Sponsorer

24 januari 2024 inleder Kennet Karlsson från Kalix sitt år med att dömas för en rad olika sexualbrott mot barn, i Haparanda Tingsrätt.

Kennet själv vill inte kännas vid att han på något sätt haft någon inblandning i sina handlingar, utan den svarta necessär med de sexleksaker han köpt in ska enligt honom själv ha används för att lösa upp muskelknutor. Att en av hans två målsägandens dna påträffats inuti väskan tycker han inte heller är några konstigheter.

Kennet har påbörjat övergreppen mot de båda barnen vid tidig ålder. Så tidigt som vid 8-9 års ålder. Han har smygandes ökat på omfattningen av de brott han utsatt dem för och gått från att vara närgången och hålla handen på låret till att förmå barnen till att penetrera hans anal med olika föremål och sexleksaker. Han har också tvingat sig på barnen på en rad andra olika sätt. Han har bland annat fått ett av barnen att kissa i skålar, samt med kondom på penisen försökt att tränga in i barnets anal.

Bevismaterial har i den här utredningen varit omfattande och mot sitt nekande har Kennet dömts till 6 års fängelse (efter att man tog hänsyn till att han är 70 år och sänkte hans fängelsestraff med 1 år). Han döms också till skadestånd.

Det enda positiva som egentligen går att läsa i Kennets dom förutom att han blir dömd är att Tingsrätten förordnar om kvarstad av Kennets egendom. Med andra ord så är de oroliga för att Kennet kommer att göra sig av med sina tillgångar för att inte behöva betala sina skadestånd och fryser då hans tillgångar på den summan som han är skyldig att betala. Tack för det!

Haparanda-tingsrätt-B-301-23-Dom-20240124

29 thoughts on “Rykande färsk Kalix-gädda

 1. Tidernas äckel!! Men mycket bra med kvarstad, ibland glimmar det till! Dock ”med hänsyn till att han är i 70 årsåldern?” DET GÖR DET BARA ÄNNU ÄCKLIGARE så snarare borde man plussa på några år.
  🥵🤬🥹😡🤬🥵

  1. Håller med fullständigt med åldern. Dessa jävla rabatter alla får som blir dömda.

 2. Får använda andra ord så inte detta inlägg blir censurerat också för att man kaaanske var lite väl… Ptja, förbannad.

  Förstår inte hur man kan få straffrabatt pga ens ålder. Minskar det skadan på offret för att en vidrig pedofil är gammal? Vilken signal ger det?? Hoppas barnen får den hjälp de verkligen behöver och finner inre ro.

 3. Förstår inte varför hans ålder skall göra straffet lägre!!!! En sådan person behöver samhället skyddas från. Inget annat .

 4. Vilken otroligt sorglig läsning om de två offren. Stackars stackars barn! Så starka samtidigt som äntligen vågat berätta. Nu väntar dock ett liv fyllt med terapi och ångestproblematik för dessa antagligen. Idioten släpps fri efter några år och fattar inte själv att han har problem. Ett skämt i sammanhanget. Han borde torteras med samma medicin under lika många år som han utsatt barnen för vidrigheter. DET hade varit ett straff.

 5. 70år. Undrar hur många barn han förgripit sig på genom åren. 🥺 en blir helt bedrövad.

  1. Ja såna tankar är obehagliga med tanke på att gäddan även är pappa och en gång i tiden haft egna små barn.

 6. Strongt av flickorna att orka berätta o se till att den här mannen fick sitt straff. Så jäkla bra gjort av flickorna! ❤️

  Han har alltså utsatt två småbarn för ständig terror o kränkningar- söndrat deras integritet i nära 5 års tid! Känns orätt att han med ” åldersrabatt” får sitta bara 6 år i stället för 7 o ute igen tidigare än så.

  Den här herren är också sådan som vill bli inventerad i röven av barnen. Tänker på tidigare ”napp #352” o de bilder/ filmer han skickade. Jag skulle er aldrig kunna kolla på dom av rädsla för att sabba min egna sexkänslor. ✨

  Det är så totalt osexigt, noll erotiskt, inte dugg fingertoppskänsla, sjukt osinnligt- sådant som #352 filmer är bara som en enda stor spya. Utan respekt, intimitet o utan känslomässig närhet med kärlek för det mänskliga, det äkta o bara för att stilla sjuka begär, i detta fall genom att utnyttja barn. 😠

  Inga barn ska behöva utsättas för sådant!!!

 7. Det var det han blev dömd för. Som vi alla redan vet, så har han säkert begått fler brott. Det mesta anmäls inte. Sju år, är ute efter 5 år. Förstår inte att han ska släppas ut då. Kan säkert begå övergrepp igen. Vi får se om hovrätten är lika generösa?? Undrar varför hans år i frihet går före barnens säkerhet. Han har förbrukat den rätten!!

  1. Tyvärr brukar hovrätten vara ännu värre när det gäller att dra ner på straff.

   Politiker borde inte få sitta i hovrätten, utan folk som arbetar och är kunniga inom juridik. Ta bara snippa-målet där en pedofil blev frikänd av hovrätten bara för att man inte förstod ordet ”snippa” t.ex. 🤦🏼‍♂️

 8. 354 napp det är fler än jag fått under min livstid som hobby fiskare verkar finnas fler pedofiler än fiskar i sjön. fortsätt detta viktiga arbete. Har presis skickat in medlemsavgiften på 250kr

 9. Så fruktansvärt vidrigt🤬😰
  Tycker att domen skulle varit till livets slut, barnen får ju leva livet ut med detta trauma.

 10. enormt provocerande att alltid läsa med hänsyn , det är ofta man ser det när gärningsmän döms man letar anledningar att få ner straff lr helt enkelt döma ibland på åtalspunkter är det inte att dom förlorat jobbet är det att dom lever ordnat liv lr är för gamla . när ska man börja säga med hänsyn till offret , med tanke på hans ålder borde han få minst 10 år till ! den här kommer bara fortsätta begå brott så länge det går

 11. Varför straffrabatt? Vad har åldern med att göra på någons vidriga handlingar? 😡😡😡

  1. Precis. Låter som man kan begå vilket brott som helst om man passerat 80 då. Men hade man fifflat med skatt, eller skjutit en varg. Då jäklar…..

   1. Jag tänkte också på det med varg!

    Grovt jaktbrott ger 2 år o den här herren kommer säkerligen sitta bara ett par år längre än om han åkt dit för jaktbrott.

    Han kommer ju troligen släppas villkorligt efter 2/3 av tiden. O som andra här skriver; man bävar ju för va han ska hitta på då!

    Att kriminalvården ska ha rehabiliterar honom fri från begär till barn, är högst otroligt, tyvärr!

    Det är verkligen jävligt upprörande att läsa domen, 👿 vilken osexuell, okänslig hemsk man helt utan empati- han bara spyr ut sina perversiteter- på barnen! Oj, så förtappad att han medvetet vill förstöra för två småflickor.

    Galet! är va det är!

   2. Ni får påverka era politiker, rösta osv. Gnälla här gör ingen skillnad.

    Att det är höga straff på skattebrott är för att man lutar staten, alltså samhället. Jag tycker det är helt rätt, för det påverkar hela vårt system.

    MEN. Våra politiker måste se över straffsatserna på alla våra brott. Vårt samhälle har förändrats och vi har inte hängt med.

 12. Kvitta det år man dragit av mot en annonserad söndag i stupstocken, på torget i gäddans hemstad.

  Våra fina barn, vår framtid ❤️

 13. Fy fan vilket ärkesvin!! Äckliga jävla peddoslem! Hoppas innerligt att han aldrig mer får vistas ute! Stackars barn,måtte dom få all hjälp som finns.

 14. Jag är jävla less på allt rumppillande hos dessa sexualstörda individer. Det är så jävla äckligt. Extra så när ungar dras in i det. Fyfan

 15. Fy fan vad vidrig. Det är för dåliga straff och löjliga straffrabatter! Barnen måste leva med detta resten av sina liv och må dåligt över detta hela livet. Gubbjävel

 16. Hade något av mina barn råkat ut för något sånt här hade ja sett det som min livsuppgift att se till så det aldrig mer skulle drabbat någon annan. Hur kan ni få fundera på. Men han hade aldrig mer kunnat förgripa sig något mer.

 17. Några tankar har uppstått. Det som beskrivs i den här domen, beskrivs även i er tidigare rättsbevakning. Varför valde ni ut att publicera just den här av alla de andra domarna? Andra pedofiler i rättsbevakningen dömdes för våldtäkter där det bland annat var frågan om regelrätta vaginala, anala och orala samlag. En 12-åring verkar ha blivit överfallen av 2 män i ett trapphus där de turades om att våldta henne oralt medan den andra höll utkik. Andra 12-14-åringar blev utsatta för vaginala våldtäkter med vålds och tvångs-inslag.

  Denna gädda har mest ha gnuggat och pillat. Någon enstaka oral våldtäkt på ett av de två barnen sen i övrigt har det varit frågan om dildo i anal vilket innebär att kränkningen är jämförbar med samlag och därmed våldtäkt. Jag vill inte göra skillnad på olika former av brott mot barn, men det verkar som att ni har gjort det med tanke på ert val. Det framstår som att den främsta anledningen till det högre straffet är barnens ålder. Skulle de i den åldern ha råkat ut för samma händelse som 12-åringen exempelvis, då hade straffet blivit betydligt högre. Jag vågar dessutom påstå att en dildo i anal inte utgör samma kränking som en äcklig pedofil-kuk i analen även om domstolarna gör den bedömningen.

  Alla brott mot barn är förskräckliga. Så ni kan väl publicera även de övriga domarna från er rättsbevakning med namn och bild och inte vissa utvalda. Då blir hall of shame över 1000 i år. Annars får ni jobba på i några år för att kunna redogöra för 1000 sexchattar med fiktiva barn. Fiktiva har inte samma dignitet inför lagstiftare som reella barn så hall of shame behöver bestå av de som döms.

  Nu får det ju dessutom konsekvensen att det absolut farligaste för en pedofil är att uppdagas i gäddfiske, men att dömas för regelrätta våldtäkter mot riktiga barn kan ge en fristad, eftersom att dessa med stor sannolikhet inte blir publicerade med namn och bild. Bara vissa utvalda.

  Vissa gånger gör ni dock det varmt välkomna misstaget att skriva för- och efternamn i rättsbevakningen så att de har kunnat identifieras, men det är max en gång per rättsbevakning och bilden saknas alltid.

  Det är lika viktigt att varna allmänheten för de som har begått brott mot barn, som för de som vill begå brott mot barn. Rättsbevakningen erbjuder dock mycket anonymitet. Folk sitter inte och begär ut domarna för att se om domen avser en granne eller barnens lärare.

  1. Spelar väl ingen roll om man ”pillat och gnuggat” eller ha haft sex egentligen med en minderårig. Båda är lika hemskt så istället för att skiva en onödiga kommentar så kan du väll tänka lite på de 2 tjejerna som äntligen vågat berätta sin historia.

 18. Tycker att han ser mer ut att vara 50 än 70. Men det gör i och för sig inte honom mindre farlig för det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *