat i sin planering.
   😆😆

 14. Ingen går ju på det där inte ens privatpersoner och hans argument skulle hålla ännu mindre i en domstol…

  Bättre att erkänna eller vara tyst ärligt talat än att måla in sig i ett hörn där Ingen tror på ett ord man säger.

  Han har ju skämt ut sig själv så mycket , väldigt pinsamt..

  Kommer där i någon kostym för att kissa på ett barn.. mysig gubbe

 15. Good try peddo! Narcissism deluxe… Verkligen njöt av att se denna orm slingra sig och när lögnerna inte funkade så blir han aggresiv.

  En människa som är oskyldig vill sitta ned lugnt och sansat för att gå igenom allt, tillkalla polis och göra en anmälan. Så fort han hade chansen att bevisa sin oskuld så heter det ”men jag vet ju inte vilka ni är”.
  Dumme fan!

  1. Hahaha VERKLIGEN. Herregud. Alltså ALLA som blånekar hos Dumpen har så jävla onaturliga rekationer. ”VAA? NÄÄ! Jag har inte gjort något! Nä jag vet inte va detta är! Nää jag har blivit hackad!!” WTF. Så så orimligt och onaturligt. Hade någon random person kommit fram till mig och sagt ”Vi har loggat på att du stämt träff” så hade jag mer än gärna velat gå igenom ord för ord och se vad detta handlar om?! Wow.. Alla peddos är riktiga svaga mentalt.. Yikes

 16. Man kan inte annat än känna sig uppgiven! Vilken vedervärdig figur! En svada värre än en auktionist!
  Jag hoppas av hela mitt hjärta att detta får konsekvenser för vederbörande
  Bra gjort Sara och Patrik

 17. Spännande story han har planerat att dra inför dumpen om han åker fast. 🧐Så jäkla välplanerad, från start: chattar från två olika konton för att kolla om det verkligen är ett seriöst konto/barn har har fått tag i, spanar på offret diskret och hemlighetsfullt i annan stad (Hbg), bokar träff i ytterligare en annan stad (Gbg) där han känner sig på tryggt avstånd från sin egna närmiljö (Halmstad?), har planerat vad han ska säga om han i värsta fall åker fast. En mästare på lögner och manipulation. Med tanke på hans noll-procentiga etik och moral så har han nog en lång historia av att bedra flickvänner och sambos med prostituerade, hemliga sexuella affärer och jagande efter barn. 😖 Jag skulle inte lita på denna mannen för fem öre, han är mästare på att ljuga, allt för att rädda sitt eget skinn och kunna fortsätta sitt egoistiska gränslösa sexliv på alla andras bekostnad. 💩⚡️⚡️

 18. Det här var nog den sjukaste personen ni fångat hittills. Hoppas att anhöriga och arbetsgivare är informerade för den här killen är farlig och behöver seriös vård.

  Önskar er lycka till med ert fortsatta jobb, tycker ni gör en mycket viktig insats!

 19. Han har uppenbarligen haft med Dumpen i kalkylen när han bestämt sig för att träffa barnet och skissat upp en plan utifall att. ”Jag säger att jag blivit lurat av någon att befinna mig här, bra, det köper dom säkert och så får jag gå”. Det funkade inte i den riktiga världen, djävulen sitter i detaljerna, ingen går på den där storyn. Det är enklare att inte ge sig på barn.

 20. Herregud vilka bortförklaringar, en riktig stolle. Han vet inte ett skit hur mycket polisen kan få fram.

 21. Sliskig typ som säkert är van att prata sig ur och till det mesta, därav mundiarrén. Hade han inte varit i chocktillstånd skulle han säkert begripa hur orden som kommer ut opponerar all form av logik. Min fördom säger att det här är en person som ser sig som en god medmänniska och samhällsmedborgare, när han i realiteten tillhör den värsta sorten. Borde förövrigt ha döpts till ”Tunga i rumpan”.

  Usch och tvi.

 22. Skulle man bli stoppad och nån påstår detta, så skulle man ju själv ringa efter polisen.
  Han vet att det inte är nån mening att anmäla…… Herregud, snacka om att snacka sig varm för att komma ur detta
  Är han mytoman ochså?

 23. De där 12 minuterna va de jobbigaste i hans liv och han va helt slutkörd och snurrig i skallen efteråt. Det kan du ha äckel. Men det va underhållning på hög nivå om man bortser från allvaret i det hela

 24. Obehagligt många delar, men det där att spana på barn för säkerhetsställa att det är ett barn är bara creepy, utan ge chans att barnet ska se dom..
  MEN NU fick ni gäddor ett till bevis på det går INTE att vara säker på att det INTE ÄR DUMPEN.
  Sluta omgående att söka efter barn och sök vård!
  Heja dumpen ni är fan bäst!!! #teamdumpen

 25. Intressant att se hur extremt dåligt pokerface så många personer har.
  Vid flera tillfällen blev han helt tyst, inväntade vad Sara skulle fråga för att vara beredd på att svara ”så bra som möjligt”. Hade detta varit äkta så hade konversationen inte gått till såhär.

  Ditt ansikte har redan avslöjat dig gubben

 26. Patrik- varför vill han jävlas med dig?
  Mannen- varför han vill jävlas med mig?
  Patrik- Ja!
  Mannen- för jag har antagligen gjort nåt mot honom.
  Patrik- ok, du känner ju inte honom säger du ju?
  Mannen- nej jag vet inte vad, för jag vet inte vem det är!
  Patrik- HERRE JÄVLAR….. 🙂 🙂 🙂
  Förlåt men jag dog nästan av skratt där 🙂

 27. klarade inte att läsa klart hela chatten usch vilken feg äcklig gubbe . vågar inte stå för det han gör hittar på en vild historia om att han är tvingad att gå nånstans men han vet inte vad han gör där . han är fullt medveten om att det är en 4 åring o sakerna han vill göra är vidriga vill kalla henne duktig hora , seriöst hur fan tänker man att det är ok att kalla nån ännu mindre ett barn . evigt tjat om att få kissa i munnen kan han inte bara gå o dricka sitt eget jäkla kiss o hålla kä…han föreslår själv att barnet mår dåligt o att hon gör det för att straffa sig själv men ser ändå fram emot att få kissa på henne o kalla duktig flicka / hora . skönt med vuxna snubbar som vill stjälpa ist för hjälpa . jag hoppas hans helt galna historia var för han har hög fallhöjd o jag hoppas han förlorar precis allt

 28. Lustigt att han mer eller mindre beskriver handlingen till Black Mirror avsnittet ’Shut up and dance’, S03E03. I alla fall början av det. Huvudpersonen visar sig också ha en dragning till barn i slutet.

 29. Vad pratar denna människa om??? Vart fick han flintskallig man ifrån? Kände hur hjärncellerna dunstade bort av att höra på det här. Är tom på ord.

  (Borttaget av Admin)

  Och också, ett stort tack till er. Jag önskar ni fanns när jag var 12-15 år gammal (runt 2012-2015). Redan då fanns ”Peter i Sthlm” som ni tog fast för ett tag sedan. Honom är nog något jag kommer få leva med för resten av mitt liv, även om han säkerligen inte ens kommer ihåg mig med tanke på hur många barn han utsatt

 30. Bra fångst. En iskall, porrskadad förövare och rutinerad sexköpare. Hoppas att han aldrig mer kan utsätta barn och ungdomar för skada. Ni gör otrolig nytta som exponerar det här rovdjuret och andra som honom.

 31. Ännu en förövare som tänder på att förnedra och plåga ett barn… Det ska va små blygläppar, nyrakat, sprutas i barnets mun och rumpa, flera vuxna män (gubbar) på ett barn… Barnet ska förnedras till den grad att hon ska dricka hans sunkiga urin och slicka i hans skitiga röv. Ett köp av barnvåldtäkt för 1500 kr. Och såklart ska det va diskret och hemligt så inte han åker fast för sitt kriminella beteende och övergrepp som han begår mot barn, så han kan fortsätta leva som Dr Jekyll och Mr Hyde mitt bland familj, fru, släkt, vänner och jobbkollegeor. Som han säkert har njutit av att lura alla anhöriga så brutalt, med sitt dubbelliv. Han hör hemma bakom galler.

 32. Det där var den mest fantastiska historien hittills, som någon dragit vid en konfrontation.

 33. Hahahaha älskar de otroliga slumparna. Har snapchat – men såklart utloggad. Ehm varför i helvete loggar man ut? Eller, har KIK men utloggad och måste ha dator för att logga in. Eller, har bevis för att visa att man inte är pedofil men tveksam att visa det på hotellrummet ”JAG VET VÄL INTE VILKA NI ÄR!”… Ok så gå bra att tjaffsa i 10 minuter är finfint eller träffa okända personer på krogen.

  Och sist men inte minst , det sista meddelandet där han tror han är smart och försöker vilseleda.

  Någon som känner honom nu bör inte lita på hans bevisning han producerar i efterhand. Han hade sin chans, där och då. Snap, KIK och hotellrum 3 av 3 totalvägrade han eller gjorde omöjligt för Dumpen.

  UNDERBAR fångst. Bra att ni stod på er!

 34. Bra fiskat Dumpen!
  Fruktansvärd förnedringschatt och en riktigt farlig gädda. Han har nog en del på sitt samvete. Fy fan.

 35. Herregud! Så många lögner! Till och med hans näsa började växa, han borde döpas om till Pinocchio gäddan!

 36. Lite kul att han plockar fram telefonen och visar att han inte har snapchat, trots att han har snapchat. Samtidigt som dumpen inte ens nämnt snapchat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X