Detta är första gånger jag berättar min historia, inte bara små fragment ur den.

Ni har fått mig att inse att mitt dåliga självförtroende, min ångest och mitt självförakt faktiskt härstammar från övergrepp yngre, absolut inte bara den men säkert en hel del.

Mitt liv har varit kantat med våld, övergrepp, droger och enormt hat.

Som liten har jag fått se mer våld än många andra, det har gjort mig sårbar på många vis, man har lättare att utsätta sig själv för otrygghet på något vis, tror jag.

Jag var liten, vi säger runt 11 år, jag började utforska Lunarstorm och andra sociala sidor när mina föräldrar ej var hemma, dom skulle ej kunna se vad jag faktiskt gjorde eller ens veta att jag satt vid datorn.

Vilket enormt intresse män visar små unga flickor på nätet, dom vet precis vad dom ska säga, göra och be om för att komma dig nära.

Jag kände mig speciell för första gången, någon såg mig, tyckte jag var vacker, wow vilken uppmärksamhet jag fick, var jag verkligen värd dessa vackra ord?

Allt börjar så oskyldig men övergår snabbt till sexuellt språk, bilder ska ska skickas och man ska tala om vad man redan hunnit testa på inom sex. Vill jag tala om detta? Jag vill inte bli av med uppmärksamheten, någon lyssnar och hör mig för första gången, jag gör vad dom ber mig om.

Första gången jag fick 1500kr för en avsugning var jag knappt 12 år gammal, jag hade redan börjat röka och utforska alkohol, såg detta som en enormt bra finansiering.

Kvällar och nätter kantas med gubbansikten och håriga pungar, till sist har man svårt att koppla bort tankarna och alla andra män som skriver, vill träffas, vill utbyta pengar och saker mot sexuella handlingar.

Ska jag berätta för någon? NEJ då är det jag som får skämmas för allt jag gjort, tänk om mamma får veta hon kommer aldrig vilja titta på mig igen eller mina vänner.

Ångesten detta skapar är enorm, självhatet och önskan om en inre frid, huvudet ska få koppla av från alla tankar och bilder.

Jag hittade snabbt in i smärtstillande tabletter och testade på många olika droger, för första gången någonsin fick jag frid, mådde bra och kände mig tillräcklig, första gången!

Genom åren har mitt liv varit fyllt med droger, sålt min kropp då jag aldrig känt att jag varit värt mer.

Idag är jag 33 år gammal, varit ren från droger i 15 månader, försöker bearbeta på egen hand hur detta påverkat mig och de liv jag levt.

PTSD är konstaterat och har en lång väg att vandra.

Jag tappade tron på alla vuxna människor, speciellt de som kallar sig män.

Inte förrän jag hittade just Dumpen har jag fått en förståelse för mitt eget självförakt och varför jag handlat på visst vis.

Jag är så tacksam för och de arbete ni gör, inga barn ska behöva uppleva de jag och många andra fått uppleva, känna som vi gjort genom delar av livet, det finns alltid där som en mörkt moln.

Jag är tacksam att jag kommit så långt med mig själv, så tacksam att jag har världens finaste son som jag kommer skydda med mitt liv för evigt.

Jag vill att alla unga där ute ska veta att det inte erat fel, att det aldrig är fel att berätta.

Det är vuxnas ansvar att veta att barn är barn och som inte ska utnyttjas på något vis i världen.

Ni ska veta att jag känner med er och att det finns pålitliga vuxna med, man kan alltid få hjälp

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

SWISH 123 250 22 84 

 

12 thoughts on “Jag kände mig speciell för första gången

 1. Gud va skönt att få läsa detta, relaterar så mycket. Har dock inte erfarenhet av droger eller alkohol. Strävar idag i ett förhållande för att inte fortsätta mata mitt självskadebeteende som handlar om äldre män och sex. Tacksam att du delar med dig, det betyder mycket och en känner sig mindre ensam. Glöm ej att du gör ett bra jobb och att det är okej att ha dåliga dagar! Du är stark! Kram på dig

 2. Jag hoppas du kan landa i att alla män inte är perversa as, även om det finns en jävla massa.
  Du kan få det liv du förtjänar, det vore den perfekta hämnden mot alla dina förövare.
  Alla ni barn och ungdomar som utsätts för dessa grisar, kom ihåg att det är dom som ska skämmas och att det är de som gör något oförlåtligt.

 3. Om du hängde på Lunarstorm när du var 11 är du troligen lite äldre än min dotter. Jag kan inte ens föreställa mig vad du gått genom eller hur det hade varit om det var Min dotter som upplevt detta. Men Tack din berättelse! Det är lätt att tro att Alla män, som de kallar sig, är monster när man går genom alla 340+ på Dumpen.se. Men som du skriver; det Finns pålitliga vuxna här ute och vi ska tillsammans fostra våra barn och barnbarn till att bli ansvarstagande, empatiska, emotionellt starka människor. Ta hand om dig och din fina son, Jessica. Kram!

 4. Så starkt av dig att berätta detta..Tror din historia skulle behöva nå ut till skolor och ungdomar. Hur lätt det är att komma in i skit pga olika anledningar..Tror du hade kunnat vända på många fina barns framtid med din berättelse och att de får höra att alla duger..starkt av dig bjuda på dig själv. Sen hoppas jag du finner mannen som verkligen kan visa dig kärlek på rätt sätt och du ser att man kan blir älskad för just den man är. Stort Kram

 5. Grattis till din nykterhet. Skammen är inte din. Jag hoppas du får den hjälp du förtjänar till ett bra liv. Stor kram och lycka till ❤️

 6. Så oerhört svårt att läsa din berättelse. Föreställa sig att det finns så många män/monster där ute som utnyttjar små barn som dig. Känner sådant enormt hat…. och ömhet emot dig. Hoppas du kan känna ömhet för det lilla barnet du var.

 7. Hej Jessika! Tack för att du vågar berätta! När man pratar om sitt/sina trauman så bearbetar man dom lite grann för varje gång. Man får äga sin historia och du får tillbaka lite av kontrollen du en gång blev av med. Fortsätt att prata om det! Det skapar också en tryggare plats för andra att prata om sina, kanske hjälper det någon ung människa att berätta tidigare, så deras liv kan förändras snabbare! Jag är ett år äldre än dig, och livet har ju ändå bara börjat nu. Jag sitter själv med en son på 1,5år här hemma. Jag studerar till socionom och vi läser mycket om trauma och precis som du säger, att bevittna våld när man är ung kan resultera i många olika saker som leder till att man söker sig till andra osäkra platser. Jag tror du har väldigt bra insikt när du skriver att våldet du upplevde som liten har orsakat den onda spiral som du gått igenom. Kom ihåg att det aldrig har varit ditt fel. Det spelar ingen roll vilka val du gjorde, du va för liten för att göra ett val. Vuxna gjorde valet åt dig och jag hoppas att du kan förlåta dig själv! Om du hade känt att du hade kunnat arbeta med andra överlevare så hoppas jag att du kan vända dina erfarenheter till en styrka där du kan relatera med andra och ha en förståelse som få andra har. Fortsätt kämpa och kom ihåg att göra valet varje dag för dig själv och din son att fortsätta ha det liv som du en gång blev ifråntagen!
  All kärlek till dig! ❤️

 8. Starkt jobbat att berätta! Fortsätt sträva och fortsätt ta hand om dig själv och din familj. Var den vuxna du själv önskat att du haft i din närhet när du var ung. All kärlek! ❤️

 9. Så hemskt – och för vissa, en realitet.
  Jag håller med ’Sluggo’ – det är ’männen’ här som ska skämmas.
  De saknar etik och moral som förbryter sig på de utsatta.
  Fantasi är en sak men de bör ha sett en rad indikationer inför situationen.

  Det här är varför jag aldrig skulle köpa just s**uella handlingar.
  De tänker med ’det andra huvudet’…

  Jag hoppas att du kan infinna en ro och tro inom dig själv.
  Jag tror att du är här för en större anledning.
  Starkt gjort att berätta, det behövs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X