De kom i kontakt på en webbsida och chatten fortsatte över till KIK. Ett par gånger funderar han över om det verkligen är så smart att träffa ett barn. Han skriver att han är rädd för polisen.

Suget på att träffa barnet tar dock överhand och plötsligt står han där. Han uppgav att han bara kom för att berätta för barnet att det inte var bra. Men efter en stunds samtal så insåg han nog att hans chatt var mindre lämplig. Känner man sig sexuellt provocerad av ett barn så bör man nämligen söka vård.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

23 thoughts on “Andra mötet i gäddkurvan (Napp #358) Kalmar

 1. ”Ännu en socialarbetare” 🙂

  Det tragiska är att det aldrig tar slut på gäddor verkar det som. Fullkomligt vansinnigt…

 2. Fällan slog igen!! Rätt otrevlig figur som troligen inte kommer att lära sig nånting
  Bra jobbat

 3. Det här hade slutat väldigt illa om det var ett riktigt barn vilket han trodde och hade blivit allvarliga skader för barnet då.
  Tänker vara kort och bara kommentera att det är ett jätte bra jobb ni gör för barnen och allt ljus och kärlek till er på dumpen.

 4. Haha snacka om vilken groda som hoppade ur hans mun där:
  – Ja hur fan ska jag förklara det här, för att det ska låta…

  Talar man sanning så har man inte svårt för att ”komma på” hur man ska förklara om det inte är något avancerat, vilket en (bort)förklaring till varför man sexchattar med- och planerade att våldta ett barn.

  När man ljuger måste hjärnan processerna informationen och därför tar längre tid till att artikulera. Talar man sanning behövs inte samma ”processhantering”. Det är i princip omöjligt att berätta ett händelseförlopp baklänges om det är baserat på en lögn (av samma anledning) men inte när det är något som är sant.

  ”Ni trycker på, nä förlåt…”

  Herregud alla dessa idiotiska, efterblivna bortförklaringar. Känns som man tappar en massa i intelligens när man får höra alla dessa idioter stup i kvarten.

 5. Med Dumpenmått mätt så var väl inte den här kraken nån storgädda precis. Loggar från andra fångster har ju varit betydligt grövre o sjukare. Fattar inte hur och att ni orkar, men jag är glad o tacksam å barnens vägnar att ni gör det, önskar bara att en eller ett par av våra riksdagsledamöter hade åtminstone några % av erat driv och engagemang, då kanske vi hade fått till nån form av förändring till fördel för våra barn…Fortsätt jobba på…Respekt 🙏❤️

  1. Vet faktiskt inte vad du menar med att det inte är en storgädda? Att vilja träffa ett uppenbart trasigt barn från ett jourhem för att köpa sex är väldigt illa.

 6. När dom försöker rädda upp det hela med ursäkter 🫣🫣 ingen går på det.. om du bara ville hjälpa hade du inte snackat om att gå med på att ge dessa saker mot sex och nämnt avsugning och sex med dina egna ord

  Inte bara att det är en tjej på 14, någon som dessutom rymmer från jourhem vill sälja sex(blir en våldtäkt på ett barn)

  Han vet dessutom det är olagligt eftersom han nämner polisen, men även om man inte vetat det om man hör att någon är så trasig dom vill sälja sex för pengar och rymmer från ett jourhem.. vart är då hjärtat ??

  Snälla sök hjälp sök inte barn!!

 7. Massa fula fiskar just från Kalmar?!
  Så många konfrontationer just från den stan/området.

  Man tycker efter snart 400 uppfiskade kräk att oron börjar sprida sig hos groomarna och de lägger av, men icke sa Nicke.

  Avancerar de inte?
  Skrapar bara Dumpen på ytan?

  Nåväl, bra jobbat i alla fall.

 8. Det blev inget doggy style med ett barn här inte! Tack Dumpen för det 🙏💗 Ps Jävligt osmakligt av snubben att nappa på sexköp med ett barn som är jourhemsplacerat, herregud va lågt! 🤦‍♀️

 9. Oj,jag åkte visst dit. DÅ ber jag om ursäkt för att jag skriver sexuellt till ett barn och står här för att möta henne och våldta henne. Svin.

 10. Just att någon är på jourhem är en väldig turn on rent generellt. Särskilt då det handlar om en ungdom. Att de inte skäms😡

 11. Intressant retorik många av dessa gäddor kör med: ”det va hon (barnet) som tryckte på (hetsade fram den vuxne mannens agerande att va på väg att förgripa sig sexuellt på ett barn)”. Tror inte det riktigt håller som argument hos Farbror Blå eller domstolen 🤣🤣 👮 🌟 Tänk att så många gäddor har så svårt att behärska sin sexualdrift? Kanske bäst att vi sätter dem allihop bakom galler 😀👍

 12. Flera tusen dagar på Kik för att berätta för unga tjejer att de gör fel……eller hur.

 13. Det här är så sjukt! Blir så förbannad!Jag och min man såg Patrik på ett fik på Baronen! Behöver ni en med hjälpare så vill jag gärna ställa upp !Dom måste stoppas! Ni gör ett grymt jobb!
  Kram på er!❤️

 14. Dom vet om att Dumpen finns och att det finns fiskare, många skriver ett flertal gånger att dom är rädda för det.
  Dom borde veta hur Dumpen jobbar!? ÄNDÅ så chansar dom, de vet om att hela deras liv blir ”förstörda”, att de blir uthängda, blir av med familj och jobb etc, men likt förbannat stämmer dom träff med barn.
  Tycker att straffen borde skärpas och att detta ska tas på större allvar, många utav dessa kräk kommer förr eller senare att träffa på ett riktigt barn, om de inte redan gjort det. Det är så fruktansvärt tröttsamt och tragiskt att se vuxna människor söka barn i sexuellt syfte, usch vad vidriga människor det finns!

 15. Snacket om lampan var ju enbart hans metod till att få uppleva att han återfår lite kontroll över situationen. Han stod och pratade utan att kisa och verkade mest vara intresserad av att prata om lampan när han inte hade svar på frågorna. Pupillerna var dessutom så stora när han tittade åt Saras håll så att ljuset knappast kan ha varit så störande till den grad så att han inte skulle ha förmåga till att prata. När han inte fick behålla kontroll, då stack han. Svagt psyke inte enbart vid kontakt med barn utan även med vuxna.

  Klassiskt formulering när man försöker ljuga ”hur ska jag förklara så att det låter bra”. Liars sell, truth tellers tell.”

  Sök vård peddo 🆘🚫

 16. Hans största bekymmer verkade vara att han blev bländad av kameraljuset. Han var ju knappast speciellt charmig, även om han själv verkar tro det. Snälla sök hjälp!

 17. Jag älskar när dom drar denhär ”Ni får inte filma mig”

  Gubben… Den sista människan som ska snacka om vad som är rätt o fel e ju du. Jävla äckel.

  Bästa DUMPEN❤️

 18. Helt skamlöst beteende från en vuxen människa. Hur fasen kan kåtheten vida överstiga förnuftet när det kommer till denna trasiga flicka. Jag blir så jävla förbannad över dessa jävla as till män!
  Tack för er insats!

  Tvåbarnspappan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X