Vaselinmannen var en av herrarna som erbjöd sig att komma med cigaretter till vårt fiktiva barn. En avsugning och lite analsex med egen medhavd vaselin blev dealen.

Vaselinmannen kom fräsande med sin gamle trotjänare och dansband på högsta volym. Han stannade till för att plocka upp henne men blev mäkta förvånad när vi dök upp ur skuggorna. Efter att ha kört iväg med en rivstart ringde han upp för att diskutera.

Telefonsamtal:

 

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

 

40 thoughts on “Vaselinmannen (Napp #357) Kalmar/Mörbylånga

 1. Alltså… Dumpen kan ju inte direkt låta ett barn bli utsatt för ett övergrepp för att verifiera om förövaren hade gjort verklighet av sina perversa fantasier. Det förstår ju verkligen alla med en IQ över rumstemperatur.

  Förövaren väljer ju ändå att:
  – Börja chatta
  – Prata sexuellt
  – Dyka upp på platsen

  Vilka mer bevis kan man samla in för att ett brott ämnas att begås?

  1. Du vet, de ska lämna in paket (som de inte har med sig), eller hämta ut ett (som inte finns), de vill berätta för barnet att de inte ska hålla på sådär (”bra” metod att då skicka vidriga bilder på deras snopp), det är bara en slump, någon som försöker sätta dit en, någon har använt AI och fejkat.

   Alltså, ärligt talat har jag försökt sätta mig in i deras sjuka, frånvarande, vidriga hjärna men kan inte komma på en enda lögn som är realistisk.

   Har någon verkligen försökt sätta dit en, då vill man ju gå till polis med S&P för att reda ut det hela för man vill ju verkligen inte, som oskyldig, hamna på denna sajt.

   Istället heter det alltid ”nä men jag kan gå till polisen själv”. Jo men tjena!

   Dunpens metoder är i princip vattentäta och det finns inga bortförklaringar. Det får dem bara att te sig mer korkade än vad de redan är som söker barn i sexuellt syfte.

   Nä fyfan för dessa vider till människor.

   1. Jo, deras hjärnor funkar nog annorlunda helt klart… Men just att ha ursäkten ”Det är skillnad på att skriva och att göra” – hur ska någon kunna tro på det?!

 2. Sämsta ursäkterna ever!!! Skäms tamej fan!!! Hoppas han gräver ner sig med en spade!! Det skulle inte provocera mig eller någon annan alls!!! Idiot!!!

 3. Han säger att han är snäll…….
  Snäll? Åker flera mil för att få våldta ett barn, ett barn som ska rymma ut från ett jourhem. Detta är nog som bevis på att han inte har några gränser, totalt iskall.
  Sorglig människa.

 4. Och honom har man ändå vetat om i många år pga hans barn.. men aldrig trott något sådant här ?????

 5. Mannen åkte hela vägen för att ge flickan cigaretter. Ersättningen för cigaretterna ville han först inte diskutera, men snart kommer frågan: ”Vad vill du göra då om jag fixar cigg åt dej?”

  När barnet provocerar sex mot cigg så var uppgörelsen helt ok enligt mannen. Han åker iväg till mötesplatsen med förhoppning om att den lilla flickan ska ta hans penis i munnen och i sin anal mot cigaretter.

  Det här var ett snabbt avklarat, men allvarligt fall som alla andra, gäddan har sig själv att skylla. Och du pedofil som är ute på nätet och jagar efter barn att våldta. Vi hoppas alla att det blir just du som åker fast nästa gång, ska bli väldigt intressant att se hur just din konfrontation blir.

  Du kanske tror att du kommer undan med dina övergrepp? Det trodde de andra också. Du kanske tror att du är smartare än de andra? Det trodde de andra gäddorna också, tills de åkte fast och fläktes upp här inför hela Sverige.

  Även du åker dit, tids nog. Sedan blir väldigt lite sig likt för dig igen. Hur kan ett så högt pris vara värt att betala, för att få göra det du gör?

 6. Another one bites the dust. Ännu en blekfet gammal gubbe med noll självinsikt och lika mycket empati som en tom mjölkförpackning.
  Äckelgubbe! Det är ett (i detta fallet fiktivt) barn han vill våldta! Undrar hur många barn som har råkat ut för honom, hur många han faktiskt har förgripit sig på genom åren…..Men här tog anonymiteten slut för hans del, tack vare Dumpen!
  Telefonsamtalet är en historia för sig. Det enda han bryr sig om är att han hamnar på Dumpen, och han satt och försökte blåneka till precis allt och blev passivt aggressiv när det inte lyckades. Som alla andra pedofiler försöker han hävda att han är lika ren och oskuldsfull som nyfallen snö. ”Det var ju h*n som provocerade fram det här!” För en normalt navlad människa så är ett barn just precis det – ett BARN! Upptäcker man att det är ett barn man chattar med så avslutar man det på direkten. Det är faktiskt inte svårare än så. Går man vidare och skriver vidrigheter och skickar dickpics och runkvideos så är det grooming. Att det ska vara så inihelvete svårt att få in i skallen!
  Tack för att ni på Dumpen finns och för barnens talan! 🙏❤️

  1. Det agerande som du beskriver utgör inte grooming. Det är sexuellt ofredande. Brott ”Grooming-lagen” gör man sig skyldigt till när man träffar eller tänker träffa ett barn i sexuellt syfte. Då kan pedofilen dömas även om den inte har gjort sig skyldig till något sexbrott. För att man ska kunna dömas när någon tänker träffa men inte har träffat, så krävs det att ett mått av planering om att träffa kan bevisas och att planeringen avser att ha sex. Gå runt med en väska full av dildos, är ett exempel. Kapten klänning åtalades för grooming på grund av den omständigheten. Men i dagligt tal så verkar grooming ha fått en annan betydelse.

 7. Hahaha, gammal gubbe som lever kvar i tonåren och åker runt i en Volvo 945a och lyssnar på Eddie Meduza.

 8. Wooow!!!
  Han tycker verkligen att han har fått till det bra med sina argument att” skriva är väl en sak men att göra det i verkligheten (som han givetvis aldrig gjort) är en annan ”. Barnet provocerar och ”jag har inte den läggningen ”. Önskar det fanns något ordentligt riktigt kännbarare straff för dessa för att höra dom förklara tycker jag indirekt säger att dom kommer göra det igen. Usch

 9. Enda anledningen till varför pedofilerna ringer är för att de har hopp om att det inte ska publiceras. Två typer av uppringare. Den med bortförklaringar eller den som vill leka världsmästare i vård. Den förstnämnda tillhör oftast den mer korkade kategorin av människor. Det framgår tydligt i chatten vad pedofilen vill göra, så det är väldigt svagt av honom när han tror att hans bortförklaring kan lura någon.

  Sök vård peddo. Du vill våldta barn.

  Du var orolig för att våldtäkt av barnet kunde leda till att du ”råkar illa ut”, men du åkte ändå dit när barnet sa att ingen kommer att få veta. Risken var värd möjligheten att få våldta. 40 minuter satt du i bilen för att du var så sugen på att våldta.

  Ingen tror på påståendet om att skriva och göra utgör två skilda saker i detta fall. Du vågade ju inte ens skriva om vad du ville göra inledningsvis, eftersom att du inte enbart avsåg att skriva om det utan även ville utföra det. Du ville ta det på plats så att det inte skulle finnas skriftlig bevisning om vad du ville göra mot barnet. Först när du förstod att det inte kommer att bli någon träff om du inte berättat vad du vilken ha i gengäld så skrev du att du ville våldta oralt, vaginalt och analt. Normala människor vill inte ha något i gengäld. Normala människor köper inte cigg till andras barn. Cigg dödar på sikt, men du ville gärna utnyttja barnets beroende för att få möjligheten till att våldta.

  Påståendet om att skrift och agerande utgör skilda saker är ett väldigt svagt argument. Om man inte vill våldta ett barn, då finns det ingen logisk anledning till varför man då skriver att man vill våldta ett barn, och att man dessutom skriver det till ett barn. Att skriva att man vill våldta ett barn till ett barn är dessutom ett brott. Om man inte tänker råna en bank, då finns det ingen logisk anledning till att skriva om att man tänker råna en bank och skicka skriften som meddelande till främmande personer.

  Du behöver vård peddo.

 10. Bor i samma kommun som mig och vi har visst gemensamma bekanta 🤢🤮

 11. ännu en stackars man som är ett offer för att barn utövar påtryckningar om sex . när frågan kommer om att bli provocerad till sex så ska dom vara 20 o här är ändå fastställt att barnet är 14 både från barnet o att han upprepar att han kan råka illa ut . Han skulle inte göra nåt men vill ändå få svar på vad som kan göras för att få cigg . frågar om analsex kan ske utan kondom . Svara att barn mår dåligt om man pratar sex med barn men har ändå inte gjort nåt fel det är ju bara prat . vet denna gädda ens vad han säger själv , skickar dessutom en bild som ser ut att vara 20 år yngre med tanke på hårfärg . Han blev alltså lurad ,provocerad o är oskyldig trots dom många stegen att säkerställa att han får nåt för ciggen och att barnet är ett barn .

 12. ”Skriva och göra är två helt olika saker” tycker han. Så om jag skriver ett sms till honom där jag hotar att våldta och mörda honom och alla hans anhöriga, är det inte ett hot då? Skriva och göra var ju två helt olika saker sa han?? Att kontakta barn i sexuellt syfte (skriva om att ta analt, suga, sex mot cigg/alkohol) är olagligt enligt svensk lag. Så det där med att skriva inte räknas, det kan han ju försöka med inför polis & domare… Han hade åkt dit så det visslade om det!

 13. Kan inte låta bli att skratta. En alkoholiserad (?) blekfet Volvoraggare som kör Inte Börje med Eddie Meduza på hög volym.

 14. Han kan ju pröva att säga att en 14 åring provocera honom framför en domstol för det argumentet kommer inte gå hem. En våldtäkt är en våldtäkt.

  1. Förr i tiden gick det. Då sa pedofilen att barnet hade tagit initiativ och förfört pedofilen. Han har väl bott i en grotta under några decennier så att han inte har förstått att den bortförklaringen inte anses förklara något längre.

 15. Tänk om jag bara hade ett uns av dessa mäns självförtroende!
  Det slår mig vilket fantastiskt självförtroende dessa äckliga män är utrustade med. De viftar med sina äckliga snoppar och tror att unga flickor är intresserade av dem, helt sjukt!!
  Tänk till lite och sök hjälp!

  1. Älskar också hur kan som gubbpeddo kan skylla ett barns provokation för att han ska ta steget från att ta kontakt med ett barn, fortsätta kontakten, och fullfölja träffen dvs sätta sig i en bil och köra dit.

   Hahaha dessa ursäkter är så PATETISKA!!! Vilken LITEN människa!! Sök hjälp och en riktig livspartner. Varför i hlvete vill du kladda på BARN ??? Hur kan det ens finnas i ditt huvud, hur en 14 årings underliv ser ut eller kleta vaselin på din pedofilkuk och stoppa in i ett barns rumpa? Du är så jävla stööööööööörd

 16. ”-Ni är ju provocerande, tack för den här djävulskapen”. ,,,, Aset blir alltså sexuellt provocerad av ett barn på14 år

 17. Vilken misslyckad människa. Argumenterar som ett barn som tar noll ansvar för sina handlingar.

 18. Intressant att du blir provocerad av att barnet du ville köpa sex av egentligen var vuxna människor (dumpen) som skyddar barn från sånna som dig själv (män som har kontakt med barn i sexuellt syfte). Du ska va jävligt GLAD över att det inte var ett riktigt barn du hade bestämt träff med, för då hade du åkt i FÄNGELSE för det brottet. 🚓 Var tacksam gubbe för att du nu istället bara fick dig en rejäl tankeställare och MÖJLIGHET att faktiskt förändra ditt beteende! En möjlighet att sluta skada barn med dina egna snedvridna sexuella begär. Ta nu denna möjlighet och sök professionell hjälp på Preventell eller Impulskollen, de finns för din skull! 🌸

 19. Vilken patetisk ynkrygg.
  Tycker synd om Dumpen. 357 av 357 har ni tagit fast och enligt mig stoppat på bar gärning… Men som alltid, i alltså hela 357 fall, säger sig inte velat göra något egentligen, ville bara prata rätt på personen m.m. m.m. Vilken otur Dumpen!! 😀 😀 😀

  Fan sök hjälp din jävla dåre. Tror du verkligen ett barn vill ha dig?
  Är det inte mer intressant med en äkta, riktig kvinna än ett jävla barn ????

 20. Åh vad pinsam. Och så ringer han upp och skämmer ut sig ännu mer. Patetisk. Skäms. Sök hjälp.

 21. Vilken verklighetsfrånvarande galning, han har tänkt till och hittat en teknisk lösning (vaselin) för att penetrera en ung flicka, han måste känt sig stolt. På ett mekaniskt sätt frågar han henne som om det vore en helt naturlig fråga.

 22. En fullständig nolla som inte vuxit upp och riktigt dålig på att ljuga om vilket av kroppens hål han skulle smörja vaselinet med.

 23. Han ville bara vara ”snäll” och köpa ut cigaretter. Redan där begår han ju ett brott. Även om han ”bara” skulle göra det så finns det ingen anledning för honom att skriva om sex med ett barn i samband med det.

  ”Det är skillnad på att skriva och göra saker i verkligheten” säger han. Ska man då ta hot och trakasserier i skrift lika lätt då med eller enligt honom?

  Jag som bor i Kalmar vill typ sanera gatan utanför Stekhuset efter att ha sett honom rulla in där… 🥲

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X