Sponsorer

Hade försök till kontakt med barn I sexuellt syfte varit ett brott så skulle polisen fått möjlighet att gå igenom denne herres telefon.  Då mannen skryter I loggen om att han träffat andra barn så skulle det varit en fördel om polisen kunde hitta dem.

Bild hämtad från sociala medier

Sändebudsgäddan startade med en utropsålder på 17 år. Senare i loggen steg gäddåldern till 29 men sjönk till 25. Hans riktiga ålder är dock 38. Vid ett tillfälle tog han bort barnet från sitt Magnuskonto på Snap men kontaktade snart från ett annat konto som hette Patric.

Livetagen Snapbild
Livetagen Snapbild

När vi kom fram till hans bil körde han snabbt iväg. Senare kom dock en förklaring om att han skickat ett ”sändebud”. Sändebudet i bilen var dock samma person som hade skickat ytterst märkliga livebilder på sig själv till barnet.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

SWISH 123 250 22 84 

 

 

 

 

17 thoughts on “Sändebudsgäddan (Napp #334) Uppsala

 1. Hahahaha rolig och riktig dålig ursäkt !!! Han är inte bara våldtäksman utan även komiker och dum.

 2. ”Det var inte jag som var där” jag skickade någon annan man för att hämta barnet jag sedan tänkte förgripa mig på. Var det så han tänkte?

  1. Den verkliga förövarens identitet är isåfall fortfarande hemlig, om man antar att han lyckats dölja anledningen bakom varför barnet ska hämtas. Synd bara att det är århundradets lataste ursäkt.

   1. Om ”sändebudet” bara skulle hämta ett barn och inte visste varför, vad har han då för anledning att köra iväg helt panikslagen bara för att någon kommer Fram till bilen?? Tänk igen o god jul

    1. Framförallt, varför är det sändebudets foton som skickats till barnet (iom att det var samma ”man” i bilen som på bilderna)?

     1. Jag fattar också att det inte är något sändebud, hörni. Ursäkten är urkass eftersom det är en efterhandskonstruktion, samt att han inte visste att hans ansiktsbilder sparats. Men den hade kunnat fungera om han agerat annorlunda, då ett ”sändebud” inte själv behöver delta i kriminell aktivitet. Dessa typer är farliga just för att de manipulerar verkligheten som de behagar; det är ren tur att just denna individ inte är den skarpaste kniven i lådan.

 3. Inte bara ljughals utan en fullständig nolla. Ibland undrar man verkligen vad folk har mellan öronen…blå rök eller?

 4. Alltså blir mörkrädd över antalet män som tar kontakt med barn…. fruktar dagen jag hittar någon jag känner på den här sidan 🙁

 5. Men jisses.. Tror han på fullt allvar, att nån går på att han skickade ett sändebud!?! Vilken NOLLA.

 6. Det varit en massa smitare och löpare på senaste tiden. Nog dags att lägga om taktiken så de inte kan rymma?

 7. Haha men omg när fan ska det ta slut? Hur jävla mycket gäddor finns det egentligen. Jag kommer aldrig acceptera att du är peddo men alltså hur har de missat Dumpens existens? Bara det hade ju fått en normalt begåvad pedofil upphöra med sina sjuka fantasier och hemligheter OMEDELBART och ALDRIG agera på de pga den massiva skammen att hamna här inför hela Sverige och hamna absolut längst ner i den sociala hierarkin.

  Jag är verkligen förvånad att så många till synes ””normala”” snubbar sysslar med detta dagligen.

 8. så sjukt hur dem kan tro att en tonåring vill ha en gammal gubbe till gädda dem är så sjukt verklighetsomvända så man blir rädd.

 9. Det tog honom en dag att komma på världens sämsta lögn. Jag skulle vilja höra de andra alternativa lögnerna som han satt och funderade på.

 10. Hahahaha, sämsta ursäkten någonsin! Och även om han hade skickat ett sändebud är det fortfarande han som skrivit allt innan, plus tagit selfies etc.

  I vilken värld skulle någon ung vara intresserad, hur frånvänd den verkliga världen och dess lagar, vett och hyfs är de??!

 11. Jag vill påminna människor att bete sig humant och inte som rövhål. Att trakassera den här människans närstående kommer inte att göra någon skillnad, speciellt då dem inte hade nån ingen aning hade om detta äckels pedofili. Vet hut och låt folket läka sina sår i fred.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *