Sponsorer

Språkförbistringar i all ära. Mannen förstod dock med all önskvärd tydlighet att han pratade med en trettonåring som ville bli fotograferad. Och när han skrev att det börjar vispa i kalsongen så förstod vi vad han menade. När vi sedan mötte honom så berättade han att han söker och bestämmer träff med barn i sexuellt syfte för att träna sina färdigheter i språk.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

 

 

10 thoughts on “Det vispar i kalsongen (Napp #305) Kristianstad

 1. Suck sånt skitsnack han kör med! Lära sig svenska genom att nödvändigtvis chatta med ett barn att erbjuda övergrepp…trött på urusla ursäkter!

  Bra jobbat av dumpenteamet!!

 2. Vilket blåbär.
  Tror han är smart och skyller på att han är Ryss. Att bara komma på att uttala sig som han gör, säger allt om hans sjuka intressen. Spelar ingen roll vilket land man kommer i från, att våldta barn är ett brott.

 3. Han låtsats inte förstå svenska emellanåt. Nä du. Oss lurar du inte din lilla pedo äckel. Hade du gjort det här i Ryssland, hade du fått en annan behandling.

 4. Ingen intellektuell gigant. Hade klätt i varseljacka. Troligen hade han inte hört sin egen röst på mycket länge så han kunde inte sluta prata. Djupare och djupare grävde han gropen.
  Han trodde nog in i de sista att om ni bara kunde sitta ner och lyssna på hans förklaringar skulle ni bli kompisar, sjunga kumbajah och kramas.

  Riktigt farlig typ för småtjejer med modelldrömmar.

 5. Nämen vad är detta för en tosig människa!?😱😱😱😂 Han fortsätter hela tiden förklara sitt agerande med att han sex-chattar med barn för att träna svenska o få vänner!!!! What?
  Han tyckte det var en mycket bra o rimlig förklaring. Till slut orkade inte Sara o Patrik med honom längre.
  Kors i allsin dar. Inte många rätt.

 6. Till och med en förståndshandikappad fattar att det finns en åldersgräns på 15 av en orsak, – BARN ÄR SKYDDSOBJEKT, sök kontakt med någon i din egen ålder!
  Kvinnor över 15 ska se upp med ”fotografer” – hur kul är det med bilder i sexuellt syfte som sprids? Tänk efter, tänk på familjen som inte mår bra av att se detta!

 7. Fy f#n för dessa vidriga äckel. Fatta!!! Hur mycket ni gör illa oskyldiga barn!!! Jag blir så arg och ledsen på att det aldrig tycks ta slut snarare tvärtom.

 8. Hur många gäddor finns det?! Det tar ju aldrig slut… Bedrövligt.

  Vad finns att förklara?! Han vill träffa ett barn för att han är ensam. 🤦‍♀️

 9. hans svenska må vara dålig men finns inget oklart här med vad som händer i hans kalsonger när han tänker på ett barn . inte heller är det nåt som är otydligt när han säger du är 13 och försöker få betalning i sex mot bilder. han frågar rakt ut om hon kan tänka sig sex ! det är så viktigt att logga in här o se vilka gäddorna är för att ha koll i sin egen stad samtidigt som jag år dåligt av att se detta alla dessa fullkomligt normala män med familjer barn mm , man tappar hoppet över hur gränslösa dessa gäddor är men tycker så synd om sig själva när dom bli tagna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *