Ja, vad ska man säga?

Vi åkte till Norberg för att träffa en man som bestämt träff med ett av våra fiktiva barn. När barnet inte kom med bussen som hon skulle så gick han in på ortens lokala butik och gömde sig. Vi fick efter för att prata lite och mannen höll fast vid sin  förnekelse en bra stund. Mannen har under en längre tid haft mycket kontakt med ett stort antal av våra fiktiva barn.

 

Vi varnar för ytterst obehagliga loggar.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

 

37 thoughts on “Förnekelsens ansikte (Napp #352)

 1. Jag börjar tappa hoppet totalt om mänskligheten! Tack att ni finns och gör det ni gör!! Detta är ju antagligen bara ” toppen av ett isberg” och det är så skrämmande!! Om dessa gäddor ändå bara hade blivit ”en fläck på ett lakan”
  Något stort kopplingsfel i luman är det , obotligt är jag säker på.
  Att ni håller lugnet är för mig en gåta, jag hade nog fått skaka galler redan efter första gäddan.
  Ni är guld värda.

 2. Vilken juvel, hade jag varit honom så hade jag rakat av skägget och åkt så långt bort som möjligt och aldrig visat mig för någon jag känt innan.

 3. Alltså fy fan 😡. Stackars stackars de barn som hamnar i händerna på detta avskum.
  Hur får vi stopp på dessa sjuka jävlar? Vart är politikernas diskussion om 0- vision när det gäller det här. Vad kan vi göra för att hjälpa till? Vart vänder man sig för att skrika -NU FÅR DET FAN VARA NOG!!!! GÖR NÅGOT NU!!!!
  Stötta Dumpen gör jag men det räcker ju inte på långa vägar.
  Tack Dumpen för det ni gör 🙏🏻

  1. Jag har inte hört ett enda ljud från politiker om hur de tänkt att skydda våra barn, förutom Strömer nu som lagt som förslag (?) att livstid ska ingå i straffskalan vid återfall i brott.
   JAG HAR INTE HÖRT ETT LJUD utöver det.
   Det är tyst 🤫 🥹

 4. Nej nej nej !!!!! Något av det vidrigaste jag sett och läst. Sök hjälp!!!!!!!
  Stackars stackars barn som har fått utstå honom😓😥

  Någonstans i Västmanland finns det ett Ica som söker personal, hoppas jag iaf.

  Usch och fy! Skäms!!!!!

 5. Alldeles för många gäddor på senare tid som försöker vinna första plats som vidrigast.

  Han har hållt på i 22 år, 22 år helt riskfritt (om man bortser från en och annan oseriös utpressare som gör det för egen vinning).

  Inte lika lätt längre nu när det kan vara Dumpen och hela Sveriges befolkning får reda på hur vidriga ni är som håller på med sådant här.

  Fyfan för denna… Orkar knappt ens inte läsa loggarna längre, videon beskriver tillräckligt, uthängningsvideon alltså, inte de än vidrigare och förnedrande videor han skickar till eventuella barn.

 6. En reflektion när ni tar upp om att lämna in mobilen till polis, först låter han väldigt motvillig, sen dyker idén upp i huvudet som han också säger rakt ut: ”Jag kan ta kontakt med polis själv” och då åter får han tillbaka lite känsla av självkontroll i en situation där han helt saknar något sådant.

  Sedan råkar han säga vad han vill göra ”jag tänker ta bort allting” och när Sara då säger ”nej du ska inte ta bort någonting alls” (löst citat) så ökar hans ’high-pitch’ tonläge när han säger ”nä jag ska inte ta bort något” (löst citat) för att åter få kontroll genom att inte få polis tillkallad och, i hans huvud, tar hans mobil. Istället tänker han ifall han går med på allt ni säger och är medvillig så kommer ni snart låta honom få vara ifred och när ni sedan lämnat så kan han ta bort allt från mobilen och hoppas på det bästa.

  Undrar vad för vidrigt material han har att gömma på den mobilen såsom han går in i totalt försvarsläge när det gäller att inte vilja ge ut den (kommer på alla möjliga anledningar till varför inte ’kan’)… Nä, jag tror på något ännu värre än bara en massa chattar med småbarn när man har hållt på med sådant här i 22 år, och säkert ännu längre.

  /Hobby-psykolog

  1. Tillägg, glömde påpeka: Ökad high pitch tonläge från sin vanliga röstläge är en stor red-flag för lögn.

 7. Han får klä sig hur han vill o göra vad han vill med sig själv. Filma det också om han vill, men blanda inte in barn i det!!!! Vuxna möjligen som är helt med på det. Snälla😔 Barn under 15 kan ha sex med andra i sin egen ålder om de vill, men inte med dig! Du skadar dem för livet! De kommer troligtvis aldrig över det… Det finns gränser! Din drift har gått över gränserna! Håll detta enbart i ditt huvud. Blir så ledsen när du skriver att du penetrerat en 13-åring med en dildo. De är absolut inte mogna för det o aldrig med en vuxen. Det är olagligt dessutom! Sorgligt o hemskt😔

 8. Hoppas inga riktiga barn någonsin har mött honom eller fått se hans bilder.
  Usch

 9. Det är svårt att förstå hur man ens kan tänka som detta jag just sett och läst. Långvarig behandling och ej ute bland barn och toppenjobb Dumpen!

 10. Så himla äckligt. När man ser dessa bilder är det så äckligt att man mår illa. Hur är hans hjärna skapt. Tro att någon går igång med detta????

 11. Å gud jag dör 😂 han är så otroligt osmaklig och ful i sin klänning och stringtrosor i spets, man ser avföring till och med 🤮 som vanligt är Sara suverän, ”det här är väl din snopp” osv.
  Bra jobbat och hoppas polisen kommer åt hans mobil/internettrafik så han kan få nån typ av straff, blir tyvärr sällan det men fanskapet får åtminstone ett rejält socialt stigma!!

  1. Jag klarade inte ens av att se så detaljerat. Vuxen som jag är. Ett barn då, hur ska det gå om han tänkt sig det???

 12. Efter att man har fått sett både de ena och det andra visas upp så scrollar jag sen lång tid tillbaka förbi chattarna, orkar inte se eländet. Skulle vilja kunna trycka på kommentarer och komma dit utan att behöva snabbscrolla ner och förbi det motbjudande innehållet.
  Man undrar ju hur en del kan vara så äckliga.

 13. Jag sitter och äter. Tyvärr inte längre, då jag höll på att kaskadkräkas rätt ut.
  Vilket jävla vider. Främst för att han är pedofil, men även för att han skickar såna bilder till barn.

 14. hur i hel…… kan man tro att barn vill ha såna här bilder skickade till sig , dessutom flera barn . undra hur många riktiga barn som fått det här skickat till sig , som 45 åring skulle jag verkligen kräkas om en man skickade sånt här till mig så hur ska ett barn känna . Man blir på riktigt rädd för alla barns skull som sitter online o inte kan värja sig mot såna här. när ska regeringen göra nåt för att skydda alla barn. hoppas han skäms riktigt ordentligt nu o låter detta bli en läxa för livet . håll dina sjuka fantasier på sidor det hör hemma med andra vuxna som pysslar med samma sak , låt barn vara barn !

 15. Så jäkla vidrigt ! Man saknar ord för vilka knepiga människor de finns 🤮🤮

 16. Vilken pajas, och vad han ljuger!
  Han kan inte lämna sin telefon till polisen för att han har sin väckarklocka där?! Hoppas att han åker fast, jävla vidrigt beteende!

 17. Trots hans rädsla för Dumpen, så kan han ändå inte låta bli att skicka helt sjuka filmer på sig själv, till ett barn!! Så stark är den driften! Han behöver hjälp omgående o ska inte vara i närheten av vare sig barn eller mobiltelefoner🤮 Som sagt, han får göra vad han vill med sig själv, men ge tusan i barnen.

 18. Det här va det äckligaste 🤢🤢🤮 att han tror någon går igång på det? o att han tror ett BARN skulle gå igång på att se en gammal gubbe göra det? 😢 TACK ! För att ni satte dit honom. TACK för erat fantastiska jobb! Jag blir alltid lika rädd när jag ser vad det finns för äckel därute. O på ett helt vanligt ICA. 🙁 tycker synd om hans särbo o kollegorna som jobbar på det Ica

 19. Vilken jävla rövgubbe, jag tror nästan att den här gubben tar priset.😂 Han hamnar i alla fall bland de fulaste och mest perversa i samlingen.😬 Han ser ut som en idiot i sina kvinnokläder, magen vänder sig ju ut och in då man ser hans äckliga bilder & filmklipp, YIIIIEEEEAAAAARK!!! 🤢
  Hur kan han ens tro att ett barn skulle bli sugen på hans rövklipp?

  Finns denna gubbe verkligen i verkligheten? Ja tyvärr.. 🫣

 20. Herregud!? Hur lägger han fram det här för chefen på Coop? Skulle velat höra hans förklaring för sin ”sambo fast dom är särbo”.

  Rejält depraverad o gränslös herre detta! Här fattas det nog nåt, både lite här o där i hans skalle. Bra att ni tog ut honom i ljuset!!

  Okej att han klär sig i kvinnokläder o spets trosor, även om klänningen var fan så ful, men han ska inte avhumanisera unga flickor/ pojkar o se dom som objekt. För det är det han gör när han förnedrar dom med sina röviga bilder, kinks o gränslöshet.

  Dom är småungar för guds skull på 12- 13 år som ska leka, göra läxor o ha kul! Inte slicka gubbar i arslet!

  Det där ska han ta med vuxet folk som går igång på hans trosor o röv! Han ska skämmas rejält nästa gång han sätter sin fot på Coop!!

  Han vill ha den unga flicka hos sig o lära henne att bli tagen överallt där det går- o inte bara det, utan han ser också helst att en 12-årig pojke deltar!?

  Fan att dom ska kunna gå på barn o unga såhär!- allt med ansvariga politikers goda minne. 😠 Blir så jävla arg när jag hör att det finns barn o unga som utsätts för sånt här men som inte vågar tala om för någon annan eller någon vuxen.

 21. Vilka citat…
  ”Jag vet inte när nästa buss går”
  ”Var hände det där?”
  ”Har inte råd med en ny mobil”
  ”Ja, det är jag, men vem fan är det som har tagit?”

  Jag vet att det inte direkt går hem här att säga, men den smärta denna man kände går rakt igenom en själv. Så desperat och vilsen. Som en riktig mardröm utspelar sig. Mitt på jobbet, ingenstans att gömma sig. Han ser nån jobbarkompis på väg in till fikarummet va? Helvete vilken ångest. Jag försöker inte finna ursäkter utan snarare förstå varför. Att skicka bilder som han gör måste vara en kick. Han delar sitt innersta mörker med någon som inte bör utsättas för det. Hur långt kan man nå fram till en person som honom? Har Impulskollen lyckats rehabilitera fall som dessa eller vad sjutton händer med dom?

 22. Det var de mest vedervärdiga jag sett🤮
  Kan inte föreställa mig chocken för sambo, chef, arbetskamrater mfl. 🤮 kommer dom kunna se på honom utan att få upp hans bajsiga trosor på näthinnan?

 23. Finns inte mycket att kommentera. Han ljuger ju lika dåligt som Dansgäddan (Napp #153) Luleå.

 24. Fyfan!!!🤢
  Vet själv hur dåligt barn mår efter såna äckliga o motbjudande våldtäktsgubbar.
  Blev själv våldtagen både som 12 åring och 18 åring!
  Så ja jag vet hur dåligt man mår.

 25. Man kan höra hans kollega skratta i bakgrunden när Sara tar upp dildofilmerna haha

 26. Usch fy fan!!! Och där handlar våra barn. Trevlig och stressad har man sett honom som på Ica. Nu är det bara ren och skär avsmak! Hoppas han flyttar från byn!

 27. Oh nej, varför gör man så! Tror han att det finns barn som vill se på hur han stoppar upp dildos i rumpan!!!!!
  Jag som vuxen som har sett massa konstiga grejer i mitt liv mår illa efter att ha sett en av hans videon. 🤮🤮🤮

 28. Men jisses😱 Hoppas inga barn kommer åt och ser detta på något sätt.
  Detta satt vidriga spår i min hjärna😩

 29. Hur korkad får man va att man försöker träffa ett barn på sitt jobb. Va trodde han skulle hända?

 30. Smart att springa och försöka gömma sig på sin arbetsplats. Speciellt om man jobbar i butik och alla känner igen en och ser att man har sällskap av Sara och Patrik :p
  (Borttaget av Admin)

 31. Det här var något av det absolut värsta jag har sett!!
  Jag mår direkt illa när jag ser dessa avskyvärda videoklippen som den här mannen delat. Fy fan

 32. En gädda kan se ut hur som helst, jobba var som helst och vara vem som helst men detta var en riktig stereotyp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X