Sponsorer

1998 Dömdes Håkan till rättspsykiatrisk vård med särskilda föreskrifter om utskrivningsprövning.

1998 Olaga hot
1998 Sexuellt utnyttjande av underårig
1998 Sexuellt ofredande
1998 Stöld

Innan utskrivning dömdes Håkan ånyo. Även denna gången dömdes han till rättspsykiatrisk vård.

2008 Föregivande av allmän ställning
2008 Sexuellt ofredande
2008 Barnpornografibrott

2012 slussades Håkan ut och ansågs vara frisk 2014.
2014 dömdes Håkan ånyo. Denna gången dömdes han också till rättspsykiatrisk vård. Offren var 14 år gamla.

2014 Sexuella ofredande x flera
2014 Ofredande (1 offer)

I förra veckan kom första varningen för att Håkan Honkensson söker barn i sexuellt syfte och sedan dess har det rullat på.

En person har tipsat om att han delar ut Metadon till minderåriga, en annan om att han erbjuder pengar till barn som ställer upp på hans perversioner, en tredje vars barn hade blivit kontaktat i sexuellt syfte online, och en har berättat att han tar hem barn till sig.

Två av våra fiskare slängde i sina krokar. Håkan fastnade på båda samtidigt. Han bestämde träff med ena barnet först och andra barnet senare. Efter att första dejten gick fel så skrev han ”Kom till stationen fort” till andra barnet. Vi åkte ner till stationen och tog honom på en retur. Då ville han däremot inte prata så mycket med oss.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

CHATLOGGAR UNDER SPOILER

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

 

16 thoughts on “Hunken Honkensson hugger för sig av traktens barn (Napp #104) Vinslöv

 1. Så förbannad man blir hur dessa sjuka vidriga människor vill utnyttja dessa stackars barn med löfte om alkohol o pengar. Fy fan så vidriga. Jag saknar ord vidrigt
  Tack för att ni finns dumpet.

 2. Wow, vilket CV! En riktig mönstermedborgare, tillika charmtroll.

 3. Han verkar ju inte normal begåvad precis som många andra uthängda på dumpen men han förtjänar att hängas ut.
  Är man ”smart” nog att ragga upp barn och sedan bestämma träff så ska man hängas ut…

 4. Sjukt att majoriteten med råge är vanliga svenssons som man aldrig skulle ana.
  Eller jo med undantang för han här. Med många ser helt vanliga svenebanan-aktiga ut. Otroligt obehagligt…

 5. Går inte att bota pedofili, det handlar om att lära och ändra beteendet , och att denna läggning skadar och förstör barn, och att det är FÖRBJUDET. Denna vidriga drift lär alltid finnas kvar, inte många promille där som kan tygla sig och fungera ute i samhället. Kemisk kastrering ? tyvärr det sitter i hjärnan.
  Dessa monster ska inte vara utan ständig uppsikt och kontroll ute i samhället. Så länge samhället inte kan ordna med denna tillsyn på ett ordentligt och säkert sätt, så ska ingen släppas ut från fängelser eller rättspsykiatrin. Är det grymt det? Nej varför det? Barn ska skyddas till varje pris, få röra sig fritt och inte riskera att få men för livet.

 6. Rättspsykiatrisk vård kan inte jämföras med att avtjäna ett staff. Du sitter på obestämd tid men patienten skrivs ofta ut när rättspsykiatrin gjort sitt, inte när de är ”friska”. Många slussas till boenden och vissa till eget boende. Dom har det rätt bra där inne och en del klarar sig bra sen, många gör det inte.

 7. Det är otroligt svårt att hålla en bra ton när man ser detta.. tankar och idéer bara far runt i skallen.. urs och fy är det enda jag kan skriva just nu. Ses på måndag vänner.

 8. Dog när hon sa: Nu slipper jag i alla fall motionera! Det kom tårar alltså! I övrigt, vilken fruktansvärt otäck jävel!

 9. Vidrigt att bara se hans nonchalanta attityd när han dessutom blir påkommen..🤮🙄
  Undrar då hur kall & kylig han är när han fått barnet eller ungdomen dit han vill..🙈

 10. 🤣😁😁 Såååå sant. Du såg ju hur feg han var när Sara & Patrik dök upp🤣 Man såg hur rädd han egentligen var, men han gjorde ett bra försök att spela tuff🤣 Jag hade sänkt honom med en örfil.

 11. Läkare borde ju få stå till svars för att dom friskförklarar såna här människor…Den simplaste av lekmän förstår ju att det finns inget som heter frisk när det gäller såna här människor. Men tydligen inte professionella…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *