Han dök upp, pratade sex med ett barn fick ångest och försvann.
Sedan dök han upp igen, pratade sex med ett barn fick ångest och försvann igen.
Så höll det på ett tag.

Vid identifiering av mannen hittade vi Domstolsverkets gamle lokalenhetschef.
Vi ringde upp och påpekade att det börjar bli dags att söka vård istället för barn och han höll med. Idag har vi valt att lägg upp en bit av ett telefonsamtal så att man hör hur konversationen går när någon tagit sig förbi att förneka, försvara och förklara.

Nu hoppas vi att mannen håller sig utanför en destruktiv runkbubbla som skadar barn.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

SWISH 123 250 22 84 

 

32 thoughts on “Fastighetsgäddan (#314) Jönköping

 1. Så ”mogen och ansvarsfull” han låter helt plötsligt, från att vara ett riktigt rovdjur ”bakom kulisserna”.

  Vi vet alla att de inte söker hjälp självmant, men kanske, kanske kan någon procent ta emot hjälp, kan man hoppas…

  1. Jag menar jag hoppas det är sant att han vill ändra på Sig men det kan också vara manipulativt beteende. Varför jag belyser detta är för att många gäddor kommer undan när dom manipulerar sig framåt på olika sätt, detta är en man som jobbat inom domstol alltså har han bra koll på lagen det finns noll ursäkter. Man får bara hoppas han verkligen tar det seriöst

 2. Missförstå mig inte, det är bra att det finns behandling och stöd för ertappade gäddor. MEN…hur stort vore det inte om utbudet av hjälp till de utsatta barnen var på samma nivå.

 3. Trots det hemska han gjort så är det ändå skönt att för en gångs skull höra någon som tar fullt ansvar och också egna steg för att ta itu med sin problematik!

 4. Sorry- men jag går inte på hans ” ärlighet” o snack om vård- han blev väl så chockad av att bli konfronterad så han i panik säger det som är lämpligt… Från början är han skraj i skrift o får Ångest- men sen börjas det med k.kbilder- o ångest igen, sen är det som om spärren släpper o då jäklar ska fingrar in här o där … Ett BARN på skrivbordet- jädra vider!!!! Nej fy f…n för dessa äckliga avarter till män🤬🤬🤬

  1. Nä, samma här. Han har nog insett att det som gör det mest milt är ifall han står på sig, är ärlig och visar att han vill arbeta på sitt (allvarliga) problem.

   Han är van med att prata som en politiker, han gör detta ENBART för att han blev påkommen, barnets skada skiter han fullständigt i annars skulle han tagit itu med sin störning långt innan och sökt hjälp för det.

   De alla är egoister som enbart tänker på sig själva, de ord som säkert dök upp i hans huvud är antagligen något av dessa ’fan, helvete, skit också, nu är det kört’ eller liknande.

   Bra att det inte var ett riktigt barn i det här fallet iaf, frågan är bara hur många brottsoffer som finns därute pga honom.

 5. Det slår mig att flera gäddor är fullt medvetna om Dumpens existens (= de vet att de gör fel) men väljer att fortsätta. Min tillit till människor (män) är för evigt rubbad. Så trist. Jag får mentalt peppa mig att detta gäller inte alla män. 🙁

  1. Precis,så känner jag med.Fick en chock då jag första gången såg denna sida och alla dessa män..som liknar vem som helst!!sin bror eller grannen,brevbäraren etc. Alla män blev potentiella peddon.Så jäkla vidrigt

   1. Nej, alla män är inte potentiella pedofiler. Snarare en liten del av alla män som är pedofiler. Men håller med i att det är vidrigt..

 6. En farlig man.

  Så lätt för honom att förbereda avancerad våldtäkt på minderårig.

  Nu lika lätt att söka och ta vård och ”äga” sitt problem.

  Snart gör han väl ny karriär som föreläsare inom området också.
  Jag tror absolut inte på hans uppriktighet.

  1. Lät som samtalet kunde ha handlat om nåt helt annat vardagligt ting ,om vad som helst utom att han kunde raserat ett barns liv.Psykopat som är van med att snacka omkull folk för å komma ur en obekväm sits

  2. Livsfarlig; verbal och ”insiktsfull”.

   Att han flabbar mellan insikterna får mig att 🤮 plus att han är så pigg på att ”göra rätt” är en big, red alert.

   Han har normaliserat sitt eget beteende och beter sig som att han åkt fast för fortkörning…

   Noll empati.

  3. Håller med dig. Han känns för avstängd. Ja det är tråkigt, det är jobbigt , en chock för nära och kära. Jag försöker få hjälp , min arbetsgivare ska göra en vårdplan. Nej han e ute och leta om ett halvår igen.

 7. Jag satt spänt och väntade under telefonsamtalet på att han skulle säga. ”Men, jag söker ju vård och bla bla bla så måste du publicera, eller finns det något jag kan göra för att slippa och bla bla bla bla kommer ju gå åt helvete med frugan, bla bla bla” Kändes som att den skulle komma. Han kanske fegade ut med att säga det, eftersom att då skulle han ju framstå som de som bara söker vård för att kanske, kanske så känner Sara sån empati att hon inte publicerar.

  Jag menar, att de får så bråttom inför publiceringen med att söka vård osv känns inte helt genuint. Känns som att de försöker bättre på sitt CV i sista sekund.

  1. Fast om du läser vad som skrevs i publiceringen. Så hade du märkt att detta inte var första samtalet. Detta var kanske 2-3 samtalet från dagen innan publicering.

   1. David, fast om du läser vad jag skrev, så hade du förstått att jag inte har påstått att det var första samtalet. Självklart är det inte första samtalet, eftersom att de pratar om vård utan något förnekelsestadie, vilket var det som jag också åsyftade, d.v.s. att man ut i det sista försöker vara till lags för att de har hopp om att få slippa. Ibland David är det bättre att läsa det som står, och inte fantisera ihop vad man tror att det står. Min kommentar var inte komplicerad, åtminstone för de flesta.

    1. Dr Kurt, varför är du så lättretad och går i försvar, ett argt försvar där du blir nedlåtande? Låt oss jobba tillsammans mot gäddorna istället. Trevlig helg 😊

  2. Jag tror de går nån månad mellan de konfronterar och sen publicerar men ja,jag tror inte ett dyft på de där snacket.Han brer nog på för att alla ska tycka han är så ansvarsfull med stor insikt i sin sk sjukdom.Arbetsgivarna brukar väl kicka folk som hamnar på dumpen?här lät det mer som de stöttar el så.Så ja, han snackar nog till sej empati något som han själv saknar helt urk

  3. Exakt, han satt garanterat och SKREK i bilen efteråt för manéret i början av samtalet var mer ”people pleasing” och sedan kunde man ana en sekunds fundering innan 👍 kom. Efter det var tonen mer neutral ( = hålla masken).

   Tror inte på den här grisen EN sekund.

   1. Exakt S, Mariann och Peron, det är det som jag menade. Man upptäckte en tydlig kontrast i tonläget från det som förekom tidigare i samtalet med brytpunkt från när Sara nämnde att det blir en publikation. Det lät som att han trodde att han skulle slippa så länge som han gav sken av att vara en världsmästare på att söka pedofilvård från alla hörn och kanter

    1. Tror inte man ska dra så stora växlar på de fynd som kan göras i korta videos och telefonsamtal.

 8. Ja detta är ju faktiskt patetiskt när man som ”barnvåldtäktsman” helt plötsligt ska börja spela förstående, ansvarstagande, överduktig osv….Såna här skruvade idioter är långt gångna åt fel håll, jag tror inte ett skit på vad han säger, förhoppningsvis kan detta skrämma bort honom från spelplanen en tid!
  För övrigt hoppas jag han blir av med sitt jobb osv….
  Den stora vinsten i det hela är att nu vet vi vem han är och honom ska vi passa oss för ! Usch

 9. förstår inte hur dessa gubbar inte känner att dom befinner sig i nån twilight zone när dom sitter på sina jobb o fråga ungar i skolan hur gick det bra o sen in på sex samtal även under lektioner. Hur kan man inte tänka det är ett barn när man ställer barnfrågor . gick det bra på provet vad har du för intressen . göm för mamma o pappa , berätta inte för nån vår hemlighet … allt som man säger till barn o detta ger nån form av njutning för dom . sen det här inbillade att ett barn skulle vara intresserad av att se nån hårig gammal gubbe o tycka det är fint . jag kan inte förstå hur dom intalar sig allt detta

 10. En byråkrat som är van att prata för sig.
  Vad är det man brukar säga?
  Om något låter för bra för att vara sant, så är det oftast så…

 11. Så busigt.
  Alla gäddor ljuger. De vill ABSOLUT INTE SLUTA GROOMA OCH ”HA SEX” MED BARN. Det är ju det bästa de vet.
  Busigt. Hett. Slicka och pilla. Avskum!

 12. Hans överslätande manipulativa sätt att prata får säkert många att känna sympati för honom. Ändå är hans sätt att chatta lika illa som alla andra gäddor.

 13. Men hur kan så många tycka att det är heeeelt okej så fort ungen fyllt 15? Jag har sett flertalet som önskar att barnet var 15 så att de kan göra “vad de vill”. Nej nej nej nej nej NEEEEJ! Bara för att nått är lagligt (ÄR DET VERKLIGEN DET??? 😩) betyder det inte att det är RÄTT.
  (Och trots denna djupa önskan så väljer de ändå att sexchatta och stämma träff med barnet innan 15-årsdagen….)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X