Sponsorer

Johan Johan/Johan Stenberg/Johan Werberg/Gbkimmy09. Alla är konton som använts av napp #346. Detta trots att han varken heter Johan eller Kimmy.

Ursprungligen kom han in via tips för 1.5 år sedan och sedan dess har mycket vatten runnit under broarna. Vi har fått in fler tips om att han kontaktar tjejer på sugardatingsajter och är väldigt tydlig med att fråga om de har barn.
Han älskar nämligen små flickor. Vad som kännetecknat denne mannen är att han gärna velat ha kontakt med barn som är yngre än 13-14. Han har bett ett barn att skicka bilder på sig själv när hon var yngre. Han vill gärna ha barn med små bröst.

Kontakten med inleddes under sensommaren 2022 och har fortsatt via olika konton. Han har dock vägrat skicka bild. Hösten 2023 satte en fiskare sig, bestämd att hon ska dra upp honom. Sedan dess har träff bestämts ett antal gånger. Dock utan resultat. Häromdagen bokades en träff. De avtalade att mannen skulle komma fram och fråga efter vägen. Istället för ett riktigt barn satt vårt lockbete och på platsen hade vi två ersättare så att vi inte skulle synas i närheten.
När mannen gick fram och väste ”vägen” startade kamerorna. Mannen vände sig och sprang direkt men sprang rakt emot någon som stod och väntade med kamera.
Tack vare er hjälp fick vi i förrgår fram en identitet. Mannen kontaktades och har nu skrivit in sig i vården.

Telefonsamtal:

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

15 thoughts on “Hemlige Johan (Napp #346) Göteborg

  1. Det hoppas jag med.
   Stort tack till alla ni bakom dumpen.se för erat viktiga arbete. Ni är bäst!

   1. För hemlöshet löser problemet? Kan ni inte hoppas på att han söker hjälp istället?

 1. Frågar efter bilder när hon va 10-11 år??? Nå fy en vilket äckel flera gånger om!
  Skönt att hm är uthängd!

 2. Äckel- vill ha bilder på henne när hon är ÄNNU yngre-en riktigt vidrig pedofil- som om inte 14 var tillräckligt fel liksom?Nej fy vad arg jag blir,samtidigt som jag känner mig uppgiven- hur många är de egentligen?? Nu MÅSTE vi få fart på det här med lagändring angående sexuell kontakt med Barn även på nätet! Må karl’n få skilsmässopappren nerkörda i halsen fortare än kvickt! Stackars Frun o barnen,de är ju helt oskyldiga i det här…. Skulle vara intressant att höra någon anhörig berätta om hur det gick till när maken/ sambon åkte dit på Dumpen ,hur de reagerade och om de kastade ut aset direkt eller om maken försökte bortförklara o förminska problemet-för de har ju verkligen talets gåva många av dem! Tusen tusen tack för att ni kämpar o sliter för att skydda våra barn- lyfter på den dagliga Hatten för er🙏❤️

 3. Gud va hemskt för hans fru och alla i deras familj! Lider verkligen med dem, fy fan alltså! Vilken brutal chock. sugardating, sexköp av barn och pedofili övergrepp…. Frun som trott att hon träffat mannen i sitt liv och älskat honom… Jag vet inte vad jag hade gjort om jag va i hennes situation…. Man vill ju tro gott om den man lever tillsammans med. Tack Dumpen för att ni finns, så dessa rovdjur till sexualförbrytare inte längre kan gömma sig i skuggorna och lura sina anhöriga tills den dag de dör! Anhöriga har rätt att veta sanningen. Inte minst för att kunna skydda barn i deras närhet ♥️

 4. Vilken djupt störd individ… Det är intressant att få en inblick i dessa pedofilers inre liv, vem de är under ytan, hur de beter sig när de tror att ingen ser eller hör vad de gör. Alltid lömska, ljugandes, verkar i det dolda, smyger, bedrar, och givetvis: rädda sitt eget skinn, manipulerar sanningen och försöker prata sig ur situationer som värsta gaslightning…. Och inte minst: Har bara tankarna på att få spruta på eller i ett barn… Men har gärna fru eller ett samboliv med en vuxen kvinna som de kan bedra för att ha en normal fasad utåt och dra nytta av sambolivets fördelar som att dela vardag och ekonomi. Spänningen är viktigare än trohet, pålitlighet, lojalitet, etik, moral, värna om andras (barns!) sexuella gränser, laglydighet och barns rättigheter. De är varulvar i fårakläder, total egoister, våldtäktsmän, som minglar runt som gifta män bland vanligt folk som inte ens skulle misstänka att nåt står helt galet till i den människans huvud…. Utan Dumpen vore vi chanslösa mot pedofilerna: polisen har inte befogenhet och lagrum att sätta dit dem på det sätt som Dumpen jobbar på, och de få som lagförs skyddas av censur vilket gör att allmänheten aldrig får reda på att de är farliga för barn…

 5. Hur många sjuka människor (män) finns det egentligen där ute?
  Kan någon psykolog förklara varför så många vuxna män tänder på så unga flickor/barn? Vad står det för?

  Häng ut de asen, de förstör inte bara dessa barns liv, utan en tanke på det, bara rädda för att åka dit, och de ljuger och bedrar sina nära och kära. Det som kan stoppa nästa peso är risken de tar nu när dumpen är ute…
  Denna A***** har ju fru som har döttrar… hur rädd ska hon nu inte vara för vad som kan ha hänt?
  Tycker det ska bli lagligt att fiska. Man fiskar ju inte upp any random guy, de är ju redan ute på dessa sajter.

  Illamående är bara förnamnet…

 6. Det allra konstigaste och otäckaste är att ni gör ett fantasktniskt bra jobb sen tänker man att när ska det dyka upp någon jag känner

  1. Jag bävar för det jag med, det är så många äckel att förr eller senare är det någon man känner eller känner till, skulle ett ex avslöjas tex så hade jag blivit så sjukt jävla äcklad! 🤢 för att inte tala om att träffa någon ny, blir ingen med varselväst iaf om inte arbetet eller trafiken kräver det, man kommer att syna sömmarna noga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *