Sponsorer

Historien förtäljer inte huruvida mannen skalperat Grinchen för att skapa kalsonger av grönt fluff. Han frågade dock vår fiktiva fjortonåring huruvida hon ville sniffa på hans pälsiga underbyxor. Han undrade även om hon skulle få plats med hela fluffet i munnen. När han ville ha en bild på hennes gapande mun så fick han det. Och när han ville träffas fick han det. Till mannens stora förtret var det vi och inte ett barn som dök upp.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

Swish 123 250 22 84

 

 

29 thoughts on “Fluff (Napp #316) Uppsala

 1. Hur är det möjligt att tro att NÅGON skulle kunna tycka att den gröna fluffvideon är någonting annat än äcklig och patetisk?😲 Herregud😫 Och till ett barn dessutom. Han är ju ingen skönhet från början och DESSUTOM denna vidriga video.

 2. Jag tror jag måste slänga min microfiberduk till min ångmopp efter detta 😱

 3. Herregud va många skumma typer ni har fiskat upp sen ni startade Dumpen… 🤡🤖🤖 Vissa skrattar man åt så man nästan viker sig dubbelt, andra får man hjärtklappning av ren skräck…. allihop vill de förgripa sig på våra älskade barn 💔 Jättebra annons från impulskollen på slutet av videon! Man kan ju bara hoppas att nån av dessa djupt störda individer tar hjälp efter att ha ”kommit ut” som pedofil inför hela svenska folket…. 🙏

 4. nej men alltså vilket litet …, jag skäms åt honom med , han måste gå ner som den mest pinsamma gäddan av alla med sin fluffvideo . Jag kommer aldrig mer kunna se en fluffig filt utan att tänka på den . Hans fixering har blivit en identitet o han hoppas kunna vagga in barn i den . Han behöver hjälp för så många saker . Det blir aldrig mer några sätt svansen på teckningen lekar herregud säger jag bara o tur han blev stoppad

  1. Ja du, de som kanske är ännu jävligaste är att detta är en bråkdel av alla andra som går under radaren. Så ni med barn, fostra dom väl så det blir vakna individer som kan vara vaken på sin omgivning. Slipper dom bli lätt byte för gäddorna som.gömmer sig i vassen

  1. 😂😂 jag också. Maken till besatt fluffare får man lets efter. Jag fattar ingenting

 5. Vem kommer ens på tanken med kalsonger av muppskin, o tror det är sexigt? Vilka stjärnskott dumpen har grävt fram, o skrämmande o veta att det bara en bråkdel av dom som finns.. Keep diggin’ dumpen👊👊👊

 6. Vi som hade tänkt se Grinchen här hemma nu i veckan. Kommer bara att bli påmind om det här 🤢 Bortsett från att han vill träffa en minderårig så kan jag inte låta bli att garva åt eländet. Många konstiga och pinsamma gäddor har dragits upp, men den här kammar nog fasen hem priset 😂 Tycker att han kan behålla sitt fula äckliga fluff för sig själv samt ha byxorna på i fortsättningen!

 7. Ja jääävlar …

  När man trodde att man sett och hört allt.

  Satan i gatan vad folk är galna därute!!!

 8. När man trodde man sätt allt dyker den här pajasen upp. Måste kännas bra att veta att familj och vänner kan gå in här och se allting.
  Han skulle vinna på att visa lite stake och erkänna att han chattat med flera än att dra den vanliga lögnen det här var första gången jag lovar.

 9. Nog för att jag fick mig veckans största skratt av hans fluffande. Men gäddornas fetisher utöver dom olagliga är väl endå deras ensak. Att skratta åt deras utseende är väl inte det som ska sätta stopp för problematiken. Människor som blir retade och mobbade vänder sig uppenbarligen till mörka sidor på internet. Hade folk inte hackat på dom från första början för att dom är udda så är jag övertygad om att utfallen hade blivit annorlunda. Med det sagt så är det ett fantastiskt jobb ni gör!! 🤗🤗

 10. Alltså den chatloggen! 😱
  Först kan man inte låta bli att skratta. Sen fastnar skrattet i halsen. Den här killen känns riktigt farlig. Fixeringen vid ”jättekvinnorna” är ännu sjukare än fluff-grejen och troligen finns det riktiga barn som fått gästspela i hans vidriga fantasivärld.

 11. Kolla på hans ögon när han säger ”ärligt talat så var det här det är den första” vid 3:06 och även när han säger ”den enda jag pratat med ordentligt vid 3:23 sen 3:37, 3:59, 4:00 och det extrema exemplet när han säger ” två, tre” 4:05. Det överdrivna blinkandet när ögonlocken flaxar som en kolibri, kallas för eye flatter. Det sker när hjärnan går på högvarv. Den blir överbelastad. En hjärna blir sällan så där överbelastad om man talar sanning. En sanningstalare behöver inte tänka lika mycket som de som försöker ljuger samtidigt som de försöker komma på hur mycket Sara egentligen vet. Trodde han skulle flyga iväg ett tag.

   1. Haha, Sara o Patrik i all ära(som gör fantastiskt bra konfrontationer. En lugnare Patrik är lysande) , men vad vore Dumpen utan analyserna av Dr Kurt….Ännu bättre kanske

 12. Ut i vår hage finns det alla sorter!
  Denna personen skrattade jag åt med ditt fluff.
  Ändå är han farlig för barn.
  Återigen en som har svårt att få tag i vuxna så då väljer han tyvärr barn istället för att ha någon att chatta med.
  Sen stämmer han träff för att våldta någon med sitt fluff.

 13. Tragiskt! Jag kunde dock inte låta bli att skratta högljutt när jag såg videon! Var inte riktigt beredd på detta synintryck riktigt, antar jag trots alla hintar.

  Var bland det sjukaste jag sett hittills, det finns många udda individer i vår herres hage, den saken är klar! Han kunde dock ha nöjt sig med sin speciella klädstil och gett f-n i barnen! Tur att svansen inte var med så långt in i klippet jag valde att glo åtminstone!

  Bra jobbat, som vanligt!

 14. Jag var omogen och empatiskt omedveten som 23-åring. Det ursäktar inte att ragga på barn sådär. Men att man kan förändras mycket från den åldern. Så han har något att vara tacksam i att han blev konfronterad nu eftersom han har gott om tid att förbättra sig.

 15. Ehm.. Slicka rent fluffet? Tror man behöver kolla det med mikroskop först för det känns inte speciellt hygieniskt.

 16. Jag tycker det är läskigt att dumpen spottar ut pedofiler som en jäkla kpist. Jag kunde inte föreställa mig att det skulle finnas så många att få tag på. Finns säkert 100 eller 1000 till för varje dom får fast.

 17. Det är läskigt hur många sådana här människor det finns. Ni alla på dumpen är så fantastiska!!!

 18. Den maskinisten ser vi förhoppningsvis aldrig se igen! Fyfan att man kan vara runt folk och inte ha en ända jävla aning! Riktiga ålar som slingrar omkring!

 19. Jag gapskrattade först åt fluffet, sedan insåg jag att han tänder på det, sedan kom 🤢🤢 och viljan att 🤮🤮🤮
  Herre min je…Det finns inte ett rätt hos den killen… och blanda in barn i sin sjuka hjärna.
  Han måste ha hjälp redan igår…. maj gadd… 😬🥺

 20. Gick i samma klass som den här pajasen i gymnasiet… Är inte förvånad tyvärr…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *