Sponsorer

Först tog det lång tid att dra upp Satan och sedan har det tagit lång tid att publicera.
Han ville mest sexchatta och skicka kukbilder till vår fiktive pojke. Träff bestämdes ett par gånger men han backade ut i sista stund. I september tröttnade vi på evighetschatten med Satan och drog upp honom med en liten cigarettflicka som han inte hade något sexuellt intresse av.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

Flicka

Bilder skickade till ett vuxenkonto:

19 thoughts on “Satan (Napp #347) Landskrona

 1. Där drog ni upp en riktigt ful och sjuk gädda, Dumpen. Jag brukar ofta säga att pedofili är sataniskt. Det är riktigt sjuka, onda och mörka makter i omlopp.

  1. Ja verkligen! O han titulerar sig som ”Satan”. Man riktigt ser ångesten. Detta är helt klart den bästa metoden att angripa dom på. På ”En minut” rasar hela livet.

 2. Usch vilket äckel, ännu en med sambo/fru hur i hl tänker dom. Vet inte alls… men herregud träffa någon i din egen ålder låt barnen vara.

 3. Klagar på att han själv fick äckliga dickpics som 20-åring. Börjar skicka just äckliga dickpics efter bara en kort tids diskussion.

  När ska dessa äckelgubbar inse. INGEN vill ha dickpics sända till sig! Varken kvinnor, män eller BARN!

  Och 35?? Ser minst ut att vara i 45 års åldern

 4. Bra uppfiskat. Den här mannen är inte kvalificerad att springa lös på gatan överhuvudtaget.

 5. En slingrande gädda! Fy va patetisk han var!
  Tack Dumpen för ännu en äcklig fisk som blev uppfiskad!

 6. Fuck detta är tröttsamt. Peddo efter peddo och det känns som ni ändå bara skrapar på ytan. Om straffen ändå hade varit tuffare så dessa svinen försvinner från samhället ett bra tag efter dom blivit avslöjade men det är ren önsketänkande. Har det alltid varit så här illa och skillnaden är idag att vi ser det tack vare social media ? Eller har det blivit så här illa tack vare social media ?

  1. Barn har utnyttjats i alla tider. Jag tror att skillnaden idag beror mycket på internet/social media. Det är lättare att komma i kontakt med barn samtidigt som det är lättare att fiska gädda och få napp.

  2. Ne då läggs krutet på mitt fall/å liknade då jag råka ha en cykel jag inte kollat/begärt kvitto för när jag köpte den vilket resulterade i häleri och 4 månaders fängelse. Då var de inga tveksamheter på sätta ner foten vilket jag inte säger något om men när dom då i nästa sväng slappar med just dessa vad jag anser är en allvarligare art av brott jämfört med ett cykel köp gone wrong 😇😀😬

 7. Bra jobbat! 👏 👏 👏 De ska inte kunna komma undan längre, fram med dem i ljuset bara! Hoppas sambon hann sno hans dator, bra att lämna in till Polisen som en liten hämnd 👿

 8. Varför gifter sig dessa män över huvud taget när de tänder på barn och inte vuxna kvinnor??? Han har skitsöt fru, och har slösat hennes bästa fertila år, när hon hade kunnat spendera de åren med någon som förtjänar henne. Fy fan för dessa peddos, egoistiska jävla egon, tänker bara på sig själva, de bedrar sina stackars fruar och har bara siktet inställt på att få stoppa kuken i ett barn 🤮🤮🤮

 9. Dom är så jävla försiktiga och oroliga för att hamna på Dumpen, för att ”deras liv blir förstörda” som de själva utrycker det, ändå ska dom ta risken! Jag tycker att ni ska vara jävligt glada över att ni ”bara” hamnar på Dumpen istället för att begå våldtäkt, där kan man däremot tala om att få sitt liv förstört! Helt sinnesjukt, hur vanligt är detta vidriga beteende egentligen?! Verkar som att var och varannan man har en dragning till barn! Usch!

  1. Vet inte om det finns någon statistik på det men dessvärre är nog mörkertalet väldigt stort. Ändå vill jag hoppas att de är en minoritet.

 10. Även Satan vill smyga för att få våldta barn. Han jobbar strategist för att nå sitt mål och sina brottsliga handlingar.
  Fy fan Satan.🤬

 11. Önskar att det fanns en organisation som även jagade folk i Sverige som sysslar med koppleri, kidnappning etc av barn! Polisen verkar på fullaste allvar prioritera cykelstölder högre än grova brott mot barn! Varför har barn så låg status för vårat rättsväsende? HUR kan det ens ifrån början vara så att folk som våldtar barn inte får kännbara straff alls! Vård, skadestånd etc för barn som är brottsoffer är även det pinsamt i Sverige! Det behövs en revolution mot regering och makthavare gällande barnens rättigheter! INGEN som kan vara politiker eller stadsminister en enda dag utan att prio ETT är hur det ser ut för barn i Sverige borde få representera folket. Det är vidrigt!

 12. Men gäddorna ska vara glada det är dumpen som kommer på dessa träffar. Menar vågar knappt tänka på vad jag skulle göra om jag haft en tonårs pojk som fastnat i klorna på en sån där. Menar vid för starka känslor försvinner ju sånt förnuft vilket alla gäddor här demonstrerat väl men de dom inte verkar tänkt på är att det gäller åt båda håll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *