1998 Dömdes Håkan till rättspsykiatrisk vård med särskilda föreskrifter om utskrivningsprövning.

1998 Olaga hot
1998 Sexuellt utnyttjande av underårig
1998 Sexuellt ofredande
1998 Stöld

Innan utskrivning dömdes Håkan ånyo. Även denna gången dömdes han till rättspsykiatrisk vård.

2008 Föregivande av allmän ställning
2008 Sexuellt ofredande
2008 Barnpornografibrott

2012 slussades Håkan ut och ansågs vara frisk 2014.
2014 dömdes Håkan ånyo. Denna gången dömdes han också till rättspsykiatrisk vård. Offren var 14 år gamla.

2014 Sexuella ofredande x flera
2014 Ofredande (1 offer)

I förra veckan kom första varningen för att Håkan Honkensson söker barn i sexuellt syfte och sedan dess har det rullat på.

En person har tipsat om att han delar ut Metadon till minderåriga, en annan om att han erbjuder pengar till barn som ställer upp på hans perversioner, en tredje vars barn hade blivit kontaktat i sexuellt syfte online, och en har berättat att han tar hem barn till sig.

Två av våra fiskare slängde i sina krokar. Håkan fastnade på båda samtidigt. Han bestämde träff med ena barnet först och andra barnet senare. Efter att första dejten gick fel så skrev han ”Kom till stationen fort” till andra barnet. Vi åkte ner till stationen och tog honom på en retur. Då ville han däremot inte prata så mycket med oss.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

CHATLOGGAR UNDER SPOILER

Chattloggar 18+ VARNING för sexuellt innehåll

 

 

59 thoughts on “Hunken Honkensson hugger för sig av traktens barn (Napp #104) Vinslöv

 1. Va fan e de här för avskräde,varför sitter han inte permanent på hispan? Man blir så förbannad men samtidigt förundrad över
  dessa kräks självgodhet,en fet fan som tror att ska få molesta ett barn för en flaska sprit. En verklighet som jag inte trodde
  fanns innan jag hittade er sida.
  Tack Sara och Patrik för att ni drar fram skiten i dagljuset.
  Lasse

  1. De verkar vara hans livsstil, hane förmodligen med i nån större pedofilring där han tjänar pengar på sina brott. Han vart ju arresterad för child porn

   1. Enklaste förklaringen är att han är ett psykfall.

 2. Detta visar tydligt att pedofili inte går att bota. Inte ens alla år på rättspsyk fick någon ordning på detta, hur illa är det ställt när professionen kunde friskförklara?
  På vilka grunder?
  Detta borde bli en bakläxa och haveriutredning för rättspsyk.

 3. Jag ser honom varje dag på tågstationen i Hässleholm när han står och pratar med folk i min ålder (16 år) som han tar på låren och under hakan osv. Jävligt obehaglig är han!

  1. Jag jobbar kring stationen i Hässleholm. Har lagt märke till honom de senaste månaderna.
   Pratar alltid i telefon och omger sig med ungdomar.
   Hade på känn att det var något skumt.

  2. Jag ser honom också och har inte fattat förrän nu vad han är för typ. Jag kommer konfrontera honom att om han hålla sig borta från resecentrum i Hässleholm.

  3. Vilket vårtsvin… Jag bor i Hässleholm och hoppas jag slipper se han, mår illa av hur han bara skiter i allt.

  4. Har sett honom där ett flertal gånger också tillsammans med flera ungdomar, bland annat syskon till en jag känner.

 4. Han umgås bara med mindre barn ser detta nästan varje dag jag ska till jobbet. Han brukar göra sig hörd då han pratar riktigt högt nästan så han skriker. 😮‍💨

 5. Så förbannad man blir hur dessa sjuka vidriga människor vill utnyttja dessa stackars barn med löfte om alkohol o pengar. Fy fan så vidriga. Jag saknar ord vidrigt
  Tack för att ni finns dumpet.

 6. För några veckor sedan utgav han sig för att jobba för socialen och han sa även att han var certifierad piercare. Han erbjöd min dotter gratis piercing.

 7. Wow, vilket CV! En riktig mönstermedborgare, tillika charmtroll.

 8. Han verkar ju inte normal begåvad precis som många andra uthängda på dumpen men han förtjänar att hängas ut.
  Är man ”smart” nog att ragga upp barn och sedan bestämma träff så ska man hängas ut…

 9. Sjukt att majoriteten med råge är vanliga svenssons som man aldrig skulle ana.
  Eller jo med undantang för han här. Med många ser helt vanliga svenebanan-aktiga ut. Otroligt obehagligt…

  1. Det är där dom döljer sig störda män och kvinnor. Bland vanligt folk. Pedofiler/bedragare etc etc. Väldigt noga med bilden utåt. Dom har gärna jobb som man hjälper människor i för att se ut som goda medborgare. Uttrycket: I dom lugnaste vatten…kom till av en anledning. ”När någon verkar för bra för att vara sann så är den oftast det”

 10. Ni vuxna som vittnat om att ni sett honom agera bland barn, vad har ni gjort?
  Har någon agerat eller ser ni bara och går vidare?

  1. Mari, de skrev ju själva att de inte förstod vad snubben pysslade med. De ska inte bära någon skuld för en sjuk mans gärningar.

 11. Om dina trosor är fuktiga så får du mera??? Vad f-n tror han, att en 14 åring tänder på honom! Ända gången en 14 årings trosor kan vara blöta är att de kissat på sig av rädsla! Är så ledsamt att de försöker utnyttja barn som inte mår bra!!!!!!!!!!! Han borde nu vara inlåst på livstid eller ha fotboja så att han inte kan komma nära barn!

 12. Vilken svin. Borde inte få gå lös!
  Han verkar inte ens inse hur sjuk han är.

 13. Den där människan, han känns verkligen farlig för samhällets barn och övriga med för den delen. Han har ingen som helst respekt för någon. 🥺 han borde inte få knalla omkring fritt. Fruktansvärt otrevlig och ljuger uppenbarligen mycket.

 14. Shit vilken farlig snubbe! Får lite Eklund-vibbar av honom, just det här med noll empati och hela dagarna ägna sig åt att jaga efter barn att förgripa sig på 😵‍💫 Varför får han lov att gå lös i samhället!?! Måste va ytterst obehagligt för alla som bor i den kommunen… Finns hans domar att läsa nånstans?

 15. Går inte att bota pedofili, det handlar om att lära och ändra beteendet , och att denna läggning skadar och förstör barn, och att det är FÖRBJUDET. Denna vidriga drift lär alltid finnas kvar, inte många promille där som kan tygla sig och fungera ute i samhället. Kemisk kastrering ? tyvärr det sitter i hjärnan.
  Dessa monster ska inte vara utan ständig uppsikt och kontroll ute i samhället. Så länge samhället inte kan ordna med denna tillsyn på ett ordentligt och säkert sätt, så ska ingen släppas ut från fängelser eller rättspsykiatrin. Är det grymt det? Nej varför det? Barn ska skyddas till varje pris, få röra sig fritt och inte riskera att få men för livet.

 16. Han är hur farlig som helst och utgör en enorm fara för barn när han är fri. Borde låsas in permanent på rättspsyk. Tack för ert arbete.

 17. Jag har nog lite svårt att förstå, även om det i grunden är ni som bestämmer, vad skillnaden mellan denne och förra är kring skyddandet. Denne är dömd till rättspsykiatrisk vård vid två tillfällen pga att en utvald psykiatriker säger att han inte funkar och därför inte ska sitta i fängelse för vad han gjort. Den andre, som vet att det är fel blurras för att ni själva gör bedömningen om huruvida personen är att se som tillräknelig. Man kan ju hoppas, utifrån historiken, att någon psykiatriker i området har lust att kolla av honom igen så kanske han kan få vård.

  1. Jag förstår vad du menar, men enligt mig är skillnaden att denna man har skrivits ut ifrån rättspsykiatrin då läkare inom området ansett honom vara ”frisk” och ”färdigbehandlad”. Det vill säga att han inte är i behov av mer ”vård”. Gubben på permobilen har ju mera ett permanent tillstånd, någon form av funktionshinder som är konstant alltså. Därav är han att anse som ”sjuk” eller vad man ska säga. Men om jag fått bestämma så skulle de båda vara inlåsta i en mörk grotta med vatten och bröd. Tack dumpen.se för erat arbete!

   1. Du har en poäng där. Å andra sidan är det inte första gången en person släpps ut utan att vara helt frisk. Förhoppningsvis kanske de kan ha bättre koll på den här efter detta. Känns inte direkt som en som kommer att sluta. Han är textmässigt den sliskigaste hittills med att successivt höja insatsen och därmed kravnivån.

 18. Hur har det gått med denna snubben? Har polisen gjort någonting åt hans kriminella beteende? Hoppas de tar detta på allvar, helt galet ju att han jagar barn i sexuellt syfte & erbjuder dem fem liter sprit (!) för sexuella tjänster 🤯 Faller inte detta under försök till köp av barn!??

 19. Rättspsykiatrisk vård kan inte jämföras med att avtjäna ett staff. Du sitter på obestämd tid men patienten skrivs ofta ut när rättspsykiatrin gjort sitt, inte när de är ”friska”. Många slussas till boenden och vissa till eget boende. Dom har det rätt bra där inne och en del klarar sig bra sen, många gör det inte.

 20. Det är otroligt svårt att hålla en bra ton när man ser detta.. tankar och idéer bara far runt i skallen.. urs och fy är det enda jag kan skriva just nu. Ses på måndag vänner.

 21. Han gick runt i hela Hässleholm och sa att han var tillsammans med min mamma. Vilket är en stör jävla lögn! Usch på han, han borde sättas in i fängelse med desamma! Han är farlig för omgivningen. Helt rätt att ni lägger ut sånt här!

 22. Suck. Varför i hela friden sitter denne galning inte inne på LIVSTID!?
  VARFÖR får såna här idioter en andra chans!? Varför har vi ett så galet rättsväsende i det här landet!?
  Man blir galen.

 23. Dog när hon sa: Nu slipper jag i alla fall motionera! Det kom tårar alltså! I övrigt, vilken fruktansvärt otäck jävel!

 24. Vidrigt att bara se hans nonchalanta attityd när han dessutom blir påkommen..🤮🙄
  Undrar då hur kall & kylig han är när han fått barnet eller ungdomen dit han vill..🙈

  1. 🤣😁😁 Såååå sant. Du såg ju hur feg han var när Sara & Patrik dök upp🤣 Man såg hur rädd han egentligen var, men han gjorde ett bra försök att spela tuff🤣 Jag hade sänkt honom med en örfil.

 25. Vaddå ”vill du se vuxna kvinnor nakna”.. kan det vara så att hans sambo också är pedofil eller?

  Riktigt äcklig gubbe!!

 26. Jag sitter på så mycket mer info om denna mannen än vad som kommit fram… Han är farlig!
  Jag jublade när jag såg att han blev haffad tidigare i år för jag var säker på att han skulle åka fast någon gång.

 27. Läkare borde ju få stå till svars för att dom friskförklarar såna här människor…Den simplaste av lekmän förstår ju att det finns inget som heter frisk när det gäller såna här människor. Men tydligen inte professionella…

  1. Han hänger där omkring ofta, såg honom med för ett tag sedan på centralen i Malmö, sprang runt å snokade sen gick han runt å hejade på busschafförer som om det vore polare.

 28. Helt ofattbart att ett sånt svin får gå lös. Han borde naturligtvis sitta inne för gott. Vem i helvete bestämde sig för att han var ”frisk” och släppte ut honom? Den/de personerna är fan lika skyldiga. Satans flumsamhälle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X