Sponsorer

Efter många timmars strul dök mannen upp till plats för att träffa det barn som han skulle köpa sex av. Han skulle binda fast henne och hade en mängd otrevliga planer för mötet.

När han väl dök upp så var han bara närvarande rent fysiskt. I skallen var han dock någon helt annanstans. Efter att ha dygnat och med en lätt blödning i ena näsborren så var han minst sagt sliten.

Det blev en massa svammel och sedan skildes vi åt. Imorse blev vi kontaktade av ett helt nytt konto. ”Någon” visade lite missnöje över att ha blivit snuvad på ett barn.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

 

15 thoughts on “Binda barn i rep (Napp #363) Stockholm

 1. En prima idiot av absoluta superklass. Att jämföra luffare med detta drägg är endast nedvärderande mot luffare för denna killen är värre. Hög som ett hus sitter han och skriver med en tjej han tror är fjorton, på rymmen från HVB och vill sälja sex. Då kommer han på den fantastiska tanken att käka ecstasy och sätta sig i en taxi för att uppleva någon fruktansvärt vidrig fantasi. Verkade inte ens förstå vad som hände, så borta var han. Efterspelet när han ska försöka skrämmas och leka internet-gangster bekräftar bara det vi alla tänker…. Fy skam.

 2. När ska våra politiker reagera ?
  När förstår dom att detta händer nu ?
  När ska det bli rejäla straff för att förstöra andra människors liv ?
  Pedofilerna tenderar till att bara bli fler och fler i vår samhälle.
  Är det verkligen så vi vill ha det ?
  Eller är det smidigast att stänga ögonen och blunda och låtsas att detta inte är sant ?
  Att detta är helt ok ?
  Jag är då inte nöjd.

  Troligtvis så händer det över överallt.
  Där du bor.
  Där jag bor.
  Fanken vet om inte covid-19 är/var en lättare match.

 3. Hur många föräldrar vill att pedofiler har deras barn i koppel eller binder fast dem i rep? Kan någon föreställa sig tanken? Eller när man själv var ett barn? Är man lite påläst om svensk juridik och känner till hur vårt samhälle fungerar så kanske det inte är en sån dum idé att sponsra Dumpen. För att inte tala om Dumpen-”kritikerna”. De är inga kritiker. Deras drivkraft är att motarbeta barnens trygghet och det finns inga andra logiska förklaringar.

  1. Håller helt o hållet med dig Elly!!..obehagliga bilder på en påtänd dåre som på inget sätt (nästan) sticker ut med tanke på hur narkotika och annat elände sprider sig som en löpeld i samhället…alldeles för många som använder dagligen i dessa oroliga tider, skrämmande när man tänker efter. Kloka ord av dig angående Dumpen kritiker, ja vad ska man annars tro…sorgligt att i ett land som Sverige så ska snart allting skötas ideellt o av drabbade eldsjälar som kämpar för att åtminstone försöka få nån ell några slippa gå igenom det helvete de själva upplevt, man skäms över hur stora brister d finns i ett såpass ”rikt” land som Sverige. Jag vågade inte ens klicka på Ljudet av tortyr då det enbart skulle rendera i att jag skulle bryta ihop fullständigt…..ser fram emot att det kanske äntligen ser ut som att en liten sten är satt i rullning iom Martin Melins framträdande i riksdagen…tom Strömmer sade att en utredning är tillsatt, så jag hoppas verkligen att nånting är på gång åtminstone, d kommer ju att ta tid, men starten har gått iallafall….o måtte d inte dröja för alla stackars utsatta barns skull 🐞

   1. Han är som Christoffer på ETC. Besinningslös.
    Jag kommer inte lyssna på det.
    Besväras man av Dumpens arbetsmetod så besväras man inte av gäddans arbetsmetod.
    För ”kritikerna” menar på att man ska tänka nyanserat och att allt inte är svart och vitt när det kommer till barnvåldtäkt. De kan få lyssna på ljudet av tortyr och skämmas. Ang. politik så finns det hopp men det verkar finnas en förbannelse i landet. Man särbehandlar pedofiler och satsar på rehabilitering men gör det verkligen skillnad för barnen? Det resulterar i att man offrar barn för pedofilerna så svaret är nej.

 4. Stor i truten och cool i skrift med ett barn men jävligt liten och tyst vid konfrontation!
  Så vanligt just detta, häftiga via snap eller kik men så fort dom grisarna ska stå till svars då blir det knäpptyst!!

 5. Han har vandringsbyxor, men det hjälpte inte att försöka vandra bort från konsekvenserna att skada barn! Sök hjälp!

 6. Intressant att få inblick i dessa mäns tankar, drifter och levende. 6 år på nån Shady knullsajt, är män verkligen så desperata? Han tycker själv att han är en rätt ”good Guy ” men får ändå ihop den självbilden med att köpa sex av utsatta människor och i detta fallet ett utsatt barn. Inte ens när barnet käftar och beter sig osexigt ger han sig, kuken ska in i barnets mun ändå. Kan han verkligen inte få ett ligg på krogen/Tinder? Vad är det med dessa män som gång på gång är så galet kåta på ett spännande kriminellt äventyr till den grad att de skiter i att det är en utsatt människa eller ett barn de faktiskt betalar för att begå övergrepp mot? I dont get it. Vad är det för fel på er?? ⚡️⚡️⚡️

 7. Först våldta, binda och bjuda ett barn på narkotika, sen sitta och skriva en massa hot. Vilken pajas! Det är vidrigt hur vissa människor är! Som någon en gång sa, ”man ska inte knarka när man redan är dum i huvudet!” .. Beundrar er, Patrik, Sara, och alla fiskare som gör detta fantastiska arbete! Stort tack!
  /Nemo.

 8. helt sjukt att såna här vandrar runt i samhället med fri tillgång till barn . jag hoppas att nå kan anmäla honom för hot iaf lr nåt så han får ögonen på sig . Att se sig som ett offer som blivit lurad av att inte få träffa ett barn säger hur fucked up han är i huvudet o sen dessutom hotar att dom som ”lurat ” honom ska råka illa ut . Han borde kanske vända den tanken till sig själv för den enda som lurats är att han lurat sig själv att detta på något sätt skulle vara ok

 9. Ååh vad jag skrattade när jag läste det han skrev efter dumpens info på slutet.
  Han hotar er offentligt på er ”lilla” hemsida men får en sjundedel av sveriges befolkning mot sig.
  Jag misstänker att han snart blir varse hur många av dem i sin bekantskapskrets som följer dumpen också.

 10. Detta kan vara det mest patetiska jag någonsin sett, haha. Han beter sig som att han själv är 14 år gammal när någon sätter sig emot honom. En person med medelsvår utvecklingsstörning är ju för tusan smartare än honom. Känns som någon som bara är till last för alla andra med sin dragning till 14-åringar och wannabe-ganster-attityd. Och så tror en sådan luffare att ingen skulle sakna Sara eller Patrik, haha så verklighetsfrånvänd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *