Badrumsmattan är en av de som vi fått in tips om. När vi skrev att vi råkade lägga till honom fel så var han på alerten och ville ses. Han var dock försiktig med att skicka bild på sig själv och var rädd för Dumpen. Efter en stund gav han med sig och skickade en halv ansiktsbild.

När träffen var bestämd så blev han istället rädd för en polisbil som cirkulerade i området. Det blev ganska många turer innan han slutligen kom till rätt gata för att hämta upp barnet. När badrumsmattan insåg att han blir filmad så fäste han blicken långt fram och fortsatte köra.

Vi skulle vara tacksamma för tips om var badrumsmattan arbetar.
Uppdatering fredag morgon: tack för alla tips som strömmat in under natten, nu vet vi var han jobbar!

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84

 

6 thoughts on “Badrumsmattan i Örebro (Napp #338)

  1. Usch får så ont i magen när de jobbar bland barn. Snyggt jobbat Dumpen. ❤️

  2. Tänk om dessa predatorer kunde lägga sin energi på att söka hjälp istället för att jaga minderåriga för sexuella syften. Världen är en mörk plats, men Dumpen gör den lite ljusare 🥲
    Tacksam för er och erat arbete!

  3. Oj usch vad äckligt! Jag pratade med han varje dag i skolan. Trodde han aldrig skulle göra nåt sånt här USCH

  4. Han jobbar på skolan där jag bor. Ändå fett äckligt beteende. Har man inget bättre för sig än att skriva med unga barn asså herregud.

  5. Självklart jobbar han med barn… 💔 Tänder man på barn så vill man ju vara nära dem, jobba i barnens vardag, sukta efter dem, krama dem… Så jävla vidrigt 🤮

  6. Nä nu ska jag lägga mig o sova. Drömma nåt sött kan man ju tyvärr glömma efter kollat konfrontationer med gäddor här! Kan verkligen inte få in det i min skalle att det finns så många smutsiga svin där ute o jag fäller tårar för att ni finns men lika många tårar är av glädje när jag ser Patrik O Sara trycka dit er en efter en! Va händer med världen? usch ni får mig att må illa tappa matlust sexlust o tron på ett fint samhälle Gäddjävlar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X