Sponsorer

Någonting som väcker oro, är när en person som är i behandling för sexuella avvikelser väljer att avsluta behandlingen. Än mer oro väcker situationen när personen tidigare  dömts för våldtäkter mot barn och uppger att han efter avtjänat straff träffat en sexbarnsmamma.

Vi kan kalla honom Aron Nilsson, Danii Mårtensson eller Dan Mårtensson. Han byter nämligen namn och flyttar varje gång som han börjar bli känd. Vad som mer kännetecknar honom är att han upprepat begår grova sexualbrott mot barn, som han sedan inte erkänner. Av alla sexualbrott mot barn som han är dömd för har han erkänt en enda sexuell posering. Ingenting mer.

Bild från 2013 på Dan/Danii/Aron

Innledningsvis var han aktiv i Trelleborg. Då hette han Dan Mårtensson. Efter ett tvåårigt fängelsestraff för brott mot barn flyttade Dan till Perstorp och bytte namn till Danii. 2016 dömdes Danii för nya sexualbrott mot barn. Denna gången 1.5 års fängelse. Efter avtjänat straff flyttade han till Östersund, begick nya brott och dömdes till 4 års fängelse för samma typ av brottslighet.

2020 började Danii att avtjäna ett fyraårigt straff för brott mot barn. Danii frigavs villkorligt 20220808 och bytte då namn till Aron Nilsson. Hans villkorliga frigivning och behandling avslutas 240108.

Äldre bild hämtad från Kriminellt.com

Domar för nedladdning:

Aron1

ARON2

Aron3

 

Under hösten har vi fått in en rad tips och loggar rörande Aron. Bland annat en flicka som ännu inte hade nått tonåren när hon föll offer för hans framfart.

Vi tog kontakt med Aron på Snapchat och han chattade glatt på. När han skulle skicka ansiktbilder så var de dock så högfiltrerade att man inte skulle se att han är 37.

Precis som han alltid gjort uppgav han att han var yngre än sin faktiska ålder. Denna gången skrev han 22.

Vi tog till telefonsamtal för att han skulle känna sig lite tryggare.Vår medarbetare pratade först en gång, och sedan en till.

Chatten fortsatte och han började pressa barnet på nakenbilder. När han inte fick sina nakenbilder blev han arg och slutade skriva. Sedan kom han tillbaka och försökte igen ett par gånger för att slutligen försvinna helt.

Vi har även följt Aron i hans spelande. På så sätt har vi fått fram en del färska bilder och filmer på honom. Dock av låg kvalitet.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

 

 

 

 

19 thoughts on “Dan/Danii/Aron söker nya offer (Napp #336) Trelleborg

 1. Typisk äckelgubbe. Barnet ska visa ALLT. Inte ens när ”flickan” ber om någon bild vill han göra något tillbaka. Men barnen ska svara på en massa snuskfrågor. Och som vanligt blir det sexuella övergrepp. Den här killen borde sitta inlåst för resten av livet.

 2. Snacka om påstridig- pressar ” barnet” rejält – tänk om detta var en riktig jänta,ung och osäker… Men han har ju tydligen redan gjort skada på riktiga Barn- VARFÖR går han lös den vidriga slemgäddan??? Fy fasen- LÅT BLI BARNEN!!!!

 3. Denna person representerar inte föreningen som finns med på videoklippen. Personen är borttagen då alla vuxna i föreningen som är i kontakt med ungdomar är skyldiga att lämna utdrag ur belastningsregistret för arbete med barn och unga. Föreningens syfte är att skapa en trygg miljö för unga i gamingvärlden och har som ambition att motverka gängrekrytering.

 4. En bättre julklapp kunde du inte få av Dumpen!

  Önskar dig en riktig ’trevlig’ ’god’ jul. Kanske inte längre blir så jättelätt att fly från dina vidriga brott mot barn som du har begått nu när vääääldigt många får reda på vem du är, vad du har gjort och vad du tänkt göra.

  Om någon förtjänar en miserabel jul med en påfallande känsla av ensamhet så är det du. Sök hjälp.

  Alla er andra önskar jag en god jul. Imponerande med alla fångster som ni släpper ut till allmänheten på rullande band.

 5. Jag hoppas att socialförvaltningen i hans kommun ser denna artikel och därefter utför en ny utredning om hans rätt till ekonomiskt bistånd (socialbidrag). Han söker inte arbete, utan han är nöjd med sin situation som består i att spela och ragga på barn som han kan våldta.

  Man behöver pengar för att kunna dejta kvinnor, man behöver inga pengar för att våldta barn. Man måste söka arbete för att ha rätt till socialbidrag. Jag är övertygad om att han tackar nej till arbeten eller skickar ansökningar som är av en avsiktligt låg kvalitet. Tvinga honom till 8 timmar praktikplats varje dag för att behålla sitt socialbidrag. Det skulle nog sätta lite fart på honom angående att faktiskt söka ett arbete. Om inte annat så sparar det de höga kostnader som blir gällande vid en rättsprocess vid nya våldtäkter.

  Jag känner igen den här typen av karaktär. Ibland tar man emot CV:n, sen när man ringer upp, då tackar de nej till jobbet för att de redan har fått ett arbete. Sen någon dag senare när man har lagt upp en ny annons på arbetsförmedlingen, då söker de jobbet igen. Då brukar jag ringa upp och gör det pinsamt och jobbigt för dem. ”Igår tackade du nej till jobbet, men idag ansökte du till jobbet igen.” Sen skickar jag mejl till deras kommuns socialförvaltning och frågar vad de gör med mina skattepengar. Jag kollar alltid upp dem och det brukar vara den här typen av karaktär, vuxna män som håller på och larvar runt med spel.

  Han bor på pensionat. Förmodligen något som socialen har tillhandahållit honom. Då får han möjligtvis maten serverad dessutom. Usch, han ska ut på gatan så att all hans vakna tid går åt till att tigga pengar till mat. Då blir barn skyddade. Han skulle befinna sig lägst ner i näringskedjan även på gatan. Ö-hane.

  1. Nej, alla som lever på socialbidrag måste inte söka arbete för att få rätt till social bidrag, känner folk som bara glider medan social bidraget ramlar in.

   Men att detta stolpskott både får socialbidrag och kan byta namn från höger till vänster trots alla dessa domar på sig är bevis på hur vårt rättsväsendet agerar för förövare.

   Finns inget stopp på hur många kryphål dom hittar för att skyddas.

 6. Detta äckel började redan i skolan. När han gick på högstadiet så var han med barnen på lågstadiet. Han fick flera gånger tillsägelser men försökte ändå umgås med barnen efter skolan. Han var känd i byn som peddo Dan.

  Riktigt vidrig!!!!!!

 7. Har umgåtts med honom under flertalet år från att jag var 13 år fram tills jag var 15 år. Helt störd människa.

 8. Denna pedofil är riktigt farlig! Han har våldtagit en väninnas dotter. Hon var 12 år, och har brottats med självskadebeteende sedan dess.😢

 9. När jag var yngre ca 12 – 13, var jag vän med en tjej som umgicks mycket med Dan. (Som han utnyttjade). Vilket hon inte verkade förstå just då.
  Han började ringa till mig och äckla sig om allt möjligt. När jag väl sa till honom, så började han hota med att han skulle skjuta mig med sin pistol. (I telefonen hördes skott). Efter den dagen hörde jag inte av honom eller ens sätt honom, eller jo han kom hem till mig där en vuxen var smart nog att förbjuda honom till att vara kring mig och även den andra tjejen. Jag förträngde bort denna människa, men nu när man ser detta kommer minnen tillbaka. Han kunde mycket väl dyka upp på min skola men även den andra tjejens skola och ville man skulle umgås med honom. Dvs skita i sin skola för att vara med honom i stället. Senare fick man höra att han kallades för peddo-dan och många verkade kännas vid vem Dan var. Glad över att kontakten med denna människa var relativt kort.

 10. Fy fan vilken sjuk människa😡

  Dr Kurt. Håller med dig. Grymt av dig och ringa tillbaka och sen ringa socialförvaltningen.

 11. Denna individ är direkt farlig. Han har vid flertalet tillfällen blivit dömd både till fängelse och vård för liknande brott samt avbrutit medicinsk behandling. En behandling som ofta bör fortgå livet ut för att inte riskera återfall i brottslighet. Tyvärr går det inte att tvinga honom till vård. Vill han inte fortsätta behandling efter avtjänad påföljd finns inte mycket vården kan göra. Han verkar helt sakna konsekvenstänk, samvete och känsla av skuld/skam för de brott han begår och dem han skadar. En röd varningslampa lyser starkt: psykopati.

 12. Ett tydligt bevis på hur stört Sveriges rättsväsende är. Detta vidriga monster bara SKA skickas ut i samhället igen och hota och skada våra barn. Helt otroligt. Tro att runt 90% av alla svenskar anser att han ska låsas in och nyckeln ska slängas bort. Ändå är det inte så. Hur är det igentligen med våran så kallade demokrati när beslutsfattarna inte gör vad den förkrossande majoriteten av folket vill?

 13. Denna man började sitt beteende redan under grundskole tiden. Han flyttade till byn och till den skola jag själv gick på i klågerup när vi gick åk7 eller åk8. Varningar om olämpligt beteende emot barn på lågstadiet utfärdades och att han skulle hålla sig borta ifrån lågstadiet utav rektorn (brevet om varningen glömdes kvar i omklädningsrummet därav infon kom ut). När jag själv konfronterade honom när jag gick första året på gymnasiet trakasserade han vänners yngre systrar så berättar han stolt hur min bror (6år vid den tiden) höll på att kissa på sig av rädsla för honom när han tog på hans privata delar. Han är en feg jävel för när jag skulle ha fatt i honom så sprang han fort så in i helvete och vågade aldrig vara i min närhet igen. Vilket kanske var tur för bådas skull för jag vet inte hur det hade slutat om jag fått tag i honom.

 14. Varför är det tillåtet för människor som är dömda för sexualbrott mot barn eller andra allvarliga brott att byta namn efter de har kommit ur fängelset? De borde ALDRIG få byta namn! Dessutom borde de vara tvungna att bli registrerade med foto, namn och bostadsadress som i USA, men det lär väl aldrig hända i Sverige.
  Eftersom hans öknamn var Peddo-Dan så borde det stå Peddo-Dan Mårtensson på hans alla hans offentliga dokument istället. Det skulle göra det lite svårare för honom att hitta nya offer!

 15. Det allra vidrigaste att läsa här är de tre domarna. Vad är det för människor som sitter och förstör barns liv på det här sättet efter att offren redan i barndomen har råkat ut för det värsta som kan hända barn? Hur kan de göra barn ansvariga för brotten de har blivit utsatta för?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *