Sponsorer

Hämnaren i elbil kom i tjänstebil fullklistrad med företagets logga för att hämta ett barn. Plötsligt kom han på att ”det luktar Dumpen” Hur Dumpen luktar vet vi inte riktigt. Han verkade iallafall inte tycka om lukten och fick väldigt bråttom från platsen när han såg Patrik.

Mannen blev lite sur när jag skrev till honom efter han körde iväg. Han verkade dock inte tycka att han hade något problem. Problemen uppstod först när vi skickade loggar och video till arbetsgivaren för att visa vad han gör i företagets bil.

När han fick sparken och blev av med tjänstebilen insåg han att det började bli problematiskt. Han insåg dock fortfarande inte att problemet ligger i hans sökande efter barn. När vi sedan ställde en fråga till ett av hans nya konton om det inte räckte så fick vi ett lite hämndlystet och otrevligt svar.

Mannen har väldigt många konton, skapar nya hela tiden och letar fortfarande efter möjligheter att bli någons sugardaddy.

Användarnamn vi känner till M42 . Sen sthlmskille 42   Efter konfrontation  ”Suggardaddy” ”Siggardaddy” ”Wildman”

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA 

SWISH 123 250 22 84

Direkt efter konfrontation:

Barn 1

Barn 2

 

Barn 3

Efter konfrontation

18 thoughts on “Hämnaren i elbil (Napp #310) Västerhaninge

 1. Uppskattar era metoder få att få fram information och fiska upp gäddorna, få dem att prata och komma fram har blivit smartare. Bra med fulknep. Fortsätt finslippa metoderna så är det snart ingen som kommer undan dumpen.

 2. usch det här är en man som kommer skapa många offer i sitt liv , han fattar verkligen inte att hans beteende är ett problem . våldtäktsman utan samvete . hans chattande gjorde mig riktigt arg o nån som hela tiden måste upplysa att dom har stor har sällan det

 3. ”Två händer plus lite till….. den mannen hallucinerar eller har han ett aggregat som en ardenner….. vilket äckel, bra att han fick sparken….

  1. Haha, en blå firmabil med en gädda på med bokstäverna ”DUMPEN”… Vet inte varför men ser framför dig scoobydo-gänget som bekämpar monster. Ganska lika ändå på sitt sätt.

   Denna man måste vara den som har kommit med flest löjeväckande påståenden / lögner? Får narcissism-vibbar.

 4. Kan bara inte låta bli att gapskratta åt att gäddan citerar BIBELN mitt i alltihop!! Vem gör det??

  Dessutom från det passande stycket ”Revelation 6:8”

  8 And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him. And power was given unto them over the fourth part of the earth, to kill with sword, and with hunger, and with death, and with the beasts of the earth.

  Döp om honom till ”Bibelgäddan” 🙂

 5. Bra jobbat!
  Jag har snart tappat tron på mänskligheten
  Men tack vare er blir dom färre och färre varje dag

 6. Till ett barn som är oskuld skriver han:
  Jag ska köra hela helgen, många ggr och många satser med min stora. Töja o töja, alla hål. (Hoppas hans egen as också så får vi se om det är så skönt som han påstår). Djupt tycker tjejer om (knappast om han är så stor som han menar). O sedan ska hon vara darrig på benen efteråt m.m.m.m.

  Låter detta som något en oskuld skulle uppfatta som njutning? Nej, det låter som en våldtäktsfantasi av en underårig från någon porrskadad pedofil.

  Hans svaghet är att han är för snäll, enligt andra (skriver han).

 7. Kul kille som försöker citera bibeln.
  Han borde läsa Saint Luke 17:1-2
  När han gjort det borde han stötta Dumpen.se 😃👍

 8. Alla av kvinnligt kön oavsett ålder – räck upp en hand om det bästa du vet är när killen sprutar djupt och han fyller dig så det droppar från dig i flera dagar ??????? !

 9. Har slutat att läsa chattar är en man och fattar inte hur äckliga vissa så kallade män eller va dom nu är. Men som Ann-Charlotte skrev så är jag glad att jag sluta läsa. Så grymma ni är på Dumpen ni är bäst.

 10. DUMPEN, jag har aldrig läst chattarna för blir tillräckligt frustrerad och påverkad bara av era konfrontationer.
  Jag vill TACKA från botten av mitt hjärta att ni stångar er blodiga i detta arbete 24/7.
  Ord att beskriva pedofilerna har för länge sen tagit slut…..
  Ni är grymma!!!

 11. En sak jag kom att tänka på.
  Varför är han så frivillig med att lämna info om sig själv?
  Verkar ju helt galet.
  Men ni har väl självklart pratat med personen och verifierat.
  Så det inte är någon som låtsas vara någon annan eller liknande

 12. Den här mannen har ju typ nått jäkla Zeus*-komplex.
  “Jag är rik jag har största och bästa kuken i världen jag är uthållig jag är viril jag är bäst jag är dyrkad av tjejer jag är smart jag är ostoppbar jag ska våldta allt som rör sig och de kommer gilla det för ingen kan motstå mig för jag är störst bäst och vackrast!”

  (*Zeus må ha varit ett ideal för maskulinitet i antika Grekland och Olympus kung men han var också en våldtäktsman (inklusive mot barn) och en ytterst grym och orättvis gud. Han var inte familjefadern vi ser i Disneys Herkules.)

  Usch vilken vidrig gädda. Arrogant och stolt över det. Skulle inte röra honom med en pinne ens om jag fick en miljon svenska kronor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *