Konfrontationernas utgång är i stor grad beroende på geografiskt område.
När Stockholmarna lägger benen på ryggen och springer all världens väg så ligger Sundsvall i topp över korkade bortförklaringar.
Men i Skåne, där står man lugnt kvar och diskuterar.

Precis som många andra skånska gäddor står napp #345 lugnt kvar och diskuterar varför han bestämt träff med vår fiktiva fjortonåring i sexuellt syfte.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

36 thoughts on “Vad tar du för ett sug? (Napp #345) Lund

 1. En ”lyckligt gift” gubbe som stämmer träff med ett barn..mm okej.. Vilket as.

 2. Fy vad stöddig människa! Dessutom ”lyckligt gift”. Försöker vara som en Lunda-professor, men har nog inte någon större iq-begåvning. Låt barn vara i fred!

  1. Hoppas att äcklet får vad han förtjänar. Skilsmässa.Barnen vill inte veta av honom. Bli av med jobbet. Så jävla äckliga typer. Man önskar att man bara råkade gå förbi honom. Hoppas att allt går åt helvete för honom. Blev själv utnyttjad som liten. Och jag hade vart så glad om man fått rätt hjälp från början. Jag använde mig av självhjälp droger och alkohol. Samt ett självförakt att inget i mitt liv får vara bra. Nu har jag levt nykter i snart 6 år. Och min fästmö är fantastisk. Jag har äntligen hittat mitt värde i mig själv. Jag var 6-10 år och utnyttjad av 3 män vid olika tillfällen. Vågade till slut berätta för min mamma. Då vi bara visste den enas namn. Rättegång dömdes till 2 år. Överklagade och fick 2 månader istället. Såg han en gång i vuxen ålder. Men han hann hoppa in i taxi. Jag sparkade in bakdörren och han skrek som ett barn till chauffören att åka fort därifrån.

  2. Vid såna här allvarliga misstankar vore det väl rätt märkligt om inte lagens långa arm rätt. Skyndsamt ser efter om personen haft kontakt irl med barn genom kik

 3. Det som är häpnadsväckande är att ex. jag personligen inte ens vågar skicka ansiktsbilder till vuxna individer online trots att jag ser normal ut men dessa gäddor har inga problem med att sända bilder på sina deformade ansikten, fläskiga kroppar och snoppar till småbarn 😐🤔

 4. Han hade inte koll på vilka Dumpen är. Därför som han inte ville nämna hans problem för hans familj, eftersom att han inte förstår att ni gav det tipset på grund av omtanke för de anhöriga. Han förstår inte att dumpen gör honom känd inför hela Sveriges befolkning som pedofil så att de får redan på det genom andra än via honom. Det framstår som att han ringde direkt efter att ni hade slutat filma eftersom att han var så ivrig angående att prata utan kamera. Hans sista ord är ”jag ringer nu”? Det verkar som att han trodde att ni kommer från preventell för jag antar att ni gav deras nummer och inte ert nummer och hade han ringt till er genast efter så hade nog även telefonsamtalets publicerats. Jag hoppas att familjen är underrättade så att de är förberedda. Imorgon går frugan till jobbet och får höra av de anställda att hennes make är pedofil.

  1. Sara har skrivit på Dumpens facebook att han ringde och hade en väldig massa anledningar till varför de inte skulle publicera honom.

   Jotack. Nu vet ALLA vilket arrogant svin han är. Dubbelspel mot sin partner som han är ”lyckligt gift” med, skickar vidrig snoppbild till vad han tror är en 14-åring och skriver om att våldta henne i mörkret samtidigt som han tycker att han inte har något problem alls. Hur mycket ”spänning” blev det ”Miguel” när alla fick svart på vitt på vad du håller på med?! Varken hjärta eller hjärnkontor påslaget!!
   Dumpen, ni är fantastiska!!

 5. Han frågar barnet om hon är rädd att bli våldtagen av våldsamma män. Det blir så tydligt hur många av dessa individer förknippar våldtäkt med ett våldsamt överfall och tänker att om barnet vill har sex, så är det ju inget fel. Det där måste vara en försvarsmekanism så att man kan fortsätta jaga sina begär, eftersom i detta fallet är inte begäret att överfalla någon med våld, så då anser man sig som ”snäll”.. jag hoppas han får vård och att familjen kan ta sig igenom detta.

  En annan sak att ha i minnet är att det är förkrossade familjer som går höra hur äckliga, svinga, vidriga deras anhöriga är. Det gör inte att de mår bättre..

  1. Han säger till henne två gånger att han ska våldta henne. En som pratar om våldtäkter på det sätt han gör och pratar med henne på det sätt han gör, är skyldig till flera brott mot barn. Han är för lugn när han pratar med Sara och Patrik.
   Det kommer att komma ut mer om den här fula gäddan om hans offer bara vågar anmäla honom. Jag hoppas att hans offer tar kontakt med Dumpen så de kan få hjälp och stöd. Den här gäddan kommer att hamna i fängelse så småningom.

 6. ”- Men stäng av så ska jag bara säga en sak…”
  Han ville säkert muta sig fri.
  10 år på Kik talar sitt tydliga språk. Första gången? Jo tjena, äckelgubbe 😡

 7. ”Lyckligt gift”-gubben tycker att barnet ska koppla in hjärnkontoret. Om han själv hade kopplat in hjärnkontoret, då hade äktenskapet förblivit lyckligt genom att han inte hade försökt sig på med att våldta ett barn. Med ett inkopplat hjärnkontor så hade han även förstått att det inte var ett barn. En 14-åring skriver inte ”dessa drickor”. En till som var så kåt i barnet så att tankeförmågan stängdes av.

 8. Intressant att du bagatelliserar vad du har gjort, med retoriken att du aldrig gjort detta tidigare, första gången, att du är en ”good Guy” som inte våldtar i vart fall – även om du tänkt köpa sex av ett barn. Jag tror många av dessa män som du själv har svårt att få ihop bilden av sig själv med vem de tycker att de är (idealbild) och vem de faktiskt är (deras faktiska tankar, handlingar, mönster). Ingen vill ju va ”the bad Guy”, en sexualförbrytare, en kriminell, samhällets lägsta stående individ i andras ögon. Man hör att du fjärmar dig dumpens syn på dig. Trots att du FAKTISKT i real life agerat som en kriminell, en sexualförbrytare och som samhällets lägst stående individ – DU är denna någon som bokar ett sexmöte/våldtäkt/sexköp med ett BARN, som både tänkt tanken och agerat efter lusten att vilja förgripa dig på ett barn, DU tänder sexuellt på ett barn, och DU har konsekvent agerat så att detta sexmöte/våldtäkt/sexköp skulle levas ut. Man är sina gärningar! Det går inte att rationalisera bort eller snacka dig ur. Jag förstår att det är svårt att ta in, men du ÄR gärningsmannen, våldtäktsmannen, pedofilen. Hoppas du får hjälp att bearbeta denna sanningen, även om den är svår att införliva i bilden av sig själv. Ta ansvar för din sjuka läggning. Du kommer nog aldrig bli av med din läggning eller ditt spänningssökande behov men du kan i vart fall se till så att du får ett team på Preventell/Impulskollen som kan hjälpa dig så gott det går att leva ett liv utan att skada dina anhöriga och andra människors barn 💗 Sänder en tanke till din stackars fru, som nu genomgår ett psykiskt trauma på grund av dig, hoppas hon nån dag finner lyckan igen, även om det säkert är med en ny kärlek i sitt liv som förhoppningsvis behandlar henne bättre än vad du gjorde 💗

 9. Så det finns alltså ett barn, som är ett halvår, vars morfar cirkulerar på sidor, där han söker EFTER BARN, och visar upp sin k#k, och dessutom berättar att han är lyckligt gift!? From idag, hoppas vi, att han aldrig mer får se sitt barnbarn. Och att frun slänger ut honom på gatan. Den här snubben har nåt fel i huvudet. Det är så hemskt…

 10. Uppenbart att denna mannen söker spänning och förbjudna kickar, till vilket pris som helst. Han har säkert gått igenom alla Skånes prostituerade och söker nu ännu intensivare kickar genom att söka efter sexköp från barn. Jävla vidrig människosyn! Att kvinnor och barn kan köpas och våldtas. Hoppas hans fru inser detsamma och slänger ut han bums! 💔

 11. Lycklig gift man??? Om du nu är så lycklig
  Ge fan i barn för det ni pedofiler åstadkommer är ingen lycka för barn. Ni förstör dem för livet och anhöriga som inte vet vilket monster de lever ihop med.
  Alla ni på Dumpen ni är guld värda och gör skillnad för våra barn….

 12. Alltså hur kan man inte veta vad dumpen är, man måste ju leva i nån grotta eller något. eller spenerar all vaken tid på Kik etc och ignorera omvärlden.

  1. Alltså han pratar ju om vad ska hända med denna tjejen,
   Alltså trodde han ännu vid konfrontationen,att denna tjejen fanns på riktigt.
   Hur kan man inte veta vad dumpen är.2024???
   Han verkar annars onormalt normal,på denna sida.
   Kan bara beklaga hans anhörigas lidande.

 13. Vilken skämmig gubbe. Han trodde nog att han kunde snacka sig ur detta. Stackars familj.

 14. HUR, vill man som äldre man ens vilja ha en 13-14 åring? Fattar inte? Vad är det för krafter dom ligger bakom?
  Är det känsla av att de har ett övertag? Eller är det att de tycker att dessa unga är sexiga och fina och att de själva går ner på en 13-16 års nivå?
  Fattar inte…
  Ofta går det ju att sätta sig in i hur brottslingar tänker, men i detta fallet så går det inte…

 15. Tänk på dom anhöriga!?
  Jag var själv gift med en pedofil samt en dotter på 6 år när det uppdagades.
  Hade inte jag själv upptäckt det hade jag önskat att någon annan som ex Dumpen gjorde det. Ni gör ett fantastiskt arbete för att sätta dit dom.
  som anhörig och i detta fallet fru och mamma så vill man veta. Man har en skyldighet mot sina barn att skydda dom.
  Visst, hela ens värd rasar men det var värt det alla dagar i veckan. jag hade gjort det igen och igen.
  Dagen jag upptäckte så körde jag honom till psyket, polisanmälde honom. De beslagtog hans dator. slängde ut hans saker. Ringde socialen och gjorde en orosanmäla gällande dottern.
  Så nej. jag har ingen jävla empati för dom svinen. det är deras och endast deras ansvar och skyldighet. SÄTT DIT SVINEN

 16. Stackars fru och dotter. Tänk om han till vardags är en helt vanlig,rolig,trevlig o vänligt man. Och dottern skulle aldrig kunna tro att hennes pappa skulle kumma göra mågot sådant. Så otroligt synd om dom då😟 Tänk om någon man älskar och trodde var normal gör något sådan och åker dit😟 Det skulle fan vara än värre än om dom dog. Så många stackars anhöriga som drabbas av dessa vidriga jävla svin😡

 17. 0:38 Han lägger armarna i kors vilket visar att han känner sig hotad. Hans lugna och till synes självsäkra framtoning är bara ett spel. Han förstår nog mycket väl vilken sits han försatt sig i. Jag hoppas verkligen att han slutar med det han gör och söker hjälp för sitt oönskade beteende.

 18. Det tar ju ALDRIG slut!!..ytterligare en som är i total avsaknad av spärrar o sunt förnuft, mycket obehagligt. Respekt till alla Er som ingår i det här maskineriet som leder till publicering av dessa kräk, kämpa på, styrkekramar till Er alla, men även till hans stackars fru, barn och barnbarn

 19. Jag fattar inte hur ni orkar i längden för detta måste kännas ordentilgt både psykist å emotionellt för er som jobbar m detta. Visst,man kan tycka att man blir luttrad av allt elände å det är sant till en viss del. Måtte ni prata mkt med varandra å även med psykolog så ni orkar. Det är en hemsk värld vi lever i å det blir inte lättare i ett sådant här jobb. Glöm inte heller å vara helt lediga ibland för å göra något helt annat. Var rädda om er därute för det finns säkert endel farliga rovdjur med.

 20. Bra fiskat! Fantastiskt jobb!
  Vilken idiot! Nu kan jag bara hoppas att det går åt pipan för honom på ett eller annat sätt

 21. Fy fan vilken teater han spelar. Han kör samma tramsförsvar som de andra äcklen. Inse dina STORA PROBLEM.
  Nu börjar verkligheten, verkligheten om vad barn som utsätts för dessa sjuka handlingar får genomlida.

 22. Tur att hans fru får reda på sanningen om honom. Hade jag varit i den situationen så hade jag inte velat slänga bort fler dagar eller år på att leva med det kräket! Som går igång på barn, sexköp, våldtäkt och övergrepp mot barn 🤮 Tack Dumpen för alla dessa hundratals avslöjanden ni har lyckats med. Ni borde få medalj för civilkurage! 🥇✨✨

 23. Asså, varför skicka en bild på sitt könsorgan? Hur lågt får man sjunka? Han måste själv tycka att den är rent fantastisk. Bara en rent jävla sjukt beteende!! Och till en ung tjej. Dags att växa upp!?

 24. Hoppas frugan har sparkat ut honom. Blir ju helt omöjligt att reparera efter ett sånt brutalt svek. Och vem fasen vill va gift med någon som suktar efter barn och våldtäkter!?? Men dessa män är ju mästare på att manipulera, snacka sig ur situationer och dra största offerkofta över sig… ”jag har en djup depression”, ”jag har en medelålderskris” och ”det är mig det är synd om buhu”… så snart sitter de i hemmets varma vrå igen lekandes med ipaden när frugan är på jobb, med runkmarathon på Darknet….

 25. Har jag förstått gubben rätt nu så anser han att det inte är ett problem att han beter sig så? Men skulle det handla om hans egna barn skulle det inte vara okej alls??
  Vadå gäller inte lagarna honom då eller???

 26. Hade han själv velat att någon man som tänder på barn hade frågat HANS dotter när hon va ett barn vad hon tar för ett sug?? Hade han själv tyckt det va roligt om ett peddo mötte upp hans dotter på en mörk plats i Lund som denne kan våldta henne på?? Bara undrar… 🤔 Han har ju dessutom barnbarn, tycker han att barnbarnet också ska sälja sex till kåta gränslösa våldtagssugna gubbar i 50+ eller 60+ åldern?? Snacka om skev person. Jag hoppas i djupet av mitt hjärta att detta har fått rejäla konsekvenser både på hemmafronten i familjen samt på arbetsplatsen. Att man visar tydligt att detta inte är ok. Allt för ofta kommer förövare undan, skyddas och daltas med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X