Vår första konversation med Maniac var för två år sedan. Då chattade han med en tolvåring. Sedan dess har Maniac kommit och gått på olika forum.

På sistone har han haft kontakt med en fiktiv fjortonåring. Inledningsvis var det sex som var samtalsämnet. Det verkar dock som att någon kommit på hans chattandemed minderåriga då han plötsligt går över till romantik och vill vänta med sex. Ett par dagar senare var han dock igång igen med sitt sexprat.

Vi bestämde träff på Willys i Uppsala och där tog vi ett litet samtal.  Precis efter konfrontation hörde han av sig mycket ångerfull och lovade att höra av sig igen. Igår ringde han lite snabbt och meddelade att han inte har tid att prata i telefon.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

SWISH 123 250 22 84

 

 

Läses

  

 

14 thoughts on “Kramargäddan (Napp #317) Uppsala

 1. Att han ljög och inte alls ville ”ta tag i det på måndag” förvånade inte. Pratet om att inte publicera och stöddigt försöka dölja kameran när han förstod att hans krokodiltårar inte lurade någon, följde ju det vanliga pedofil-mönstret. Han upptäckte väl att pedofilen som försökte få guldmedalj i att söka antalet pedofilvårdplatser, inte lyckades med att slippa en publicering, så då är det inte lika attraktivt att få hjälp med sin pedofili.

 2. Han såg inte så övertygad ut när ni berätta om hur barn far illa psykiskt av att äldre män tar kontakt och sexchattar med dem. Jag har därför svårt att tro att denna pedofil kommer att upphöra med sitt beteende att söka efter barn i sexuellt syfte… En kvalificerad gissning är att han är online suktandes efter barn lagom till helgen… 😑

 3. Riktigt läskig den här tycker jag- har en liten pojke varannan helg o däremellan skriver han snusk till andras barn… ” Jag är kär i dig” skriver han- NEJ DU ÄR DUM I HELA JÄVLA HUVUDET!!!
  Tack för att ni på Dumpen orkar🙏❤️

 4. Kramen kändes som ett hopp för empati \slippa publicering

  Jag tror inte han genuint ser problemet i sina handlingar (om jag gissar)

  Men han var mycket väl medveten om hur olagligt det är vilket han upprepade många gånger för ”barnen” dumpen har ändå kan han inte låta bli dom.

 5. Tack för ert arbete och att ni orkar! Ni måste lägga ofattbart mycket tid, energi och slit. Tack till alla er på dumpen!

 6. Han verkar vilsen på något sätt, kan säkerligen vara mycket oförutsägbar i sina handlingar, en desperat typ. Någonting sänder stora varningsklockor här. (Borttaget av Admin)
  Bra jobbat Dumpen 👍

 7. Tror det är första gången jag ser Sara tar en gädda i handen och faktiskt kramar om honom lite snabbt!! Bra gjort Sara!! Det visar att också tycker jag att ni mer än väl vill hjälpa somna här människor som har sina perversa böjelser!! Dumpen är bäst och ni behövs!!! All kärlek och respekt till er

 8. Tyvärr är den där människan ohjälpbar, han förstår inte hur fel det är.
  Enda anledningen till att han säger att han vill ha hjälp är för att han nu finns här på Dumpen.
  Tack och lov att det äntligen har kommit fram med bevis.

 9. Har inte läst några kommentarer men människan verkar ju klart påverkad? Hoppas han tog till sej hjälpen som erbjöds, annars så är han fortsatt ett äckel, helt enkelt.

 10. Den här människan lever i en helt egen värld. Han är helt skruvad och fattar noll och ingenting. Men trodde aldrig detta även om jag haft misstankar. Förbjudit mina barn att prata med honom då han är obehaglig. Han borde spärras in på psyket.

  Jag kräks!!

  Han har skadat andra i hans närhet genom lögner och helt sjuka saker.
  Tack för att ni avslöjade honom innan han gör nån mer skada!

 11. Vet knappt vad jag ska säga. Den här killen verkar sjukligt ensam men istället för att göra något åt det så går han till barn och dillar om att han är kär och inte ska ha sex förrän efter ett tre månaders långt förhållande för att i nästa stund snacka om avsugningar och suga på bröst osv. Make it make sense, please!
  Han är nån sorts nice guy fast mot barn. Han “respekterar” minsann de här yngre tjejerna samtidigt som han ställer krav och vet att det han gör är fel—bara det att han håller inte med om att det är fel. Men han vill ju ha ett förhållande, så då är det ju självklart okej 🤡🙄 (obs, sarkasm i sista meningen)

  Obehaglig läsning, minst sagt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X