Sponsorer

Ännu en herre som var sugen på att träffa ett barn. Ursprungligen kom han till vår kännedom via tips och när vi tog kontakt så högg han direkt på betet. Han skickade ett par snoppdragarbilder och sedan var träffen bestämd. När vi dök upp istället för barnet så ville han först prata. Sedan tänkte han att det var dumt och körde iväg i en rasande fart.

Mannen har nu sökt vård. Familj är informerad och vill inte bli kontaktade!

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

 

 

23 thoughts on “Jan-Banan (Napp #354) Örnsköldsvik

 1. Gick snabbt. Hade varit något att få höra hans svar på slutet. Drog iväg snabbt…

 2. Tack för ert arbete,gäddorna verkar då fan aldrig ta slut 😭

  Behöver ni en fiskare där jag bor så bara säg till!

 3. Alla dessa gränslösa män, det finns inga barn som tycker att ni är snygga , häftiga eller coola.
  Folk skrattar åt era bilder och chatloggar. Ni är löjliga, patetiska och fula. Låt bli barn och ungdomar.

 4. En sak har han väldigt rätt i: ”Det är inte direkt normalt att du och jag ses”.
  Så, LÅT BLI!! Varför är det omöjligt att som vuxen människa dra i handbromsen när man VET att det man är påväg att göra är så FEL? Ta ansvar för dig själv och ditt beteende, det är det MINSTA du kan göra för att göra samhället till en bättre och tryggare plats.

 5. Vilken jävla Tomte- jag fattar inte hur dessa ” män” tror att en 14-åring skulle vilja ha med dom att göra sexuellt? Han VET dessutom att det han gör är fel- och ändå kliar det i bananen så in i h- vete att han åker för att möta ett BARN att förgripa sig på?! Hoppas han blir av med jobb,familj o vänner direkt- det måste bli rejäla konsekvenser av sånt här vidrigt beteende! Och Övik är ju inte så jädra stort- så nu vet nog de flesta vem han är o vad han gjort! Sorry- men jag kan inte känna det minsta empati eller förståelse för dessa hemska människor🤷‍♀️🤷‍♀️Tycker dock väldigt synd om hans Familj som får detta kastat över sig- hoppas verkligen att de får vara ifred o inte blir kontaktade!😭😭Bra jobbat ytterligare en gång Sara,Patrik o hela Dumpengänget- tack för att ni orkar🙏🤗

  1. Håller med dig i allt och självklart är det synd om hans familj men den som orsakat det för familjen är ju han och han om någon är den som ska bära det och som ska ha tanken om sin familj och vad det orsakar för dem.Jag tror också hans familj bör få veta och uppskattar att få veta vad han håller på med , om det i hans nära familj, släkt , umgänges krets finns barn så är ju detta oerhört viktigt för dem att veta om.
   Jag håller tummarna att Dumpen fortsätter sitt fiske här för det finns en hel del till , det är bara att kolla åldern på de som hänger kring 14-15 åringarna vid max och andra ställen och har väldigt unga i sina bilar som de festar med och kör runt på .
   Uppskattar så mycket att denna fastnade på kroken.

 6. Ser ju riktigt ”trevlig ” ut vid en första anblick! Men han vill slicka småflickor mellan benen och köra upp fingret i arslet på dem ! 😱😱😱😱

 7. Är väl inte tillåtet, men tänk om ni hade haft med en spikmatta vid konfrontationerna

 8. En vuxen man frågar en 13:årig flicka- ”Blivit tagen i stjärten?”

  Nä, vet ni va!!!! 👿 Barn ska få vara barn!

  Fast bra ändå att det verkar som han sökt vård. O hur än fult han betett sig, så hoppas jag att folk respekterar att hans familj/ anhöriga inte vill bli kontaktade pga det han har gjort.

 9. Härligt att återigen se att pedofilerna i norrland inte kommer undan heller att förklara sig varför man bara ska ”säga hej” med sin kuk

 10. Nej precis, det är inte normalt att vilja träffa ett barn för att våldta.
  Bara tanken, är en signal på att söka vård.

 11. Jag fattar inte riktigt hur de här männen vågar ”dejta” i sin egen lilla hemstad eller by. Tänk om det är vännens dotter eller någon släkting man försökt få på kroken och våldta. Eller dotterns kompis eller chefens barnbarn. Konstigt ändå hur dumma de är.

 12. En riktig man chattar inte med barn, ytterligare en gränslös och ansvarslös figur med låg IQ, Sara skötte samtalet bra, när han fick frågan vad han gjorde på platsen fattade han och stack snabbt iväg. BARN är SKYDDSOBJEK, även dessa extremt lågt begåvade borde kunna fatta!

 13. Så sjukt, det kan vara ”vem som helst”. Detta äcklet såg relativt bra ut, mitt ex var både lite bakom och hade varseljacka, även om jag inte tror det om honom. Men när vet man någonsin????

  1. Smaken är som baken för mig ser han helt vanlig ut. Och ja precis vem som helst kan söka sig till barn.. precis som att man inte ser på tjuvar eller mördare att dom är mördare, är inte som i barnfilmer där alla elaka har en piratlapp över ögat

 14. Det här är den värsta sorten. Alla kategorier. Men också den bästa att exponeras. En kille som ser ut som vem som helst. Till skillnad från alla vidriga gubbar skulle det här kunna vara en pappa till någon av mina egna barns kompisar. Lyckligtvis är han inte det.
  Man ser klart och tydligt hans hyperventilation, pumpande ådror och uppspärrade ögon när han inser vad det är som är på väg att hända. Det här är en kille som har mycket att förlora. Bra fångst.

 15. Så vidrigt! Känner denne man, hans fru och barn, det är dem man allra minst anar…

  1. Stackars hans familj. Jag hoppas innerligt att alla respekterar dem och lämnar dem ifred. ELLER om man finns i deras umgänge, arbete, skola etc enbart visar empati och omtanke OM ämnet lyfts av någon. Detta ***** hann inte skada ett barn denna gång tack vare Dumpen. Men hans egna barn blir ju indirekta offer för hans sjuka beteende. Det är så viktigt att ALL skam läggs där den hör hemma och inte på något vis drabbar barnen eller familjen. Får en klump i magen när jag tänker på hur det vore att t.ex. vara en 10-åring som ska gå till skolan efter att alla fått veta vad min pappa sysslat med. Nu har alla vuxna på orten chansen att visa barn hur man behandlar andra med empati och respekt. Dessa män borde gripas av polis, det borde finnas en särskild enhet inom polisen som jobbade 24/7 med att få fast dessa ”män”. Detta borde inte behöva göras av eldsjälar som jobbar ideellt!!! Tack alla på Dumpen som sliter och jobbar för att skydda barnen! Ni gör att detta kommer fram i dagsljuset och att allt färre kan blunda för vad som pågår!

 16. Skönt att han också kostar på sig att bli förbannad för att de filmar honom och att han torskat med tanke på att han själv precis tänkte förstöra livet för ett barn. Hoppas den rackarn rannsakar sig själv!

  Hans svar ”nej” i början efter flera sekunders tankegång säger det mesta om hur vidrigt skyldig han är också.

  Bra jobbat Dumpen! Fortsätt röra om i peddogrytan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *