Sponsorer

När vårt fiktiva barn gick ut i en grupp och frågade efter någon i Kalmar som kunde fixa cigg och sprit fick hon kontakt med två män.
Den ene kallade sig Robban Eriksson, den andra Rolf Karlsson. Båda fortsatte konversationerna på Snap. Där kallade duon sig för sina rätta namn.

Efter en tids chattande berättade de för barnet att de kände varandra. Per (Rolf) hade nämligen lånat Robbans KK. Herrarna ville gärna träffa vårt fiktiva barn för en dubbelmacka. Vi såg en ganska rörig konfrontation framför oss så barnet svarade att hon först vill träffa dem separat. Alltså bokades herrarna upp för träff med ett par timmars mellanrum. Robert först och sedan Per.

Efter mycket smygande kom Robban till platsen men sprang iväg när han fick syn på oss.

Robban

Vi var beredda på att Robban skulle varna sin dubbelmackepolare men så blev det inte.

Ett par timmar senare dök Per upp för att träffa samma barn. Han var inte heller sugen på att prata och sprang tillbaka till sin arbetsbilen som han kom för att hämta upp barnet med.

Förutom att vara vara maratonlöpare, löpcoach och busschaufför är Robban tidigare dömd för en rad sexualbrott mot barn.

Robbans dom för nedladdning: Robban

Per

I början av chatten skickade Per bilder på en annan man. Vid efterforskningar visade mannen sig vara en kund till hans arbetsgivare. Mannen är kontaktad och kommer att polisanmäla det inträffade.

Per går nu i behandling.

Robbans film:

Pers film:

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

Robbans loggar:

Pers loggar:

 

 

59 thoughts on “Dubbelmackan (Napp #355 & #356) Kalmar

 1. Robban verkar ju kunna springa, även Iron man. Hoppas han springer än 😆

 2. Han blir arg på henne för hon försökt hänga sig för hon skulle ju träffa honom. Bra fiskat det här var två riktigt obehagliga känslolösa idiotier.

 3. Så smärtsamt.
  Klarar inte ens att läsa dessa loggar, det vrider sig i magen.
  Två as som tillsammans vill förstöra en människa. Det förändrar en för alltid.

 4. usch äckelgubbar , här har dom alltså ett baren som beskrivs både som barn inlåst o placerad alltså ett väldigt utsatt barn . då ser man chansen att ja men vi kan utnyttja henne båda 2 , kaxiga o beställer övergrepp som om dom skulle åka o handla nåt i matbutik . så arg man blir varför vill man skada barn på det här sättet . fega som springer sin väg . bra fångat hoppas dom får ett jobbigt liv faktiskt

 5. Flickan skriver att hon just har försökt hänga sig och Roffe Karlsson svarar att hon måste skärpa sig, så att han kan träffa och våldta henne.

  Det är tystnad här nu. Jag saknar ord.

 6. Är detta på riktigt? Man blir fan mörkrädd. Kan ingen få ett slut på alla dessa sjuka människor som vill förgripa sig på barn?

 7. Årets svin är helt klart korade! 🏆 Fy fan! Hoppas deras liv blir helt förstörda nu, de är fan inte värda nåt annat! Svin som ger sig på en självmordsbenägen tjej som lever i utsatt situation! Jävla äckel. Ruttna bort i skam! 🌟🤡🤡🚩

 8. Men va faan är det här !! Par-förbrytare som raggar för varandra också. Nu börjar vi komma upp mot 400 snart och det verkar ju intet mattas av direkt. Vad driver dessa till att förstöra sitt liv totalt ? Många (alla) har ju en helt vidrig läggning och behöver hjälp med det om möjligt Men sen kan man ju undra om det även är annat som driver på. Jag menar många av dessa ar ju en helt normalt fungerande vardag med i vissa lägen högt betalda jobb, fru och barn samt gissar jag ett brett socialt umgänge. Men är det för vissa att man söker någon slags spänning i att välja att göra ett av dom mest föraktade brotten och se att man inte åker fast Typ som dom som hoppar mellan skyskrapor eller klättrar upp och hänger i en arm i nån tv-mast Man leker med döden eller i detta fall socialt, för konsekvenserna blir ju enorma. Inte synd om dom på något sätt men dragningen till barn är nog bara ett av dom problem dom behöver jobba med i kontakt med vården

 9. Nån som tror dom tycker det var värt ragga på barn ? Tror dom båda är rätt körda i sina liv 👏🏼👏🏼👏🏼

 10. Inte nog med att de ämnar att ha sex med en minderårig, hon är dessutom omhändertagen på någon form av institution. Ingen tanke på hennes välmående, vad hon har i bagaget eller hur hon skulle må efter att ha träffat de båda. Hoppas att de förlorar jobb, bostad, familj – det skulle ändå inte vara hårt straff nog!!!

 11. Fiskeriet av gäddor i Kalmar är visst lyckosamt! Det börjar bli många där nu. Galet! Telefonsamtalet mellan Sara och gädda #164 från Kalmar är en riktig klassiker om du frågar mig. Bra jobbat än en gång! Värt en swish!

 12. Ärade partier och riksdagsledamöter, politiker på regional- och lokal nivå.

  Miljoner och åter miljoner svenska medborgare tar varje dag, vecka och månad del av de granskningar och konfrontationer som här redovisas av Dumpen.se. Materialet rör bl.a myndiga personer som förbereder sexuella övergrepp och våldtäkter mot våra minsta samhällsmedborgare. Och det tycks aldrig ta slut. Vecka efter vecka, månad, kvartal, halvår och år avslöjas nya fall av såväl gäddor, pedofiler och allehanda rovdjur som förbereder nya våldtäkter på i princip första bästa barn de hittar på nätet.

  Tiden går fort och snart är det nytt val igen. Snälla ni, vi vill inte ha ett samhälle där vuxna individer förbereder och sedan åker för att våldta barnen, det är inte så här ett fint och högtstående samhälle ska fungera vad gäller barnens skydd i lagen. Och därtill föräldrarnas, övriga släkt och vänner, alla vi miljoner som vill ha ett bättre och tryggare samhälle, det är redan tillräckligt illa som det är idag på många håll som vi vet.

  Vädjar till ert förnuft, förmåga till konstruktivt tänkande, samarbetsförmåga och genuina vilja till bättring. Om inte ni gör ert yttersta för att ytterligare stärka barnens skydd i lagen, vem ska och kan då göra det?

  Snälla, använd det förtroende ni fortfarande har av oss medborgare. Bli den förste i ditt parti och/eller som riksdagsledamot att sätta ner foten och lyfta det här våldet mot våra minsta medborgare. Ta tag i det på riktigt och se till att det blir ytterligare lagändringar. Barnen kan inte föra en egen talan, ni förväntas av oss medborgare ta ert ansvar. Det är regeringens främsta och första uppgift, oavsett partikonstellation eller partifärger, att skydda medborgarna. Skyddet och lagstiftningen är uppenbarligen inte tillräcklig idag, gör något åt det.

  Tack.

 13. Så snabba de var så fort de fick syn på er. Vilka fega ynklingar. All heder och ära åt er som jobbar med det här.

  Att det finns så många svin i detta avlånga land.

 14. Orkar inte läsa allt och se dessa vidriga bilder! Två helt empatilösa män ska förse en ung flicka med alkohol och utnyttja henne.. Tidigare dömd och pappa.. Trippelt fel och att dra in företagets kund, dessutom fotografera, blir misstag fyra. Chefern lär inte bli glad! (Hur dum kan man vara??)

  Säkert inga trevliga personer att umgås/bo med.. Jag säger SPRING alla kvinnor och barn! SPRING!

 15. Det här var två riktigt vidriga individer. Jag kan inte förmå mig att kalla dom män. Jag läste inte allt men såg att den 14 åriga flickan var omhändertagen på ett hem och övervakade dygnet runt på grund av suicidrisk. Hon ville de vidriga svinen lura ut för porrfilmssex med dubbel penetration (vagina/anal) och hon skulle även pissas på.

  Det är inte svårt att räkna ut att om det hade hänt så hade det blivit det som fick flickan som redan mådde så dåligt att ta livet av sig.

  De där två är psykopater och det är bra att omgivningen får se detta. Redan denna grooming av en flicka som är omhändertagen enligt LPT borde ge långt fängelsestraff. Men det är ju som det är i det här landet.

 16. Tack som fan att ni finns alltså. Två gäddor i ett napp! Bra jobbat Dumpen och medarbetare!

 17. Haha vilken korkad pedofil som ställer sig bredvid Patrik med ansiktet åt hans håll.

 18. Där har vi det definitiva beviset på att han är värre än ett odjur… Vill utnyttja ett barn som precis försökt ta livet av sig 😡
  Intressant gjort av fiskaren att testa detta grepp!

 19. Det enda bra i den här historien att polaren inte varnade den andra att det var dumpen så den andra också kunde avslöjas.

 20. Fyfan vilka vidriga räliga människor 🤮🤬 Blir så förbannad när jag ser/läser allt.
  Är själv 7-BarnsMamma och vet att mina barn har t.e.x Snap,är livrädd för det ska hända de något 🩷
  Tack till er Dumpen som orkar kämpa för alla barn 🩷 Ni är guld värda 🩷

 21. Säger bara fy fan vilka jävla svin…
  De andra orden är inte lämpliga att skriva ner… Är fan en ren jävla sorg att läsa dessa loggarna.. Hoppas denna infon har spritt sig i hela Kalmar och omnejd om dessa två idioterna.

  Tack Dumpen att ni kämpar för alla ungar❤️

 22. Man kan inte lita på någon och ”jag är inte kriminell” intressanta uttalanden från någon som försöker göra kriminella saker. Att inte en enda fungerande del av hjärnan kan tänka på barnet som bor såhär och uppenbarligen inte mår bra. Han vet säkert varför han inte kan lita på folk for det han gör är vedervärdigt och alla normala hatar sånt

 23. De här två fångsterna är omöjliga att kommentera med ord ni slipper censurera så jag avstår.

  Men må alla goda krafter vara med de barn de redan har förgripit sig på genom åren. ❤️

 24. Pappa till två pojkar – jag undrar hur han pratar med dom…?

  Procentuellt är runt 350-400 st säkert en droppe i havet men samlade såhär blir det oerhört obehagligt.

  Jag undrar hur stort mörkertalet är…?

 25. Pedofiler saknar empati, Tänker bara på sitt eget behov först utan att tänka på andras känslor så in med dom på livstid!!!

 26. Vilka gränslösa , vidriga typer, må de aldrig någonsin komma i närheten utav barn och ungdomar.

 27. Dessa råttor slog nog sitt personbästa i löpning, hoppas dom springer än, gärna inlåsta på nåt säkert ställe med några som sätter eld i röven på dom!!
  Det var det vidrigaste tankemönster mot en tjej som redan mår dåligt. 😠🤬🤬🤬🤬

 28. Vilka satans svin!!! Man blir lite blasé här på Dumpen men detta är så genomvidrigt.

 29. Jag blev väldigt berörd av detta. Bra att ni lägger ut all text och bilder så att man kan få se hur världen ser ut för barnen som är ute på nätet.
  Om man nu tror på någon större makt som vi kan få hjälp av så önskar jag att inga barn nånsin ser vad dessa typer av människor lägger ut på nätet och skriver och verkligen inte får kontakt och träffas. Föräldrar är viktiga! Jag har egna barn som jag kollar upp och skyddar från detta. Finns väldigt farliga personer där ute och massor är lik dessa 2 som dessutom hade tänkt sig att få förgripa sig båda två samtidigt och inte bara ha som en fantasi om ett stackars barn utan faktiskt förverkliga detta i riktiga livet. Mycket allvarligt.

  Bra jobbat hela gänget på Dumpen med Patrik och Sara.

 30. Men usch så äckliga och okänsliga gäddor!!
  Ungen säger hon ligger på bup och han tjatar om att träffas för han är så kåt osv. Frågar inte ens hur hon mår???

  Och hon säger hon blev av med oskulden som 11-åring av sin farbror. Och hans svar??? “Ville du det?” Men vad i självaste dj****en tror du??????????? 🤡

  Och allt detta tjat om analt och alla krav!!!! “Mmmmm ska göra det skönt för dig! Med glidmedel blir det skönt! Fontänorgasm mmmmm” fastän hon säger hon är rädd, att en gjorde analt mot hennes vilja så hon började blöda och det gjorde ont. Ändå ska han bestämt in där bak. Man undrar ju om dessa som tjatar om analt nånsin blivit penetrerade där bak själva…… det är inte bara “att ta glidmedel så blir det skönt” 👹👹👹 Uppenbarligen kan de inte mycket om nått förutom hur man groomar barn och hur man springer som en väldigt skyldig varelse.

  Så ofantligt osympatiska och grymma dessa två var i loggarna, så skönt att de nu är avslöjade. Men man önskar ju att mer gjordes från myndigheter, dvs att lagen gav mer befogenheter

 31. De skriver hela tiden att jag inte kommer att göra något som du inte vill säger de om och om igen….. De fattar verkligen INGET!!!!
  En ung tjej vill inte ha sex med äldre, de pratar inte om att vara undergivna, blir tagna i båda hålen, få spermier i munnen, skall ha glidmedel osv osv om de har en trygg uppväxt. Har de inte det skall de bli skyddade av vuxna omkring dem inte att de skall bli utsatta och våldtagna!
  När man är ung skall man få utforska sin sexualitet själv inte med äldre personer och många gånger räcker det långt med att hålla i handen, kramas, hångla och bara ta på varandra och då med personer i ens egen ålder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Att tro man är mogen för ovan är helt horribelt att ens tro det!!!!!!

 32. Det här är så äckligt! Blir så ledsen, har Kalmar fått alla kräk eller? Monster…

 33. Alltså hur vidriga, finns inga ord! Klart jag hjälper dig men du ska fasiken knullas i alla hål och svälja sperman. Skiter i att hon skriver att hon är på BUP och även försökt hänga sig. Sjuka porrskadade män är dem och pedofiler. Må de skämmas på Kalmars gator och på jobben de har, länge! Vidriga!

 34. Alltså, det blir bara konstigare och konstigare, jag fattar inte. När ska detta sluta

 35. Lilla Robban så vart så tuff på krogen!!
  Undra om du är lika tudf nu, din slemmiga satan.
  Fy fan, rent ut sagt!
  Skäms snart när jag säger jag bor i Kalmar och har gjort i mitt 60-åriga liv!
  Hur många peddos finns här?

 36. Dessa vidriga satans svinen är så medvetna om att det är fel vad dom gör. Deras flykt visar det. Men dom bryr sig inte,att få våldta ett barn är så viktigt för dom. Ynkliga varelser.

 37. Två idioter🤮
  Dom skulle behöva genomgå en rättspsykiatrisk undersökning. Finns ingen ursäkt för deras gränslösa handlingar.
  Tanken på att det går lösa as som dessa på våra gator, gör att jag tappar tron på mänskligheten. Det värsta är ju att dom verkar växa på träden.
  Dumpen har verkligen alarmerat och visat världen, hur jävligt det ser ut på våra gator i verkligheten.😨

 38. Snacka om porrskadade. Skickar t om bilder på vad de vill testa irl. Poliser som arbetar med den här typen av brottslighet vittnar om hur empatistörda och porrberoende här sortens män är. Ni gör ett fantastiskt arbete. När kommer de skarpa lagförslagen för att komma åt p*dofilerna som härjar på nätet? Kom igen nu, politiker!

 39. ”Vill bara alla väl. Bättre å hjälpa varandra ju…” Jo, tjena! Robban & Per pratar om tjejen på samma sätt som att boka en bana i padelhallen. Tas i alla hål och svälja och sen skjutsa hem henne. Vilka jävla svin rent ut sagt!

 40. Helt fruktansvärt hemskt, som alltid, men tack för det ni gör! Bara hör av er om ni skulle behöva en fiskare i Kalmar/Växjö-området.

 41. Ledsamt och fruktansvärt. Bra jobbat som alltid ❤️ Dessa ynkliga varelser är bara så äckliga

 42. Herre Gud! Robban dömdes för sexualbrott 2011 och har kunnat fortsätta livet som vanligt. Dessutom namngiven på Flashback i samband med domen. Hur kan detta gått så många omärkt förbi? Verkar ju som killen är en halvkänd lokalprofil i sin hemstad. Nu blir det nog desto svårare att mörka det förflutna.

 43. Per; en människa man ansett trevlig och genomsnäll när man träffat honom. Snabbt avverkade han sin rätt att kallas något annat än vidrigt avskum. Fyyyy fan🤮 Stackars familjer. Och detta fiktiva barn lär inte vara det enda som råkat ut för dessa vidriga peddon. Måtte dom bli polisanmälda, åtalade och fällda. Kanske även få nåt där bak, är ju hur skönt som helst bara man tar glidmedel. Och gärna sprutade munnen full för det är ju så underbart.
  Tack Dumpen!

 44. 2 x Kapten Ynkrygg. Flyr som skrämda schakaler istället för att stå kvar och ta konfrontation.

 45. Totalt likgiltig inför att hon precis försökt hänga sig (ett självmordsförsök!!!) och inför att hon som 11-åring blev våldtagen av sin farbror. Det är skrämmande hur de här männen saknar empati och inte har någon medmänsklighet i sig alls. Det är det som gör dem så jäkla farliga!!!!

  1. Ja, så oerhört sjukt. Barnet säger att hon funderat på att ta livet av sig och då går gäddan på stenhårt. Han blev väl oroad för att hon skulle ta livet av sig innan de hunnit träffats.

  2. De allra svagaste är de lättaste bytena. Typiskt för predatorer att välja dessa.

 46. Detta är fruktansvärt men snälla Dumpen. Visa inte bilder på barn som våldtas. Jag blev väldigt berörd av att se bilder på unga flickor.
  Jag stödjer er sen dag ett men låt inte pedofilerna kunna gå in här och gotta sig!

  1. Vi visar inga bilder på barn som våldtas. Jag förstår att du blir illa berörd av att se bilder liknande de som visas i den här chattloggen. Bilderna är skickade till barn och de mår garanterat inte heller bra av att få sådana här bilder i sina telefoner. Om vuxna inte tål att se det så betyder det att man behöver åtgärda problematiken, inte skjuta budbäraren som förmedlar en bild av verkligheten. Om vi censurerar det materialet är det lätt för politiker och andra vuxna att tänka att ”men det där var väl inte så farligt, vad bråkar Dumpen om”? För våra barn är detta den bistra verkligenheten, och något som vi jobbar hårt för att sätta stopp för.

 47. Fy FAN VAD VIDRIGT!!! Hon säger hon har försökt hänga sig (ÄNNU ett bevis på att barnet mår otroligt dåligt som att det inte var tydligt med det destruktiva beteendet) och då blir han arg för att HAN SKA JU TRÄFFA OCH DUBBELPENETRERA barnet 🤮 🤮 🤮 fy fan sen orkade jag inte mer. Får sådana äckliga flashbacks från då jag själv var 13 och var ute på internet och blev kontaktad av män som ”var ett gäng som vill träffa en ung tjej för gangbang” 🤮

 48. Ursäkta att man skrattar men den skiten dessa två lyckats sätta sig i skulle ingen kunna förstå. Använda någon annans bild? Ta arbetsgivarens kund!! Herregud.

  1. Det blir väldigt svårt för dessa slödder som avslöjade sig själva. Avskyvärd och hänsynslös människosyn. Ingen kommer att vilja ha med dem att göra i framtiden.
   Tycker synd om deras anhöriga.

 49. Vad jag inte fattar är hur kan journalisterna som intervjuade den ena idioten ha missat detta?? Ligger inte det i en journalist intresse att ta reda på fakta om personen man ska intervjua? Eller finns det undantag numera?

 50. Så… flickan berättar att hon som 11-åring blev våldtagen av sin farbror och dummerjönsen undrar om hon ville det och bryr sig inte ett skvatt när hon säger nej.
  Flickan berättar att hon precis försökt hänga sig och han blir orolig över att han inte ska hinna träffa henne och våldta henne, dessutom tillsammans med en vän.
  ”Kör in k*ken i f*ttan, sprutar dig i munnen” osv osv, det är så totalt porrskadat, dessutom är de så fruktansvärt egocentriska och tänker enbart på sin egen njutning. Varför tror de att barn skulle gå igång på det här snacket? Jag som vuxen kvinna gör det inte. När jag själv var barn och fick sådana meddelanden av vuxna män blev jag snarare rädd, dock alldeles för full av självhat för att säga nej, jag förtjänade det (tyckte jag) men tände inte på det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *