Sponsorer

”Snäll och trevlig kille” söker sexuella kontakter med barn. Typisk gäddlogik när ingenting går ihop. Det ena går nämligen inte att förena med det andra. Snälla killar vill inte våldta barn.

Tittutgäddan var väldigt sugen på att träffa något av våra två fiktiva barn och när dagen närmade sig kväll så bestämdes det att barnet skulle åka bussen ut till Dalby.

Han var lite seg med att köra in på parkeringen där barnet stod. Istället kryssade han fram och tillbaka. Till slut tröttnade vi på regnet så jag ställde mig lite fint i vägkanten. Han körde in till kanten för att plocka upp barnet men såg väldigt förvånad ut när jag tittade in i bilen och presenterade mig.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

 

 

Barn 2:

13 thoughts on “Tittutgäddan (Napp #324) Dalby

 1. (Borttaget av Admin)
  Nu är mina ord slut…
  Önskar er alla bara alla KARMA 😡

 2. Haha herregud. Inget konsekvenstänk som vanligt hos dessa, verkar inte vara första barnet han chatta med heller.

 3. OMG han frågar alltså henne om hon har kondom? Borde inte en vuxen man vara den som har kondomer isåfall och inte en liten 14 åring. Dom är helt bortkopplade från verkligheten: stackars barn

 4. Det är sanslöst, hur kan de tro det minsta lilla att unga tjejer tänder på dessa äckliga mäns kroppar.
  Ställa frågan; Har du kondom?
  Alltså…
  Hur många ruttna gäddor finns det??

  Tack Dumpen för allt ni gjort och gör!
  Kom ihåg att ta hand om er själva emellanåt, förstår att tyngden blir tyngre och tyngre för varje sjuk ni konfronterar, ser, har att göra med.
  Ni är guld värda
  ❤️❤️❤️

 5. Ännu en gädda som tycker att barnet ska åka buss. Hon ska köpa kondomer.. det är alltid ALL PRESS på barnet. Nu ska självklart inte gubbar söka kontakt med barns alls. Men tycker bara det är ett intressant fenomen att nästan alla gäddor sätter all press på barnet. Barnet ska ta både en och två bussar… barnet ska köpa det och det och detta. Osv osv…

  När ska gubbarna förstå. BARN ÄR BARN.. ni ska inte ta ut dom i skogar för sex.

 6. Hoppas innerligt att detta avskräcker snuskgubben från ytterligare försök att ”ragga” barn, är det så jävla svårt att inte tänka med k*ken.

  Ni gör ett fantastiskt jobb dumpen !

 7. Hela chatten ser ut som att beställa en prostituerad. Pang på. Som vanligt vill de väldigt gärna bli sugna. Det verkar vara väldigt uppskattat🥺 o sedan ”får vi se vad som händer”…. O vi kan träffas då o då nästa gång om det går finfint första ggn..☹️ Ser han barnet som en sak som ska tillfredsställa honom? Tänker de på någon annan än sig själva?

 8. De gäddor som åker dit av dumpen är bara toppen på ett isberg. Det här är ett evigt sökande som aldrig kommer att ta slut för de kommer nya gäddor hela tiden. Ingenting förvånar mig längre hur vidrigt en människa kan bli. Finns nog dom som är mycket värre än dom som har åkt fast av dumpen.

  1. De bör förvåna dig varje gång ett så kallat mänskligt monster dyker upp.

   Slutar man förvånas så slutar man att bry sig.

   Som du säger, bara toppen på ett isberg som inte har ett slut

 9. Ja vad säger man? Svordomsvisan passar in på alla dessa idioter. Texten är som följer.

  Pottsork, snuskiga snork, din ruttna rot, din fulla kork
  Avskum, spattig och krum, du är så jävla dum
  Din usla gam, din slemmige torsk, förnicklade, pappskalle, skum
  Förbanne mig
  Lägg ägg, slibbiga drägg, skitstövel och bandit
  Slashas, ditt vidriga as, piss och pest och senapsgas
  Sopprot, helidiot, fan vad det bär emot
  Din sabla bock, ditt feta arsel, våga dig aldrig mer hit
  Attans skitskrap
  Hörru din sa-ha-ha-ha
  Sa-ha-hatans
  Helvete
  Helvete
  Helvete
  Helvetes
  Helvetes
  Helvetes jävla skit

 10. Hahaha alltså vad fan är grejen med att alla gäddor har tusentals dagar på Kik? Försök inte intala mig att KIK används bland vuxna och är fullt vanligt. Använder inte folk WhatsApp, iMessage eller Facebook messenger? Har ALDRIG hört att en vuxen i min närhet använder KIK eller föreslår ”men adda mig på KIK då?” ALDRIG!!!!!. Så kortfattat; ser du någon som använder KIK och är vuxen……….. Snoka vidare på det sätt du finner är lämpligt……. Dvs öppna chatten, låna mobilen eller fråga ”jaha vad är KIK? Vem använder det? Får jag kolla hur det ser ut i appen?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *