I dagens Expressen står att läsa om rektorn från Napp #180. Han riskerar lärarlegitimationen men har sagt att chatten med barnet han skulle träffa var en engångsföreteelse.

https://www.expressen.se/nyheter/sverige/rektor-hangdes-ut-av-dumpen-kan-forlora-sin-lararlegitimation/?fbclid=IwAR3hzotBADBG993IqmrIeEsrYoc6m8k7l-agIo-DlvSYo2gwkTmlW7HA8dg

Trovärdigheten i att loggen som tidigare publicerats skulle vara en engångsföreteelse sjunker som en rysk ubåt.

För hur skulle han kunnat ana att vi sitter och tjuvhåller på hans loggar med fler fiktiva barn?

Rektorn har även uttryckt att han kände sig provocerad. Känner man sig provocerad att betala barn för sexuella tjänster så bör man dock inte arbeta med dem.

Nedan följer loggar med barn #2 som rektorn chattade med:

Rektor vill betala 500 kr för oral våldtäkt (Napp #180) Stockholm

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

22 thoughts on “Uppdatering napp #180

 1. Underbar konfrontation, där fick han så han teg den jäveln, kan tamejfan inte bli mer fel än vad detta är, helt sinnessjukt!

 2. Tycker artikeln i Expressen är skriven som att det är synd om denna man och det är helt sjukt, som att det skylls ifrån på Dumpen och hur ni arbetar, vad ni använder för metoder.
  Dessutom… Riskerar bli av med lärarlegitimationen, ojojoj vad synd det är om denna rektor som riskerar att aldrig mer kan arbeta i skola med barn och ungdomar…Vaddå riskerar, är väl en ren självklarhet att legitimationen ska ryka, alltså vad lever vi i för samhälle 2023…Ska de tom få vara kvar på sina arbetsplatser när man VET vad den här äckliga människa med skruvad sexuell läggning är kapabel till.
  Sen att skolan och kollegor är förkrossade och varit sån tuff period, varför det!? Va glada att bästa dumpen kom på fanskapet istället och hylla dom, men nä de håller varandra om ryggen.

 3. Men fy fan vilket nöt.
  Hoppas nu klara sig undan med påståenden att konfrontationen skulle vara en ”engångsföreteelse” som om det inte vore illa nog?
  Denna man har ingen respekt för övergrepp mot barn och ska därför inte vara i närheten av dem.
  Hoppas Skolverket förstår det.

 4. Rektorn ska bort fort som fan. Hoppas fld går ihop för att få bort rektorn!
  Och alla de andra lärarna måste väl oxå få uttala sig..
  Äckliga rektorn 🤮🤮🤮🐷🤮🤮🤮

 5. Om ledningen inom skolan godkänner denna s.k : “engångsgrej“
  Då visar dom var dom var dom står, och är det okej?
  Aldrig i helvete, rätt ska va rätt o barn är barn.
  Erat jobb är mer värt än något. Tack,hatten av👊

  1. Det var väldigt vad Expressen anstränger sig för att var opartisk på ett rätt töntigt sätt och balansera på en mycket slak lina. Rektorn var så nere, så slak och tyckte så synd om sig själv så han hade ett repetitivt engångsinslinkande i sina kontakter med kidsen i hopp om en avsugning eller fler med en unge. Tur att det inte är mitt barn! Brottsprovoverande? Ja djävligt provocerande. Än mer provocerande om du inte blir av med ditt legitimerade förtroendeuppdrag! För mig är du ”kasserad” i offentliga sektorn. Ta hjälp med att fatta varför!

   1. Ja ,att han inte bara sa upp sej från sitt arbete direkt av ren skamm är ju rent otroligt!

 6. Engångsföreteelse schmengångsföreteelse, han lär ha hållit på ett bra tag med sitt chattande! Alla gäddor skademinimerar till max och erkänner bara precis det som kan bevisas. Blir kul när han får anpassa sin historia varje gång ni publicerar en ny logg.

  1. Det säger mycket när detta kan jämföras med kriminella, mördare och dylikt som använder samma metoder.

   Man är tyst under förhören och berättar inget. När de väl får tillgång till förundersökningsprotokollet och får läsa vad polisen vet, alla bevis m.m så börjar de snickra ihop sin historia och sjunga ut vad som passar baserat på vad det finns bevis på.

   Dessa gäddor borde ses som kriminella som borde få långa straff, tyvärr känns det som att vissa försvarar dessa som sitter på höga platser, inkl politiker… Får en att undra lite hur samhället verkligen ser ut, bara eländigt och tragiskt.

 7. Han är rektor. Han jobbar med barn i den här åldern. Vem vet hur många han har utsatt?

 8. Jag tycker det var supertydligt att han inte har på en skola att göra innan de här loggarna. Det är skrämmande om han får behålla sitt jobb efter det här. Han är ju direkt pådrivande efter han fått veta barnets ålder och så skyller han på att han blivit provocerad. En riktigt manupilativ jävel.

 9. Vidrig människa. Va rektor min barns skola.
  Jag hoppas ni förser de som behöver med de resterande chattarna så han inte kommer undan.

 10. Även om det hade varit en engångsföreteelse så är det tillräckligt när man arbetar med barn. Har det hänt en gång finns det ingen garanti att det inte kan hända igen och det får verkligen inte hända fler gånger. Barnen går först.

 11. Jävla typ! Skylla ifrån sig som alla dessa gör
  Som man bäddar får man ligga
  Bara dom nu ser till att han blir bortplockad från allt vad barn heter

 12. Men cad proveserade det fram ”barnet” bad om bild på honom åh istället får ”barnet” en dick i kalsingen uppkört i nyllet!?
  Undrar hur han skulle förklara det HAHAH så korkade gäddor ..

 13. Patetiska tidningar som aldrig kan skriva sanningen i något de berättar om.
  Stackars” kåt Rektor som tänder på barnen🤢🤮💩 Fy…

 14. Skolinspektionen säger att ”om” mannens legitimation inte dras in? Det läggs vikt i reportaget vid hans ursäkter etc! Har alla våra myndigheter och medier i Sverige en förkärlek för pedofiler? Alla som stryker gäddor medhårs bör hängas ut dom med! Dom är medskyldiga till nästa offer!

 15. Var i helvete fick han luft ifrån att vädra offerkoftan?! Vilket jävla fanskap! Trodde han var portad för gott från skolvärlden. Usch! Sluta dalta med förövare!

 16. Det ligger i sakens natur att män med intresse för unga flickor söker sig till yrken med just unga flickor.
  Men med det sagt är inte alla män som arbetar med unga flickor sexuellt intresserade av dem.

 17. Så Expressen menar att status går före skadade barn! ?
  Vem fortsätter köpa deras tidning?
  Skulle aldrig sponsra dem!

 18. De här som påstår att de blev provocerade av barnet… hello? Jag vet hundar med större motståndskraft.
  De spelar på den gamla mentaliteten att män är försvarslösa offer utan ansvar för sina egna handlingar.
  “Hon hade en så kort kjol.” “Kvinnor är lockerskor som drar gudfruktiga män ner i fördärvet!”
  Det är aldrig offrets fel och män HAR faktiskt egna viljor och förmågan att stå emot frestelser. Jag känner många med den förmågan nämligen. Vill faktiskt hävda att de flesta män har den förmågan så att han är nått sorts offer för att en liten jänta “provocerat” hans sexualitet stämmer inte. Han gjorde valet själv. Om ett barn provocerar, blockera och sök sedan hjälp. Det är inte normalt att tända på barn oavsett vad de säger eller gör. 🙄

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X