Efter en tids konversation med flera av våra barnkonton valde Richard att stanna till vid en rastplats för ett avsug på handikapptoan. Fjortonåringen som han skulle träffa var dock inte där. Istället stod vi och väntade.

Samtalet blev inget vidare men vi har kommunicerat under dagen och mannen ifråga inser själv att det är hög tid att söka hjälp. Passade på att fråga vad han tänkte när han satte den lille smileygubben på ollonet men det visste han inte själv.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

 

 

 

28 thoughts on “Smiley på snoppen (Napp #339) Alingsås

 1. Riktigt läskig den här.. och noll självinsikt. 50 bast och tror en ung tjej vill ge sig ut mitt i natten for att suga av honom!!?? Gift familjefar dessutom! Om han nu vill vara otrogen mot sin fru kan han ju hitta en kvinna och inte attackera ett barn!

  Ingen kvinna blir upphetsad av att se en pillesnopp, än mindre ett barn. När ska de fatta peddosarna?

  Tack Dumpen, ni är guld värda. Sara, du är min idol. Din livshistoria är tragisk men du har lyckats vända den till att hjälpa andra potentiella offer…❤️

 2. Att dom är så stolt över sina fula peddokukar… Förstår dom inte att samtidigt som vi äcklas av dom så hånskrattar vi åt dom… Så patetiskt.

  1. Deras hjärna sitter där, och är bara sugen på att få använda
   den på oskyldiga barn. Tänk om man hade konsekvens tänk
   men de saknas, stackars släkt och vänner. Empatilösa egoistiska
   varelser.

 3. All heder åt ert arbete Sara, Patrik och alla dumpenmedarbetare.
  Keep up the good work and Keep it safe.
  💙💛🇸🇪🇸🇪🇺🇦🇺🇦

 4. Usch vilka vidriga män det finns 🤮.blir så ledsen när man läser detta..
  Undrar hur han skule tycka om någon ville ha sex med hans barn eller barnbarn?

  Tur nu finns ❤️

  1. Ja verkligen tur att dom finns men när dumpen gör sitt jobb så borde detta ske genom hela ledet hur det nu ser ut exakt och om ens möjligt men om inte så gått de går. Menar gör vi det så kommer det tills slut varken finnas barn att fiska eller snedvridna män som mutanterat över till gädda. För gäddor och män är ju ändå 2 skilda saker ju!!

  2. Vidriga män finns men den här du pratar om och 300+ andra kallas gäddor och ska ej blandas ihop med vanliga män. Men jag förstår vad du menar men. 😇🙋😀

 5. det fanns inte direkt några begränsningar här , vill blanda in 2 barn samtidigt . inget problem att ena är 12 år . tycker att beställa övergrepp för 300 kr är dyrt o konstigt det ska man ju få göra gratis . Tvekar inte att göra det på arbetstid och att brottet ska ske i arbetsbilen med för den delen . jag hoppas han blir av med jobbet direkt , frågan är hur många ggr han har gjort detta för toaletten beställningen verkade ju mer vara en vana . jag fattar inte hur man kan dela upp saker i fack andras barn är lovliga men skulle hans råka ut för detta skulle han bli arg på gubben som gör det . tack för arbetet ni gör med att fånga alla dessa . många ggr undrar jag hur ni själva mår med gädda efter gädda man inser det blir städat men oxå att arbetet aldrig tar slut

 6. Men jä-la äckel!

  Vill våldta barn, bli avsugen på en handikapptoalett, spruta i munnen, ingen kondom, vilja ha med ett barn till – jag blir så jä-la arg!!

  Har fru och barn hemma!!

  Så otroligt på bakom skärmen, men när vuxna pratar med honom – då dras huvan upp, förnekar och tar noll ansvar!

  Skärp dig äckliga vuxna man!!!!!

  1. Förstår vad du menar och instämmer total.
   Men han är inte vuxen för vad som skiljer vuxen från barn är att vuxen tar ansvar och barn gör de ej (oftast) och vi såg ju hur tonerna på honom här lätt

 7. Gott nytt år äckel! Du kan ta det kommande året till att reflektera över ditt agerande och söka hjälp, bygga upp en framtid där du inte tänker våldföra dig på barn, någonsin.

  Se dem för vad de är, barn!

 8. Inga barn eller ungdomar vill träffa dej , folk skrattar åt dina chattloggar och tycker att du är en stor ful fjant. Låt bli barn och ungdomar , ni är bara patetiska, löjliga och fula. Självransakan i en spegel borde vara på sin plats. Du är en ond , ond människa

 9. Ja, Gott Nytt År då (Gäddans namn bortredigerat av Admin). Och skärp till dej under 2024. På riktigt!

 10. Snabb publicering, tydligen! Antar att det finns en bra orsak. Han verkade ju helt oberörd över sitt agerande, men jag antar att hans uppvaknande blir desto hemskare.

  Fy f-n vilket generalsv-n, begriper inte hur ödets lotter faller så olika hos oss med manligt kön. Jag skulle aldrig ens tänka tanken!

  Läste de flesta av loggarna och det var ju minst 3 tilltänkta offer, dessutom var det säkert varken de enda eller de första offren.

  Bra jobbat som alltid och gott nytt år på er, ni gör ett fantastiskt jobb!

 11. Så det konstiga tyckte han var att ett barn tog betalt? Inte att det var ett BARN??!

 12. Dumpen ni gör ett jätte jobb som avslöjar de som tar kontakt med minderågia på webben, Got nytt år till er all som jagar gäddorna i vassen

 13. Gått nytt år (namn borttaget av Admin) ditt vidriga äckliga SVIN !
  Bra jobbat av Sara och Patrik som alltid.
  Heja dumpen.se !

 14. Han är givetvis ett äckel, problemet är ju att det är lika äckligt mot en 15 åring bara att då är det lagligt. Man önskar man kunde få bort det vidriga beteendet helt men verkar inte troligt av all skit man ser. Tack för att ni finns!!

 15. Grattis till fångst! Lika tragiskt att de sker, lika fantastiskt att ni plockar upp! Hoppas verkligen Dumpen fortsätter växa under 2024 i samma takt med fler medlemmar, mer bidrag/donationer, fler som ser och förstår vikten av erat arbete och sist men inte minst; att fler ”journalister” och s.k grå-media börjar se upp till er… istället för ner ty ”du blir alltid kritiserad av de som gör mindre än dig, ej av de som gör mer”

  OT; Vet inte om det bara är för mig men många gånger när jag ser ett klipp så blir det en live streaming av något heelt annat! Antingen mitt i eller när konfrontationen är slut. Ex. ngn i USA som sitter å spelar och sänder live. Kanske bara för mig?

  Med det sagt; Gott Nytt år alla på Dumpen, alla som stöttar Dumpen och deras arbete! Och låt 2024 bli ett år där människor med ohälsosam sexuell läggning reflekterar och inser sina tillkortakommanden och gör något åt det. Det är okej att ha problem, det är VIKTIGT att inse och göra något åt det. Det är INTE okej att ignorera problemen, att agera och dra in barn (och andra) i det och att rättfärdiga det på alla möjliga vis. Förklaring är förklaring – ursäkt är ursäkt och det finns INGEN(!) ursäkt att bete sig som en gädda eller svin.

 16. Barn är SKYDDSOBJEKT och en riktig man kontaktar inte barn i sexuellt syfte det borde alla begripa men uppenbarligen inte denna man, mycket trist att se dessa män med denna störning.

 17. Smileygubbar i samband med snoppen har jag sett förut här på Dumpen.

  Jag har en seriös fråga som jag gärna skulle vilja ha det utförliga svaret på: Vad fan är det egentligen för fel på alla dessa gubbajävlar??

 18. Något som vore intressant är att ni skulle gjort någon slags uppföljning med varje gädda, lite åt ”vad hände sen” hållet. Fattar med detta inte är möjligt. Men lite nyfiket på hur många som verkligen tog tag i sig själv och vilka som bara fortsatt i samma spår, eller kanske ännu värre och växlat upp

  1. Vi får sådana här förslag ganska ofta, ”ni borde göra det” och ”ni borde ta tag i detta”. Tanken är god och bra. Problemet är att vi hinner inte. Vi som är volontärer och hjälper Dumpen på olika sätt har ett ”riktigt” jobb att sköta, en familj att ta hand om och massor med andra saker som vi också behöver göra. Om du eller någon annan som läser mitt svar känner att du/ni vill bidra till Dumpens jobb som volontär, skicka ett mail till [email protected] där du berättar lite om dig själv och vad du vill hjälpa till med så hör vi av oss om vi har behov av just det du är intresserad av att hjälpa till med! /Admin Katta

 19. Detta skakade om mig rejält. Det är på något konstigt sätt VÄRRE när man känner förövaren, som jag gör i detta fallet. Jag tänker ofta när jag tittar på Dumpens konfrontationer och chatloggar , ”den här jäveln är ju ovanligt äcklig” och att jag hoppas att jag hade känt vibbarna och larmat… Men, jag känner mannen här sedan många år. Min dotter har lekt med hans barn, hemma hos dom.
  Det blev jävligt tydligt för mig att dom finns ÖVERALLT.
  Jag lider så med övriga familjen, vars tillvaro måste vara heeeelt upp å ner just nu.
  Tack Sara och Patrik för det ni gör. Det är en kamp som gör skillnad på många sätt.

 20. Jaha…vad ska man säga? God fortsättning till dig ditt perversa äckel. Handikapptoan är inte till för avsug och de riktigt sjuka saker du ägnar sig åt. Den toan behöver funktionshindrade. För mig kan du låsa in dig på dass forever, där du hör hemma och gör ingen skada på barn.

 21. Verklighetsförankringen är ju verkligen noll hos dessa män. Vilket barn skulle kunna ses 2 på natten? Jag blir så obeskrivligt provocerad när jag läser loggarna 👹

  Känner igen hur de skriver också från egna erfarenheter men under andra omständigheter. Usch säger jag bara. Usch och tvi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X