Här har vi Daniel.

Daniel ville träffa en 14-åring som han tände till på. Tur som är så var barnet fiktivt. När han skulle träffa barnet fick han dock gäddfeber och missade träffen.

Han bad om en chans till och det fick han såklart. Inför träffen bad han barnet komma i sin pälsmössa. Fiktiva barn har ju dock  varken armar, ben eller ens ett huvud att sätta pälsmössa på så jag hoppade in som ersättare.

Ställde mig vid järnvägsstationen och väntade på den mörkblåa V70 som han skulle komma körande med. Men det kom ingen V70. Istället skickade han ett foto med texten: ”jag ser dig” ”sitter i en silverfärgad Volvo”

Närmade mig hans bil och han viftade som en liten väderkvarn. Misstänkte att det skulle bli en ivägkörning och sådana har vi på tok för många. Alltså tog jag hans inbjudande vinkar till mig och gled in i bilen.

Först såg han jätteglad ut.

Sedan såg han inte alls lika glad ut.

Frågar man mig så gjorde jag ett elegant svanhopp ut ur hans bil. Frågar man Patrik så landade jag på arslet som en klick majonnäs. I vilket fall som helst så fick vi honom på bild. Tips om Daniels arbetsplats emottages tacksamt.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

SWISH 123 250 22 84 

 

 

 

 

26 thoughts on “Volvo-Danne (Napp #353) Västerås/Köping

 1. Obehagligt att se, ni måste vara rädda om er när ni konfronterar dessa monster. Ni får inte bli avtrubbade o det får inte bli slentrian när ni möter alla dårar där ute, ni måste tänka på er säkerhet, tänk om ni gör er riktigt illa o inte kan fortsätta med ert ovärderliga arbete att visa gäddornas ansikte… Var rädd om er ❤️

  1. Tycker detsamma, man vet aldrig vilka psykopater det kan finnas, vilket också är varför man ska vara försiktig i trafiken t.ex, folk som blir misshandlade / mördade av struntsaker (tränga sig före, blända med helljus etc).

   Sedan att Sara hoppar in ensam i främmande bilar, ni måste tänka på säkerheten först och främst… 😕

   Dels för er egen hälsa men sedan är ert arbete så otroligt viktigt.

 2. Hoppas du har en bra livförsäkring. Herregud vad du kunde skadat dig. Snälla ta det lugnt var mer försiktigt. Du har blivit påkörd av bil, utslängd i farten och slagen på mobilen mm. Förstår vilken risk ett riktigt barn kunde skadat sig. Men du är verkligen utsatt för hög skaderisk. Ta hand om er.

 3. Fy attans vad trött jag blir på dessa gäddor, gång på gång nya gäddor att f iska upp!!

 4. Finns det något slags rekord i tid mellan att vara extremt glad till att bli helt panikslagen, då har denna gädda nästan slagit det tror jag.

  Var rädd om er. Kul att du kunde skratta åt i slutändan när du tog dig en flygtur 😂👍 Ni är helgrymma ❤️

 5. Förlåt Sara, kunde inte heller låta bli att gapskratta nör du så snyggt gled ur bilen med din ryssmössa på huvudet. Ett tips, när ni sätter er i framsätet, så ha alltid dörren öpoen, o en fot i marken på utsidan för säkerheten.

  Sara, du skulle krossat värsta stinkbomberna i hans bil.

  Man får verkligen hoppas att inga barn hoppar in hos en gubbil, ful i trynet också. Äckelpeddo!

  GE FÖR FAAAAAEN I VÅRA BARN NI ÄCKLIGA SVIN!

 6. Tusen tack till er som jobbar med detta, kan inte tacka er nog. Känns ändå lite tryggare för oss föräldrar att ni tillsammans ändå jagar pedofiler, medans polis o riksdag o regering sitter med armarna i kors!!!
  Gillar de pedofiler själva???? Man börjar ju undra faktiskt, eftersom de som har makten, inte gör ett skit åt detta stora problem som förstör hela livet för våra barn!!

 7. Kära fina Sara – för guds skull var rädd om dig. Om inte för hans skull så i alla fall för barnens skull – du är deras skyddsängel och du får inte bli skadad! Dessa monster är oberäkneliga och samvetslösa idioter.

  1. Sätt dig aldrig i bilen,hos dessa pedofiler/psyko.
   Bättre dom får köra därifrån isåfall.
   För din säkerhet.

 8. Synd Patrik är lång. Annars kunde han klä ut sig. Tror dom hade frusit fast om det var en man. Har ni inga korta killar. ? Tyckte det såg ganska otäckt ut.

 9. Nej Sara, du kan inte fortsätta att kliva in i gäddors bilar! Detta är andra gången, du får vara mer rädd om dej.

  Sedan undrar jag varför inte gäddor låser bildörrarna?

  /

 10. Jädrar i min lilla låda vad du flög ur bilen- kunde gått illa😭Och den vidriga barnvåldtäktsmannen gasar iväg som det fega Pedofil han är! Hoppas han sitter med blåångest nu o fattar att han är utan både jobb o vissa vänner o släktingar! Jag är dock förvånad över att inte snacket blev så himla grovt som vissa kör med- o inte en enda dickpick? Kanske ,kanske går det att nå fram till denna Gädda o få honom att söka hjälp? Däremot ska han ha en bitchslap för att han inte kollade hur det gick med dig Sara,även i låg fart kunde du skadat dig när du skred ur Bilen likt en liten Älva🥴Tack för att ni orkar- lyfter på den dagliga Hatten för er🙏❤️

 11. Alltså … du hade kunnat bli av med nåt ben eller två når du svanhoppade ur bilen!!!!
  Det är halkigt ju!
  Men underbara Sara … ! Tack för att du kämpar för ungdomarna.
  Tack för att du och Patrik är så bra ihop.
  Tack för att ni finns. Det tänds många nya stjärnor i himlen till er efter alla era fångster.
  För det verkar ju vara den enda utmärkelsen än sålänge.

 12. Snälla Sara! Hoppa inte in i bilar! Det där hade kunnat gå illa.
  Du får inte bli övermodig. Tänk på att du har att göra med kompletta idioter.
  Du är så viktig för alla oss, men främst för BARNEN. Var rädd om dig. ❤️

 13. Herregud! Ska erkänna att avslutet gav ett gott skratt! S & P ni är för sköna! Men som alla andra säger; var för faen försiktiga! Ni är unika på, gott och ont.

  Polis som jobbar med internetbaserad under cover verksamhet, det vore kanske något att sätta upp för ISÖB, att ha (minst) två egna ”fiskare” betalda av staten för sondera över nätet. De kan ha ”span” och bygga upp fall med bevis och slå till när de har nog. Istället för att vänta på en anmälan som kanske inte ens kommer in. De borde bli ett hav av sexuella trakasserier, följt av bp och även om det inte är olagligt att stämma träff med ett fiktivt barn så kan man väl möta upp och ta ett snack iallafall.

  Borde ju falla väl i nya lagen om övervakning. Men det är väl intresse och resurser som sätter stopp i vanlig ordning.

  Gädda #353. När tror vi nr 400 dras upp? Hujja!

 14. Tyckte att du satte dig elegant på arslet, så ett mellanting mellan svan och majonäs! Var rädda om er och tack för jobbet ni gör!
  PS. Du var sjukt snygg i outfiten, Sara! ;D ds.

 15. Snälla fina… förlåt att jag skrattar 😂 hans glädje, hans min när det var du och det värsta av allt, svanhoppet…hoppas du inte har ont!!!
  Jäkla peddo asså 😡😠🤬🤬🤬
  Kärlek till Er! ❤️❤️

 16. Åh vad det ser otäckt ut när du tar dig ut ur bilen. Var försiktig så du inte skadar dig!

  1. Saras reaktion när hon kastar sej ut, fortsätter filma, underbart 🙂

 17. Jävlar va det hade kunnat gå illa, om han kört över ditt ben eller ännu värre resten av kroppen. Dessa jävla peddos är så jävla måna om att rädda sitt eget skinn så de gör va fan som helst för att komma undan, de skiter i om nån skadas eller dör på kuppen! Hel galna 😾 Och att de som vuxna män tycker att det är vettigt att ett BARN hoppas in i en främmande vuxen mans bil! Skrämmande! Hel galna som sagt 😿

 18. Hoppsan sa! Gick från glädjefyllt hej till aggression på 0.5 sek när Sara klev in. Snyggt jobbat Dumpen

  Dock för din säkerhet Sara är det bäst att inte sätta sig i bilar. Tänk om nån t.ex börjar köra iväg fort när du sätter dig ner

 19. Lite skratt blev det även om detta kunde gått riktigt illa. Du är så modig, kavat ja alla utsatta och drabbade barn egna ”Sara Kavat”. Var rädd om dig, ja du också Patrik. Vi behöver er för att rädda våra barn från snuskhumrar som ligger o lurpassar i cybervärlden.

 20. Tur det gick bra för dig Sara!
  Tack du lyckades ge oss en liten snutt på hans ansikte, han fick inte smita undan diskret! 👍
  Tycker det är viktigt att gäddorna får känna på att bli konfronterad och exponerad på riktigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X