Sponsorer

Chattrunkarens modus operandi skiljer sig markant från den fysiske barnvåldtäktsmannens.
Chattrunkarna uppmanar barnen att ta nakenbilder och de vill gärna sexchatta med barn. Däremot är de försiktiga när det kommer till att träffas.
Ett vanligt tillvägagångssätt är att utge sig för att vara någon annan och betydligt yngre än man är i verkligheten.

I chattloggen ser vi en kille som kallar sig Anders. Anders uppger sin ålder till 17 och söker sexkontakt med en fjortonåring flicka. Bilderna som han skickade på sig själv kunde vi snabbt konstatera att de var stulna.

Fiskaren kontrade med att hon bara gillar äldre och att Anders är för ung för henne.
Anders funderar en stund och återkommer sedan med ett erbjudande om kontakt med Anders pappa som heter Roy.

Sonen Anders och pappa Roy uppmanar flickan att skicka avklädda bilder till pappan.

Efter lite grävande kom det att visa sig att både Anders och Roy är en 54 årig man från en av Göteborgs grannkommuner som faktiskt heter båda namnen.

Träff bestämdes men pappa Roy fick kalla fötter. Roys alter ego, sonen Anders tog vid och skrev att pappa tyvärr inte kommer till träffen då han krockat med bilen.

Vi ringde upp Anders för en kommentar rörande hans sexchattande med barn från dubbla konton.Anders pratade en kort stund men la sedan på luren.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

SONEN ANDERS:

PAPPA ROY:

 

 

SONEN ANDERS:

PAPPA ROY:

 

SONEN ANDERS:

PAPPA ROY:

SONEN ANDERS:

 

PAPPA ROY:

SONEN ANDERS

PAPPA ROY:

 

8 thoughts on “Pappa och son är samma person (Napp #325) Härryda

  1. Att man tar till ett sånt knep att låtsas vara son OCH pappa för att träffa ett barn är bara helt stört… han behöver nog inte bara hjälp med sin skeva sexuella dragning till barn, han behöver mer än så.. men är tveksam till att han kommer söka någon hjälp över huvudtaget. Han lät nonchalant i det väldigt korta telefonsamtalet.
    Ni kämpar på så bra dumpen, ni är Sveriges hjältar. Barnens hjältar ❤️

  2. Idag kom det olustiga nära mej, känner denna man ytligt, mycket trevlig. Men anade absolut inte denna mörka och äckliga sida

  3. Vissa tror att de kan gömma sig på nätet och skriva vad som helst. Skulle knappast ha sagt detta irl. Sliskigt och sunligt!

  4. Manipulativ och egoistisk, i klarspråk en hemsk människa. Hur kan du ta dig rätten att skada barn för din egen njutning? Lägre än så kan man inte sjunka.

  5. Har denna person som vän på FB. Ska just avsluta kontakten men skickar först ”sök-vård-länkarna” så han begriper att delar av hans forna vänkrets vet vad som händer.

  6. Helt sinnesjukt att han försöker manipulera från två olika håll…samt att han drar igång någon sjukhus offerkofta story i slutet? Hur sjuk??!!

  7. Det här är min granne. Brukar träffa honom vid busshållplatsen på helgerna, ibland med sina unga barn. Väldigt konstig gubbe. Jag undrar om man borde göra en Soc anmälan på honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *