Sponsorer

Ännu en herre som verkar ha glömt att han är fullvuxen. Han rusade iväg med en helt vild sexchatt och en kavalkad av snoppdragarfilmer.

Vid ett tillfälle fick han lite gäddfeber och bokade av träffen. Han hävdade att han skulle ploga, trots att det inte hade snöat.

En vecka senare dök han dock upp för att hämta upp barnet men det gick inte speciellt bra.

Mannen har nu skrivit in sig i behandling.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84

 

 

18 thoughts on “Snoppdragarkavalkaden (Napp #365) Örebro/Kungsör

 1. Äntligen en som står kvar, lyssnar och tar till sig det som Sara och Patrik säger. Låt nu inte detta falla i glömska utan sök verkligen hjälp. Den finns och du är inte ensam! Lycka till med ditt nya, bättre liv.

  1. Vet inte om det betyder att han tar till sig bara för att han står och lyssnar. Det har hänt innan med andra gäddor som sedan ändå dykt upp igen men man får hoppas han tog till sig av informationen

   1. Det har du helt rätt i. När jag skrev min kommentar hade jag en liten tår i ögat för att dumpen börjar närma sig 400 gäddor och att det aldrig tar slut. Kanske en desperat vädjan till dessa mäns förnuft (om de har något). Varje gång dumpen skriver att en av dessa män tagit kontakt med vården blir jag glad och lite hoppfull mitt i allt mörker. 🙂

 2. Puh, såg just videon undertill, det var väldans vad gäddan slickar mellan fingrarna.
  .
  Är det bara till små tjejer på nätet som han gör den där slickande gesten, eller beter han sig så även inne på Hemköp och Willys också? Kanske vid fiskdisken eller så? Nä, trodde väl inte det.
  .
  Tänk om han hade tittat fram mellan varuhyllorna och gjort den slickande gesten mot en vuxen kvinna inne på Ica, hon hade ju blivit helt vettskrämd och vänt en hel låda ruttna tomater över honom direkt (med rätta).
  .
  Bara låt barnen vara, de vill inte ha gäddor och slickande ödlor överallt, obehagligt även för vuxna för tusan.

 3. De är inte många som tar det till sig,men man blir fan lycklig i bedrövelsen av det.
  Usch va äckliga vuxna människor det finns som för sitt egot skull gör som dom vill med dessa barn,som dom hanterar som trasdockor.. hur kan det inte nånstans slå till rätt att det är FEL.

  Tack för er hjälteinsats 24/7 365dagar/året om!
  Vilken upprättelse ni ger barnen när rättsystemet inte gör det!

 4. Vilket praktarsel! Skriver och skickar så vidriga saker till en 14-åring🤬🤬🤬Han ser så äcklig ut med sin jävla tunga🤮🤮Vem,VEM vill ha sånt skickat till sig- inte ens en vuxen kvinna! Vidriga gubbslem🤬🤬

 5. Hoppas han ringde Impulskollen och gick till Polisen med sin mobil 🙏 skriver:

  Sjukt bra jobbat Sara & Patrik! Patrik du har verkligen höjt dig så många nivåer, detta samtalet blev verkligen en 10-poängare! Grymt bra jobbat 👏 💗 Ni är guld!

 6. Vilket patetiskt svin! Nå ja han var bra nertryckt i sko skaften mot slutet
  Bra jobbat jag är så imponerad att ni orkar flänga runt som ni gör! ♥️

 7. Stackarn verkade helt ovetande om dumpens existens, men nu vet han nog lite om vad det innebär!!!
  Äckligt , vidrigt hur i hela friden kan de tro att små tonårstjejer kan vara intresserade av detta, absolut noll självinsikt!

 8. Här satt jag och åt frukost och skulle kolla sidan. Jag kollade innan jag gick och la mig och såg ingen liten slak som det drogs i då. Det spelades upp nu i en video och gubbjävelns äckliga tryne när han fladdrade med tungan åt den 14 åring han trodde han skulle träffa…. Jag får skylla mig själv. De är så äckliga och sjuka samt halvimpotenta. Varför ? Vad håller de på med ?

 9. Hoppas innerligt att alla dessa personer som tar kontakt med barn söker hjälp. 🙏 Det finns jättebra hjälp att få! Och man behöver inte agera ut en dragning till barn – dragningen till barn kan man inte hjälpa men det är upp till en själv om man vill vara en förövare eller inte 💗

 10. Inte lika kaxig framför två vuxna som han är framför ett barn

  Håller annars med Patrik.. tror dom allvarligt talat ett barn tycker det är bättre med 38 än hans riktiga ålder? Han ser ju fortfarande ut som sin riktiga ålder .. vilket inte är 38

 11. Är den här mannen på riktigt eller???? Hans fula filmsnuttar där han viftar med tungan som ett jävla äckel och drar i sin fula snopp, herregud… Inte ens en vuxen kvinna skulle gilla att få tillsänt något sådant i en chatt.

  Om jag inte visste det var sant skulle jag tro det är här är ett jävla skämt, men tyvärr är det på allvar. Helt otroligt att det ens finns sådana här idioter som söker efter småtjejer, men det är bara att inse verkligheten. Killen måste fan vara helt dum i hela huvudet på riktigt.

 12. Jag älskade frågorna: ”ska du fortsätta med det?” ”varför ska du sluta just nu då?”

  Återanvänd, men låt de inte komma undan så lätt från denna schackmatt-fråga. Hans svar ”varför inte?” besvarar ju inte frågan.

 13. Men vad fan är det med dessa män? Hur sjuka och snedvridna är dom inte?
  Har själv som 10 åring blivit utsatt av en äcklig gammal gubbe och detta har följt med mig genom hela livet .
  Stackars stackars fruar och barn till dessa vidriga monster . Hur klarar de av vetskapen vad deras sambo/man/pappa/morfar gjort ?
  Tack dumpen för att ni finns !

 14. Tycker att det är bra att Patrik är tydlig med att sex med minderårig kallas våldtäkt.
  Många Gäddor förstår inte när ni nämner våldtäkt, det märks för dom svarar genast att”jag hade aldrig gjort något mot dennes vilja”
  Så denna tydlighet var kanon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *