Sponsorer

Göran har varit i kontakt med flera av våra konton. Ena sekunden var han 33, sedan fyllde han 60+ efter ytterligare ett par dagar blev han 70+. I själva verket är han dock -80.

Vi var först i Aneby för att träffa Göran som ville betala 300 kr för en barnvåldtäkt. Göran uteblev dock. Kontakten har varit lite fram och tillbaka alltså är loggen lite rörig.

För att få en identitet på herren körde vi med ett hittepåsystem för Swish där han först behövde skicka ett SMS för att sedan kunna Swisha. Göran ringde upp men la på och skickade ett SMS med ursäkt om att han ringt fel.  Sedan fortsatte han ändå skriva på SMS.

Till slut lyckades vi iallafall få till träffen där Göran skulle komma med sina utlovade 300 kr till barnet. Förutom pengarna hade han även ökat insatsen med tre cider.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

 

28 thoughts on “300 spänn och tre cider (Napp #333) Gränna/Jönköping

 1. Han kommer inte gå till polisen. Litar inte alls på honom. Han kommer köra på som vanligt med en liten paus på nån vecka. TVI !!! Sitta i baksätet på bilen o hångla. Betala för det oxå. Äckelgubbe !

 2. ”jag är lite besviken på mig själv” … Du är enbart besviken för att du åkte fast!

  Hade du varit besviken på dig själv innan ’träffen’ (köp/betalning för våldtäkt på barn) så hade du aldrig dykt upp. Du hade heller aldrig kontaktat barn från första början i sådana fall.

  Sedan är hans ’ärlighet’ enbart en uträknad och utstuderad taktik som han säkert har tänkt ut före, om det nu skulle vara dumpen som han stöter på. Det kanske ser ’snyggare’ ut på pappret, inte för att det är snygg situation. Eller så blir det snarare tvärtom, visar bara hur manipulativ man är… Han är bara ärlig för sin egnas skull och ingen annans.

 3. Den här sidan kamrat nämns ibland här på sajten bland chattloggarna. Är det någon slags sajt för ungdomar som är helt omodererad och ett tillhåll för pedofiler?

  1. Ungefär så ja. Har aldrig blivit så jagad av snuskgubbar som i tidiga tonåren när jag använde kamrat.

   1. Jag trodde inte ens den fanns längre. Minns den från där kring millennieskiftet när jag var 9-11 år. Oj vad många creeps det fanns där redan då. Idag lär det ju vara översvärmat.

 4. Nej, han förstår inte alls vad han har gjort. Han kommer fortsätta grooma. Djupt obehaglig och tragisk.

 5. Det som är mest obehagligt är att om man skulle träffa denna mannen skulle man tycka att han var en trevlig äldre herre, vettig och allt, men så läser man hans vidriga chatt.
  Tappar tilltron totalt.

 6. Men förbannade gubbslem!
  Följer dumpen slaviskt varje dag och försöker hitta den röda tråden mellan pedofilerna men de blir bara sjukare och sjukare.
  I när jag gick mellanstadiet blev jag ofredad i bastun på badhuset av en läkare och haft förakt mot dessa människor sedan dess!

  Dumpen! Ni kämpar på något fruktansvärt bra! Tack för att ni finns de ute!

  1. Förstår och lider med dig. Det tog ca 20 år efter avslutningen på högstadiet och en klassåterträff så berättade en klasskamrat hur han hade blivit utnyttjad av skolans ”trevligaste” lärare.
   Vår forna klasskamrat hade med detta trauma och kom aldrig in i vuxenlivet som vi andra. Det var först när läraren avlidit som han kände en upprättelse.
   Det visade sig att det var många pojkar som blivit utnyttjade.
   Skolans värld döljer säkerligen ett stort antal pedofiler vilket är tragiskt.

   1. Jag lider med dig för det är även min historia. Det skulle inte förvåna mig om den ur skolans personal som förgrep sig på mig hade betydligt fler pojkar på sitt samvete. Jag höll käft för jag skämdes och kände mig smutsig och skyldig och ensammast i hela världen. Det var först 20+år senare när nyheten om hans död nådde mig som jag började vågade tänka på all skit han utsatte mig för och kunde börja bearbeta traumat. Pedofilerna finns överallt i samhället men framförallt där barnen finns, det är jag övertygad om.

    Ingen kritik mot Dumpens fantastiska och viktiga arbete, men det var länge sedan någon gädda utnyttjar pojkar åkte fast. Hur kommer detta sig? Dom finns, tro mig! Hoppas att fiskarna även har pojkkonton ute för gäddorna att nappa på.

    Mina egna söner fick titt som tätt ”vänförfrågningar” på sina appar/spel/konton från folk som kändes totalt sjuka, bilder barn inte ska behöva se droppade in emellanåt också. Lyckligtvis hade vi pratat om denna risk och grabbarna var modiga nog att säga till mig. Jag har personligen kontaktat ett par av de sjuka kräken och bett dom fara och flyga. Jag har enorm respekt för Patrik och Saras konfrontationer, jag hade aldrig någonsin kunnat hålla mig så lugn och saklig.

    Fy fan vad mycket äckel det finns.

 7. Man önskar den här vidriga farbrorn både det ena och det andra, men INTE en god jul.

 8. Inte för att det hade varit ”bättre” att dessa gubbar hämtade barnet. Men blir knäpp på dessa gubbar, och att de insisterar på att barnet tar tåg, buss långa sträckor. Bara för nöjet att exempelvis ”gosa” med en fet gammal gubbe i en bil.

  Ännu en bild av hur skeva dessa gubbar är i huvudet. De tror på riktigt att ett barn vill göra vad som helst för att få vara med just dom. Sen får vi inte glömma de obligatoriska kukbilderna. Alla barn och vuxnas dröm att få i mobilen. Och selfies på feta håriga bukar.

 9. Hon ragga upp mig?? Vet inte vilket universum dessa män lever i. Ett barn kan inte ragga upp dig och även OM det hade gjort det så är det lika olagligt för dig att göra något

  Herre min skapare alltså, och han tror någon under 70 finner honom het??

 10. Fan dessa jävlar finns överallt ! En närståendes frus man . Fy fan ! Stackars familj säger jag 🙁

 11. Så obehaglig pedofil och orolig att mamman ska kunna se sitt barn på snappkartan. De kan de där groomergubbarna… Stackars hans fru, hoppas hon har ork att lämna en så äcklig gubbe.

 12. lite skrämmande ändå sättet han pratar på.. tjatar om bilder tjatar om sex o ersättning , ljuger om ålder . när han kallar barnet fitta för hon inte svarar så säger det ändå allt . barnet han pratar med har inte ens människovärde utan är bara hans sexleksak han dessutom ska betala väldigt lite för , 300 täcker det ens tåget lr går barnet back på resan… tvi för dessa gamla äck__ gubbar som tror att barn skulle vilja ha dom

 13. Kamrat! Finns det sidan kvar! Det var poppis när jag var 13 ish runt 2007. Mycket män 30+ som skickade snusk även på den tiden och ville runka i cam på MSN. Usch! Synd att inte dumpen fanns då.

 14. Även jag blir helt paff att höra att den sidan ännu finns kvar, den fanns även och var poppis när jag var 12 bast runt 2001. Har ett minne som inte lämnat mig av att jag en gång under den tiden ute på en rast såg in igenom ett fönster till ett lärarkontor där en äldre manlig lärare satt och surfade på kamrat(såg ryggen, bakhuvudet och skärmen), Redan då fanns det alltså snuskgubbar på sajten att akta sig för. Men att den ännu är kvar och ännu tycks vara ett tillhåll för sådana, what!?..

 15. Kamrat är ju känd för pedofiler. Borde inte dom som äger sidan ha lite mer koll?
  Jag menar, den sidan är väldigt känd för pedofiler och äckel! Nu var det tack och lov Dumpen, men nästa gång kanske det är ett riktigt barn!

  1. Och dom låter små barn ladda upp bilder fastän som påstår ha en 18 års gräns, är verkligen ett pedo tillhåll. Ha bra koll på kamrat

 16. Bra jobbat av dumpen, igen. Skönt att ni finns där för barnens skull när både socialtjänsten och polisen sviker barnen.

  Blev själv utsatt från en anhörig som jobbade inom jönköpings kommun med barn. Jag sökte hjälp via jönköpings kommun som ungdom men fick inte hjälp från jönköpings kommun. De har aldrig lämnat en god förklaring till varför. Det var både sexuellt och fysiskt med blå märken.

  Det var många år sen. Vill ändå ge er beröm att ni finns här idag och hjälper barn/ungdomar. Det gör inte polisen.

  Hoppas den här mannen söker hjälp.

 17. Det är fantastiskt hur pedofilerna plötsligt drabbas av insikt och ånger så fort de åker fast. De kan inte ens nå denna insikt och ånger när de ser sina egna barn och barnbarn i ögonen.

  Förövare tillhör den mest manipulativa skaran. De säger kanske att de inte skulle bli glada om någon annan utsatte deras egna barn, men inte en chans att dessa gubbslem har låtit sina egna barn och barnbarn vara. Det kanske existerar, men varför skulle de plötsligt ha ett samvete och plötsligt skulle en slags ”impulskoll” finnas där. Tillfället gör tjuven, glöm inte det.

  Jag tycker ni är helt grymma Sara och Patrik <3 men när ni gång på gång frågar dem "hur det hade känts om det varit deras egna barn" så ger ni dem också möjligheten att ljuga ännu mer.
  De ljuger om allt och alla som verkligen tror på att de "vrider av ljudet" för att de "inte klarar av att höra" när mycket små barn och tom bebisar blir våldtagna, då de skriker av ren och skär dödsångest, så är det ytterligare en lögn.

  Sanningen är självklart att de Njuter av det, annars hade de aldrig tittat på våldtäkter på små barn som kanske aldrig har sett eller få se dagens ljus. Annars hade de inte sökt sig till barn. Kanske "vrider de av ljudet" för att sambon inte ska höra vad de tittar på under täcket. Det köper jag.

  De förstår konsekvenserna för barnen, det räcker med att ha en gnutta samvete och empati för att förstå det. De är otroligt rädda för Dumpen men skulle ha missat alla kommentarer och berättelser från offrens sida? Vilken planet lever de på?

  De är rovdjur, reptiler och psykopater som lever på andra människors smärta. Det finns ingen annan förklaring.

  Så snälla tro inte på vad en pedofil säger, de är experter på att manipulera. Enligt forskning så ljuger de dessutom ofta om att de själva varit utsatta för övergrepp enbart för att väcka sympatier och själva bli "offret". Detta efter att de har blivit påkomma. Det är detta som har gjort att det under många år felaktigt sades att utsatta ofta själva blev förövare.

  Åter igen Sara och Patrik, ni ger hopp åt oss andra överlevare som fått uppleva förövare på nära håll.

 18. Man undrar verkligen vilken planet många av dessa peddo gubbar kommer ifrån, hur fan de är funtade inne i huvudet, när de verkligen tror att barn TÄNDER på dem, och är villiga att betala bussbiljett och åka land och rike till dem i ur och skur bara för att få äran att ta emot deras 60/70/80-åriga gamla dase i alla hål. Det är så att man viker sig dubbel av skratt! 🙈🤣⭐️

 19. Here we go again. Ännu ett pedofiläckel, ännu en sunkig gammal runkgubbe med grandios självbild och precis NOLL självinsikt. Han trodde alltså att ett BARN var intresserad av att ”kela” med honom i utbyte mot några hundralappar och lite cider?! Vilket parallellt universum lever han i??
  Det enda som han känner ånger för, vad han än påstår, är att han blivit påkommen med fingrarna i syltburken. Men när det gäller (i detta fall fiktiva) barnet han tänkte utsätta för både sexuella övergrepp och våldtäkt, där tog hans ånger slut. Hoppas bara att omgivningens reaktioner enbart drabbar honom och att hans anhöriga lämnas ifred.
  Tack Dumpen! Ni är ovärderliga! ❤️

 20. Tänk er att nästan levt i 80 år, troligen med fru, barn och barnbarn (som troligen är äldre än 14) och då sexchatta med barn??? Han är ju troligtvis inte svagbegåvad heller, utan har troligtvis haft ett yrke med vanliga arbetskamrater och vänner. Det är ju nästan man blir orolig själv bara för man är man.
  80år och vill klämma på en 14åring och skickar bilder på en gammal slak penis? Är det det man vill att familj,arbetskamrater och vänner skall prata om i jul?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *