Sponsorer

Våren 2022 fick vi in tips om en man som jagar sexuellt efter barn.

Vi slängde i våra krokar och drog upp. Det som mötte oss var en nonchalant och skrikig man som hävdade att han bara skulle hämta ett paket. Mannen har tidigare spenderat många år på rättspsyk och är sedan länge dokumenterat farlig för barn.

Hunken Honkensson hugger för sig av traktens barn (Napp #104) Vinslöv

En mycket modig liten flicka vågade anmäla att mannen begått brott mor henne.

Vad som hände sedan är en klassiker i svenskt rättssystem. Utredningen hamnade nämligen på ett skrivbord och där låg den i ett års tid. Våren 2023 anmäls mannen ånyo. Denna gången har mannen dragit på sig nya misstankar mot ytterligare tre barn.

Nu innefattas även misstanke om våldtäkt mot barn. Hösten 2023 blir mannen häktad. I förra veckan var mannen uppe i rättegång för 21 sexualbrott mot fyra barn.

Stämningsansökan: Honkensson

Man säger att Sverige värnar om barn. Men i praktiken visar vi någonting helt annat. Hur många barn behöver man offra för att svenskt rättsväsende ska vakna?

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

11 thoughts on “Honkensson inför rätta

 1. Så jäkla dåligt att inte sexuella övergrepp mot barn har högre prioritet än så här! Nu har han ju hunnit ge sig på och utnyttja fler barn!! 🤬🤬🤬 Mer pengar och resurser till Polisen!! Högre straff mot dessa förövare!! Så jävla trött på att detta får fortgå år efter år!! Det är skandal. Skämmes regering och riksdag som inte tar tag i detta! 🤬

 2. Alltså för in i helvete, hur svårt ska det vara!?

  Sverige styrande och rättssystemet skiter fullständigt i barnen. De har haft lång tid på sig att ändra detta system, men nädå, det är Dumpen som är problemet (som är en -positiv- konsekvens skapat pga Sveriges idiotiska lagar och problematik).

  Vad jag verkligen önskar denna människa tänker jag inte skriva. Önskar att karma biter dig hårt, peddoäckel.

 3. Finns det någon som jobbar för en motion till Riksdagen man kan skriva under?
  Vi måste få till straff som känns och avskräcker!
  Gunilla

 4. Jag har skrivit på Dumpens namninsamlingslista för att få till nödvändiga lagändringar som tryggar det viktigaste vi har: barnen. Hoppas många många fler gör det också!
  Tack alla på Dumpen!! ❤️

 5. Usch, kommer ihåg den där kagige grisen… Inte ett dugg förvånad att han fortsatt med sina vidrigheter.

  Finns ju ingen rehabilitering eller hjälp för sådana som honom. Inlåst permanent eller ja.. ni vet vad.

  Stor eloge till er Sara och Patrik för jobber ni gör, och att ni klarar behålla lugnet när ni möter dessa ”människor”.

 6. Så länge Sverige inte kan göra avkall på idiotjävelhumanismen så kommer detta problem att bestå. Barnen får betala priset tills dess att förändring sker.

 7. Det är helt sinnessjukt ju! Det här landet värnar inte om barnen, iaf inte det svenska rättsväsendet. Dom som värnar om barnen är alla dom som jobbar på Dumpen! In med fanskapet på rättspsyk och låt han bli bortglömd och en del av inredningen. Sånna här människor ska inte vara fria och fiska efter barn att våldta på nätet!

 8. Tycker det är sjukt och synd att det ser ut som det gör..
  Så länge pornografi existerar med alla dessa äckliga fantasier som folk har så kommer det nog aldrig sluta, dom drar sig från det normala och söker efter värre å värre saker, vilket då ”Barn” blir en måltavla.
  Jag tycker dom borde cencurera porren mer och sluta normalisera dessa sjuka beteenden och behov.

  När jag var själv långt innan puberteten så lyckades jag hitta min äldre brors porr gömma. Sådant vart normalt för mig som liten, men märkte och såg mönster och beteenden hur sådant skadar människor i det långa loppet.
  Läste om en kille som blev necrofil, sådant existerade inte hos honom från start men han hittade ut till porren och det eskalerade ganska fort till värre å grövre saker…

  SLUTA NORMALISERA SEX OCH PORR!
  Det har en stor påverkan barn som vuxna, inte alla kan hantera de, som t.ex. andra saker som inte alla människor kan hantera, värst av allt de normaliseras mer och mer.

  Usch och fy!
  Ni alla som jobbar för dumpen, ni är guld värda!

 9. Den här pedofilen kommer nog att fortsätta med att våldta barn efter att han har muckat från fängelset. Han verkar strunta i alla konsekvenser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *