Sponsorer

Om någon undrar var våra skattepengar tar vägen så ser vi ett exempel här. En man med anställning på Försvarsmakten sitter på betald arbetstid och sexchattar med barn.

När han inte jobbar och sexhattar så är han hemvärnsman och aktiv inom kampsporten. Mannen berömde barnets målningar i chatten men vände snart tillbaka ämnet till sex. Precis som de flesta andra så var han nervös för Dumpen. Barnet berättade dock att Dumpen finns i Gävle och då blev han lugn.

Han var ändå väldigt stressad när han skulle hämta upp barnet i bil. Såpass stressad att han inte riktigt ville stanna bilen. När han stannade till så lyckades vi med mobilen för ansiktet gå fram så långt att det blev en film innan han gasade iväg.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

SWISH 123 250 22 84

33 thoughts on “Försvarsmaktens gädda (Napp #315) Gävle

 1. En dåres fråga till en 14-åring: Kommer du lätt?

  😳

  En fjortonåring vet knappast om vad frågan handlar om.
  😡

  När skall han ge ”En dåres försvarstal” till er alla på Dumpen?

  1. Hahaha… tänkte precis samma sak. Samt att hans dotter är äldre än tjejen han chattar med men att han inte har ”samma känslor” för sina barn. Vilken jävla rövhatt.

   1. Det där var stört!

    Sitta och skriva om att det blir bättre i nian (där hans dotter går, förmodar jag). Ett riktigt rovdjur! Usch! Bra jobbat Dumpen!

 2. Ett till stolpskott som vill ha sex med barn och chattar om det på arbetstid. Ha så kul nu på klubben och du lär få sparken från ditt jobb.

 3. dessa gäddor slutar aldrig förvåna än. Dom vet vad dumpen är men ändå så fortsätter dom att skriva och försöka träffa barn

 4. Det var det här med gädd-rabatten som Patrik brukar prata om i er podd. Här var rabatten inte så mycket men ändock. Han är 50 år i verkligheten.

 5. Vilken vidrig ”krigare”.
  Frun har dragit och då kan han lura hem barn till sitt hus, för att våldta.
  Men varannan vecka har han sina barn hemma i huset😳 så då kan han inte våldta barn där.
  Fy fan 🤬

 6. Trodde att det som ingick i Försvarsmakten gick ut på att skydda och försvara den svenska civilbefolkningen i ett eventuellt krig, framförallt barn. Inte se dem som ett lovligt byte likt en predator.

  Dessa vidunder finns fasen överallt i hela samhällets alla skikt.

 7. Lägg märke till att han har en godispåse i bilen… förmodligen ville han bjuda barnet på godis… klassiker…
  Godispåsen gör att detta ser så extremt pinsamt och dumt ut.

  1. HAHA OMFG!! Såg inte förrän du nämnde det. Herreguud vilket gammalt peddotrick! Det är för fan vad föräldrarna alltid skoj-skrämde om. ”Se upp för gamla gubbar som vill ge dig glass eller godis.” OCH så ser man denna person med minst 500g nyköpt lösvikt valt med omsorg för att värma upp en 14 åring som han vill förgripa sig på. FYFAN vad SJUUUKT! Jag trodde på riktigt de bara sa så för att skrämma mig och vara jobbiga. Jag får ringa de och be om ursäkt för alla gånger jag sa ifrån argt för jag ville vara ute sent och härja som ungdom.

 8. Men vad har karln för fel i skallen?
  Han har en dotter i samma ålder som den han sitter och skriver vidriga saker till.
  Sök hjälp din störda varelse.

 9. Vilket jävla godis för rysspropaganda-maskinen när de får veta att en pedofil sköter rekrytering kring militär som ska försvara Sverige! Men framförallt. Du har en dotter i samma ålder ditt jävla vider. Hur tänker du? Hur känns det att förstöra hennes liv? Och din sambos liv? Dina vänner som måste ta avstånd från dig och din sjuka peddohjärna som hängt på kik i över 1400 DAGAR??? Får man spekulera fritt i vad fan som hände under dessa 1400 dagarna.. Tänker mig att din sambo stack nyligen så du var ju inte singel under dessa dagar. Men vad vet jag. Orent mjöl i påsen har du så nu kan man ju ändå inte lita på dig längre. Lycka till med livet.

 10. Pedofili är alltid illa

  Men det är något när det just är polis, försvarsmakten, rektorer osv som gör det extra vidrigt. Folk som barn- och andra ska kunna ha förtroende för

  Förstår inte hur Dumpen orkar, hatten av. (Borttaget av Admin)

 11. Han tror alltså att unga tjejer vill ha gamla gubbar. Jag tror han missförstått det hela, ingen ung vill ha en blek gammal gubbe, sök närmare din egen ålder! Om någon vill ha en sån gubbe så är det snarare väldigt ovanligt. Han beter sig som barn/unga tjejer törstar efter honom.

  Sedan godispåsen..
  Ett skolboksexempel

 12. Ja, tyvärr så finns pedofiler i alla yrken.. jag tycker speciellt synd om hans dotter när hon får veta det här.. är det så j*vla svårt att låta barn vara ifred? Som Sara brukar säga, dom är fridlysta!
  Dumpen ni är det bästa som hänt Sverige på många år ❤️

 13. Jag lider med de tjejer som har kommit i kontakt med honom och med hans barn och övriga familj. Hur kan man utsätta andra människor för detta? Bra att han är avstängd ifrån (Borttaget av Admin). Kudos till Dumpen för att ni fortsätter erat viktiga arbete.

 14. När dom tydligt skriver att dom har hög sexlust,
  fullt medvetna om vad dumpen är, sexchattar med barn,
  bestämmer träff,
  nojar redan i chatten om dumpen…

  När ska ni börja ta ansvar för er själv?
  Efter? När konsekvenserna redan hänt?
  När trauman bland barn, dina anhöriga mm redan hänt? När du redan raserat hela din värld?

  Bara så fegt att fly från platsen och tro att man kan slippa undan en del av konsekvenserna.

 15. Tycker det nappar för lätt fast alla vet om dumpen ..är de så sjuka att de bara går på?

  1. Det finns ju många riktiga barn med tyvärr. Men deras dröm man är ju inte en gammal gubbe så då brukar ju männnen locka med något för att manipulera. Men deras hopp är väl att detta faktiskt kan vara ett riktigt konto och att det är värt risken när dom frågat om mycket bevis från det dom tror är ett barn, men det finns fler saker än dumpen som är farliga när man kontaktar barn.. det vet oeddofiler kwn lika gärna dyka upp en arg släkting /förälder till mötesplatsen istället för dumpen så som tar alltid en risk

 16. Skrämmande hur övergrepps-hungriga dessa män är… Trots att de funderar över om flickorna de har kontaktat kan vara Dumpen så tar övergrepps-suget över och de väljer att ta risken att boka träff för att kunna lägga vantarna på ett barn… 🧸 💔 När får vi en lag som kan straffa dessa män som har intentionerna att vilja förgripa sig på ett barn?? Den lyser med sin frånvaro… Och dessa män tillåts härja fritt…

 17. Förvånansvärt vad jobbigt det ska vara att hålla sig borta ifrån smågirls! Vad snygg du är, kommer du lätt, hög sexdrift, gå hem med dina fantasier och ta en ronk istället nu har du förstört ditt och din familjs liv istället, vidrigt!!

 18. Detta är allvarligt. Inte bara att karln är pedofil, utan att han jobbar i Försvarsmakten och kan utsättas för utpressning av främmande makt. Ett tydligt säkerhetsproblem.

 19. Så många mönster hos dessa gäddor. T ex ska alltid barnet tycka synd om och skydda gäddan för att gäddan tar sådana risker för att få våldta barnet. Och barnet ska jämt behöva engagera sig i gäddans jävla bil och vart han kan parkera.

  Denna gädda tyckte det var lämpligt parkera bakom af för ”där blir det mörkt vid kl 17 🙂 ” -Fy fan! Den ”jobbar” i vår sk försvarsmakt. Ruttet as!

 20. ”#opentowork”, riktigt motsägelsefullt med tanke på hans sexchattande med barn på arbetstid 🤮

 21. Går in på denna sida ev en slump efter ett inslag i GD och ser detta! Dotter i samma ålder och jag undrar bara, tycker han att det vara ok att hans dotter utsattes för samma sak????! Har svårt att släppa det här då vi bor i ….hur ska han reda upp det här? Stämpel för livet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *