Sponsorer

Han dök upp från ingenstans. Och plötsligt var han aktiv i chattar med alla våra fiktiva barn.Ett intensivt chattande med flera konton ledde till ett bestämt möte och mötet fick mannen att åka över sundet från Danmark till Sverige. Mötet blev väldigt kort och resulterade i en språngmarsch.

Efter vårt snabba möte har vi haft en hel del kontakt. Samtal om hur man kan fastna i ett sökande efter större och starkare kickar. Ett kicksökande som inledningsvis leder till svek av anhöriga men eskalerar till ett beteende som skadar barn. Mannen valde att ta hjälp av kliniken hypersex.dk där han nu går i intensiv behandling.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

 

14 thoughts on “Dansken som sprang över sundet (Napp #313)

 1. Ännu en man som är fixerad vid sitt könsorgan.. blir spyfärdig 🤢 låt våra barn vara!! Hur svårt ska det vara? Bara lämna dom ifred för guds skull!
  Dumpen ni är det bästa som hänt Sverige på väldigt länge ❤️

  1. Har tänkt samma- en jänta på 14 mår nog INTE bra av att få en bild på en stor ” dase” i telefonen- vad fan tror dom liksom??🤬🤬

  2. Det är sannolikt den extrema normaliseringen av porr som gör att så många killar tror att det är detta tjejer vill se. Finns mycket ny forskning som stödjer den tesen.

 2. Nej men nu jävlar börjar de simma över Vatten från andra länder också de förbannade Gäddorna! Jag blir så arg och frustrerad- hoppas verkligen den här killen fullföljer sin behandling och förstår hur vansinnigt han agerat? Hur är lagstiftningen i Danmark angående att söka barn i sexuellt syfte( läs våldta!🤬) Det var en väldig fart han fick på benen när han såg att det var ni- tydligen är ni kända i Danmark också? Tack för ert arbete- må ni orka fiska länge till,ni gör ett fantastiskt jobb med detta🙏❤️

  1. Han sa ju redan i loggen att det är olagligt

   Vet inte om han kände igen dumpen men oavsett kanske man blir orolig när ngn kommer med kamera när man vet man ska göra något olagligt men mycket möjligt han visste vilka dumpen var ba

 3. har en släkting som blev ertappad av dumpen, kunna inte i min vildaste fantasi tro det var sant när pojken ringde o berätta. de var var det.
  kvinnan jag lever med är tvetydig till o lägga ut pedofiler för då samhället tar lagen i egna händer, enligt mig kan dom göra det för människan har gjort ett val.
  tycker dumpen gör ett toppenjobb sätt dit idioterna

 4. Djup beundran att ni orkar att hålla på. Måste vara traumatiska att svara. Som läkare i 50 år har jag, tyvärr, ibland stöt på dessa enorma och för barnen livskris problem. Samhället har ingen organisation för detta. Om man dricker +4 starköl en kväll, då skall man till alkoholkonsult. Men pedofeli är något som oftast går under radern. Fortsätt ”the good work”. Vi har många som står bakom er.

 5. Detta drunknar nog i alla kommentarer…
  men när jag va 14 så charmade min idrottsvikarie ca 22 år gammal mig, han fick mig att inleda ett väldigt destruktivt förhållande med honom i ett år. Allt handlade om sex och han visste genom skolan om mina taskiga hemmaförhållanden. La till mig på facebook just när han visste att jag mådde sämst.. Jag är nu 28 men mår fortfarande så dåligt av att ha blivit så manipulerad o uttnyttjad, var tvungen att säga upp alla mina vänner o alla jag känt i chansen att få en bra kille, eftersom jag bara vart känt som horan som låg med idrottsläraren… så är ju inte hela bilden :’( …så här är ett offer. Jag skriver gärna en krönika eller något för er om ni vill, hur dessa jävla pedofiler förstör ens liv på så många sätt… jag tar en dag i taget. Tack dumpen för att ni finns. Önskar att ni fanns redan för 14 år sedan!

 6. Känner igen den där mannen från diverse dejtingappar. Avböjde kontakt med honom ganska snabbt trots att jag är vuxen då han kändes grymt obehaglig. Inte ett dugg förvånad att han hamnade här till slut. Sjuka, sjuka människa.

 7. Tack för allt jobb ni gör!
  Vilket app är det de chatt igenom? Tänker att det kan vara bra att veta så inte ens barn har den i sina mobiltelefoner.

 8. Jeg læser Dumpen igen og igen, nogle gange syntes jeg at i kommer lidt for tæt på hvad som er ret og forkert. Med dette sagt er jeg samtidig dybt taknemmelig at i findes. Jeg fik ødelagt en del af mit liv når jeg var 5 år gammel af 2 voksne mænd, det vil altid være en del af mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *