Sponsorer

Vårt fiktiva barn blev inbjuden till en restaurang på Arlanda. Våldtäkt, narkotika och matlagning var tanken med träffen.

Med tanke på vad som framkom i loggen så valde vi att ringa polisen. De verkade dock inte speciellt intresserade av mannen ifråga. Alltså tog de upp anmälan om narkotikabrott och åkte.

Precis innan vi gick in för att konfrontera så tystnade mannen. Vi gick givetvis in ändå för att diskutera varför han bjuder in barn I sexuellt syfte till restaurangen.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

12 thoughts on “Stekta ägg, våldtäkt och knark (Napp #364) Arlanda

 1. har inget med ens förflutna att vilja träffa en trasig tjej från ett behandlingshem, hör man någon rymt från ett behandlingshem som dessutom är ett tonåring borde man väl bli orolig..

  han säger han inte förstod konsekvenserna för barn, men vem som förstår väl hur mcyker det skulle förstöra en person som redan mår dåligt att göra något sånt?

  Håll er till 18+ gärna äldree…. gubbar o tanter.. o andra yngre vuxna med..

 2. Han verkade veta precis vad saken gällde och vad Dumpen är. Hoppas han nu tar hjälp. Detta problem att ge sig på barn verkar inte lösa sig självt, återfallen verkar va många, vissa är ju online direkt efter ett avslöjande/fängelsestraff… En sexuell läggning går ju inte att trolla bort tyvärr 💗 Hoppas vi slipper se han på Dumpen igen eller hos domstolen….

 3. Så många ondskefulla varelser där ute. Barn och ungdomar ska kunna lite på oss vuxna. Vi ska vara deras förebilder och guida dom i livet. De ska inte våldtas och skändas.

 4. Helt otroligt, blir ju bara värre och värre! Inte nog med att man ska våldta ett barn som redan är trasig, man ska erbjuda narkotika också. Herregud, vart är världen på väg? Blir så fruktansvärt ledsen, någonstans därute så finns det riktiga barn som råkar ut för detta!

 5. Han låter ju trovärdig….INTE.
  Kan inte ha mycket att göra på jobbet, då han har tid att jaga barn för att våldta.
  Om man hör att barnet bor på ett hem, så borde klockorna ringa. Men denna kategori av människor har bara sitt egna intresse i åtanke.
  Förflutet? Kan så vara, men detta är ingen hållbar ursäkt heller. Att de flesta svarar ’vet inte’? är inte heller ett vettigt svar, skitsnack är vad det är.

  1. Ja och han påstod ju sig inte veta konsekvenserna för barn men tog ändå upp sitt förflutna, då vet han ju det finns konsekvenser för barn så han talar ju emot sig själv..

 6. Visste inte vilken ben han skulle stå på, jobbigt o bli påkommen… Grymt bra dumpen i vanlig ordning. Keep em’ coming!

 7. Alla har vi ett förflutet, men majoriteten av de som haft det jobbigt använder inte det som en ursäkt till att grooma och försöka begå våldtäkt på barn… o dessutom locka barn med droger.. Fyfan!
  Bra jobbat dumpen🖤

 8. Nä fy vilken hemsk människa. Dessutom röker han där han absolut inte får röka. Ingen kockmössa heller.

  Ni på dumpen gör ett fantastisk arbete

 9. Jag häpnar över hur lätt han och andra tar på det faktum att de har blivit påkomna i färd att förstöra en annan människas liv. Som om det vore ett litet felsteg i stundens ingivelse. Tycker att ni skall lägga större emfas att att ni kommer att vidarebefordra uppgifterna till berörda myndigheter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *