Sponsorer

Gäddrabatt är någonting som vi ofta ser. Den vanligaste gäddrabatten ligger på ca 10-20% åldersavdrag. I Antons fall drog han till rejält och rev av hela 11 år. 34 blev till 23 i ett nafs. Och vips verkade han tycka att han är i ålder umgås med barn.

I kontakten med barnet utvecklades en otrevlig logg som resulterade i ett bestämt möte. När vårt fiktiva barn skulle möta Anton på Stockholms central så dök vi upp istället. Anton körde både höjdhopp och sprint för att ta sig från platsen. När eftertanken hann ikapp så ringde han upp med kraftig ångest. Efter konfrontationen har Anton börjat träffa en psykolog för att arbeta med sig själv.

Familj är informerad och vill absolut inte bli kontaktad!

 

Samtal (nerklippt)

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

 

47 thoughts on “Gäddrabatten (Napp #304) Stockholm

 1. Alltså i alla loggarna så utspelar det sig som scener ur filmer. Han är ju verkligen porrskadad på riktigt. Jag blir rejält äcklad av denna idioten.

 2. Vafan, han lyckades blanda in sin chef, pedofili och inavel i en och samma ’fantasi’. Jorå men kör på du

 3. Det är synd att han och många andra gäddor inte förstår allvaret. De vill hela tiden rädda sitt egna skinn och framtid men har inte en tanke på barnen.

  Stackars anhöriga. Sveriges rättspsyk är ju fantastiska, hoppas att psykriatrierna har lika bra framgång för icke-dömda och att mannen får den hjälp han behöver och verkar vilja ta.

 4. Han vill inte vara indirekta orsaken till att någon dör. Men barn som är offer för grooming och övergrepp kan ju begå självmord – och det skiter han ju i!

 5. Tänk att jakten efter barn kan vara så stark att gäddorna är villiga att riskera så mycket. Bra pratat av Sara.
  Ni är bäst. Dumpen.se <3

 6. På något sätt börjar jag sakta förstå skillnaden mellan alla avarter som begår sexuella övergrepp på barn.
  Denne är en loj, porrskadad egoist. Lite vanlig uppfostran om hur man beter sig (!) och vilka gränser det finns här världen hade inte skadat under hans uppväxt! Vilka gränser som finns för hur man uppför och beter sig och vilket ansvar man har👿
  Nu ska vi istället finansiera hans dåliga samvete & beteende med offentlig vård😡 som borde ha gått till barn som fallit offer för sådana som honom.
  Skäms!! Och det har ingen dött av.

  Livet är jobbigt när han gjort så här och precis så ska det vara. Jobbigt! Lär dig att bete dig!
  (Vilket av hans framtida och eventuella barn vill ha en pappa som har betett sig så här???)

 7. Ännu en äcklig liten pedofil som tror att det är okej att våldta barn, som sett för mycket på porr och gillar vanföreställningar om en Lolita….. Och som dessutom blandar in såväl sin arbetsplats som sin chef i sina avgrundssunkiga fantasier, gissar att det inte direkt kommer att bli nån befordran på det jobbet….
  Sen bekymrar vidret sig om sin stackars sambo och påstår att han är suicidal. Lite jävla vuxenansvar tack, om man får be! Han borde ha tänkt på sin sambo INNAN han bestämde sig för att sexchatta med ett barn. Jag hoppas innerligt att sambon får vara i fred för omgivningens fördömanden och diverse negativa kontaktförsök, HON rår ju inte för att HAN är ett äckel!
  Sist men inte minst. Sara, dina konfrontationer är helt outstanding! Det är helt rätt väg att gå, att prata lugnt och sakligt och plocka ner dem i molekyler. 👏

 8. Det låter som ”djup oro o ångest”, absolut, men inte över vad han ev skulle göra/gjort med ett barn.
  Ett egoistiskt äckel, som av egoistiska skäl inte vill bli outad inför arbetsgivare och sambo!!!
  SÖK HJÄLP, barn vill inte bli våldtagna!
  Och Sara, vilket sakligt lugn du besitter!
  Ni är helt fantastiskt!
  Jag pratar lite om känslan över ert arbete när jag har samtal med nxtME, och tro på 17…
  Det känns inuti, den där känslan av en Äkta varm ”omsorgskram”.
  Den som säger att även Jag har ett värde, ett mänskligt värde, och jag har fått en inre känsla av att jag kanske kommer få några år av Liv, inte bara vara ett Offer utan ett Brottsoffer som inte bara Överlever!
  Så Tacksam över att ni finns, att ni i er hjälpinsatser ger hopp om inre läkning!
  Varje gäddfångst ger både ångest och hopp!

 9. Ja… vad ska man säga… Ingen brud kommer ju våga bli ihop med honom framöver, framförallt ingen brud med barn!! Iochmed att han ivrigt suktar efter att få knulla småtjejer, tänder på övergrepp och incest… 🤮 Störd jävel helt klart. Och verkar ha lika störda vänner som vill va med och gangbanga ett barn, fyra killar som ska ge sig på en liten tjej, jävla vider! Lås in fanskapen! Han kommer fortsätta leta efter barn att våldta så fort hans ångest över uthängningen på Dumpen har lagt sig. De är fanimej obotliga… 🤬

  1. Ibland kan jag inte tro att denna sida är sann!,men dessvärre är detta en verklighet och sanning😢
   Verkligen sjuka perversa typer, snacka om Sodom och Gomorra!
   Det är en tragisk verklighet som uppenbarar sig tack vare Er alla på Dumpen .
   Säga vad de vill men man får ta konsekvenserna av sitt handlande, dessa människor skulla ringmärkas som fåglarna så man visste vart de finns
   Tack för allt Ni gör!
   Var rädda om varandra 👍👍👍🇺🇲🇪🇸🇦🇲🇸🇪❤️

 10. Ja men då har vi ytterligare en som bara tänker på sig själv,kan knappt prata eftersom han är så panikslagen- men det enda han får fram är undran om publiceringen o om han kan slippa… Tycker inte ett dugg synd om honom,däremot om sambon som kommer att få en chock!
  Så lugnt o sakligt du pratar med honom Sara👍 Hur gick det med honom- sökte han akutpsyk?

 11. Sara du är fantastisk.❤️ Du är lugn, saklig och tydlig. Gäddan tänkte bara på att det han gjort skulle döljas så att bara han och ni visste.
  Men inte en tanke på att det fanns ett barn på andra sidan chatten som i detta fallet lyckligtvis var NI.
  I ”jakten” på gäddor är Patrik också en klippa

 12. Oj oj! Är det så här en porrskada ter sig? Tron att kvinnor (barn i det här fallet) njuter av vilka sjuka grejer som helst. Det mesta av det han beskriver i sina fantasier är ju vad mardrömmar är gjort av!

 13. Bra att han tog sitt förnuft till fånga o sökte vård. Hoppas han få bra hjälp. Klart vi vill finansiera vård som är så viktig. Vi måste komma ihåg att de flesta inte försöker komma tillrätta med sin dragning. Det är ju vård som Dumpen vill att man ska ha. Ni som är arga för att han får finansierad vård. Vad har ni för andra lösningar? Detta är ju det enda. Mycket bra gjort Sara att tala honom ur viljan att begå suicid. Det hade ökat lidande för anhöriga.

 14. Fyfan Vilka Svin Det Finns 😡🤮 Tack För Ni Orkar Kämpa För Alla Barn ❤️

 15. Lyssnade på samtalet och kände en aning av empati. Läste sen lite ur chatloggen och empatin slocknade tvärt.
  Möjligen finns det en liten chans att den här groomaren blev så skräckslagen att han håller sig borta från barn framöver. Bara möjligen.

  En man som stämmer träff med en trettonåring som han önskar ska dyka upp i kort kjol utan trosor förtjänar ingen förståelse. Hans reaktion var nog dessutom en av de mest egoistiska. Men bra om han låter sig stoppas.

  1. Samma här. Jag fick typ ångest över hans ångest.
   Även om han förtjänar det så mår
   jag på något sätt dåligt när en annan människa mår så dåligt.
   Jag läser aldrig chatloggarna. Klarar inte av det. Men jag fattar att han förtjänar det då han är publicerad här

 16. Att exponeras är deras största skräck i detta. Anonymitet är deras absolut största tillgång att leva ut sin dragning till minderåriga – Lolitan så att säga. De ser inte barnen som minderåriga utan just en sexuell Lolita. Ett objekt att härska över, sexuellt och mentalt. ”Du tillhör mig”

  Man kan säga att de har två personligheter: en är städad, jobbar och är som vilken människa som helst. Den andra är den perverst sjuka pedofilen som inte har några hämningar när de sitter bakom skärmen.

  Exponering gör att hela deras värld fallerar. De bryr sig inte ett dugg och vad som händer med offret. Det gäller att se till fasaden.

  De ljuger hela tiden för sig själva att och bara en bråkdel kommer att bättra sig. Det är just därför att avslöja, hänga ut, publicera är oerhört viktigt eftersom deras anonymitet måste brytas.

 17. Ångern kommer när de blir påkomna, inte ånger över vad de tänkte utsätta ett barn för, utan för vad som ska hända med dem själva nu med sambo/fru mm.
  Tragiskt.

 18. Det är omåttligt larvigt angående de metoder som han tar till för att försöka imponera på barnet. Han sätter sig vid de tunga vikterna på gymmet enbart för att ta en bild på dessa. Man ser en 35 kg hantel. Sen tar han en bild på sig själv, och då förstår man att den hanteln ligger långt utanför hans förmåga. Han kan inte lyfta den med sina små spagetti-biceps, inte med sina mikroskopiska triceps, inte med rygg och helt klart inte med sina bröst, för det skulle motsvara 70 kg bänkpress. Han behöver enbart 10 kg hantlar, så han bör sitta vid de 1-10 kg som damerna använder. Hans ena bröst försvinner helt enbart av att han höjer på armen hahaha vilken vandrande pinne. Han tränar även sprint påstår han. Såg ut som att han skuttade runt i stilett-klackar i videon. Hans enda träning hade förmodats utgöras av att klä ut sig till drag-Queen om inte hantel-bilden hade skickats. Inget fel i det, men utklädande är ingen fysisk träning. Blir svårt för honom att gå till gymmet i fortsättningen så han kommer att få många tillfällen till att arbeta vidare på pinne-looken. Inget fel i det heller, men det är knappast den gym-look som han har velat påskina.

  Jag tycker synd om hans chef. Pedofilen har i princip exponerat honom som pedofil i sina meddelanden. Hans chef skulle möjligtvis medverka i barnvåldtäkter enligt vad pedofilen påstår i meddelandena. De påståendena väljer jag att inte tro på, utan att det istället är en del av hans pedofil-fantasier. Pedofilen var dock säker på att två av hans vänner skulle vilja medverka, så att någon ska kunna vara hans vän blir ju en omöjlighet i fortsättningen, för det skulle vara ett bekännande av färg i den allra mörkaste av nyanser.

 19. Snudd på plågsamt att höra hans hur hans ångest håller på att äta upp honom, tyvärr är den ju väldigt välförtjänt det kan ju tydligt utläsas ur de makabra chattloggarna. Gossen har gjort bort sig totalt för all framtid förmodligen, skrämmande är vad det är !Sara hanterar saken på ett mycket bra sätt ändå!👍

  1. Yes.

   Hade det varit en 13-åring, och gäddans vänner blandades in och de alla gruppvåldtog henne så hade denna gädda gått runt och känt sig som kung.

   Han hade aldrig gått runt med ångest om han fick våldta ett barn och komma undan med det.

 20. Herregud vilken offer kofta, största koftan någonsin här på Dumpen! 😴 Han va så jävla tuff när han babbla om gangbangs, att flickan skulle knulla chefen och ha minimal knullvänlig kjol. Men det är inte lika roligt nu när sambo får veta att han är en otrogen skitstövel som tänder på barn och nu när alla anhöriga och vänner får se vem han är egentligen bakom den välkammade fasaden… Ta ansvar! Möt anhörigas frågor, sök hjälp för ditt problem,! DU är inte offret här, det är din stackars sambo, alla dina anhöriga och vänner! Och inte minst alla barn du jagat efter 🤬

 21. Skriver som förut, Sara är en pärla. En del gäddor är förståndshandikappade, många verkar inte förstå hur dom beter sej och tror inte dom vågat möta en person live. Sedan finns det riktigt obehagliga element.

  Men all heder till Sara som visar att det finns nån form av empati, även när det är människospillror hon möter. Tror Dumpen tjänar så mycket på det. Patrik, inte att förglömma, är lugnet själv numer.

 22. Vad är det som får en att tro att en tjej på 14 år skulle må bra av att ha sex med äldre, grupp sex, dildovibrator. Nä i den ålder är avstånds romans med en i samma ålder något som är rimligt. Eller att ta det försiktigt med en jämnårig . Pussar och kramar är en bra början. Så himla skrämmande att han tror att en 14 åring är mogen att göra det han vill!!!!!’
  Stackars sambo men vad bra att det kommer fram så hon slipper honom.
  Hoppas de inte har hunnit skaffa sig barn.

 23. Haha patetisk. Han gick från väldigt självsäker i loggarna till en riktig ynkrygg. Givetvis är tankarna/ångesten kring vad konsekvenserna blir för han själv. Hoppas din sambo och arbetsgivare gör det rätta.

 24. Jag kan inte känna empati när jag vet vad dessa predatorer utsätter barn för och vilket livslångt lidande det åsamkar.
  Bra om han får hjälp att sluta med det.
  För barnens skull.
  Efter sig lämnar han en lång svans av offer, barn och nära kära.
  Sår han aldrig kan läka.
  Livet bli aldrig som förut för någon av dem.

 25. Jäklar vad han sprang! Han har vader som en talgoxe, men snabb som en vessla!

 26. Wow. Det han skriver till en som han tror är 14 år är bland det sjukaste på länge. Allt han vill göra med en 14-åring så borde han nog sluta andas. Hade nog varit bäst för alla.
  Hans kompisar och chef kan ju inte vara nöjd med att bli avslöjade heller? Eller förhoppningsvis är det en sjuk fantasi han har. Men man vet ju aldrig , tydligen för många gäddor där ute som är ute efter våra oskyldiga barn. Hon säger hon är oskuld också men han e ändå helt hänsynslös med vad han vill göra! Fy fan.

 27. Sänder omtanke till sambon som får genomleva detta traumat: Du är värd så mycket bättre och du kommer att komma starkare ur det här 💗

  Till dig som bedragit din sambo dag efter dag och vill knulla småflickor: Sök hjälp, ta mediciner som dämpar din knepiga sexualitet så du slipper skada andra med den… 🧸

 28. ÄRKEVIDRIGT!!! INGEN gräns över huvud taget. Och till ett BARN!!! Som han inte brydde sig ett enda dugg om. Därtill ett djävulskt dubbelspel i sin relation. Jag trodde botten var lägsta nivån, men det här är banne mig lägre än så.

  Arma sambo!!! ❤️ Hoppas att du kan hitta din EGEN styrka, för du har den även om det inte känns så nu, och gå vidare i lättnad att slippa ett elände och ett svek som bara skulle ha eskalerat. ❤️

 29. Det blir bara värre och värre med alla dessa gäddor. Skickar tusen kramar till dumpen personalen, ni är bäst.

 30. LÅT BLI BARN, DE ÄR SKYDDSOBJEKT! Hur svårt kan det vara att respektera en åldersgräns på 15 år!
  Mycket bra kondis, ser bra ut, han borde kunna jaga ifatt någon i lämplig ålder i stället!

 31. Sitta och påstå att han bryr sig om sin sambo, efter att ha sexchattat med ett barn?

 32. På riktigt. Vad är det för skev jävla pedofil? Inte ens dag öhrlund skulle kunna tänka ut ett straff nog värdigt åt ett sådant monster.

 33. Vet vem han är. Kunde aldrig tro. Hoppas han får hjälp och verkligen VILL ta emot all hjälp man kan få

 34. Nu är han beredd att anstränga sig när han kan skadas. Rykte gör ondare än att utnyttja barn och skada andra fysiskt.
  ”Jag vet att jag tar jättemycket av din tid” säger han. Vilket jävla skitsnack!
  Måste ni publicera? Är frågan
  ”Vi publicerar alltid” Go Sara! Så bra samtal

 35. Undrar om han kom iväg till psykakuten på St Göran?

  Han har vi konfronterat redan för 6-7 år sedan vid centralstationen i Stockholm.
  Då lovade han att sluta med att grooma barn via nätet, om VI lovade att inte publicera hans bild.

  Här vet vi svaret. 🙄
  Kan även säga att han ALDRIG kommer att sluta med sitt sjuka beteende.
  En serie-groomare av barn bör ha anmälningsplikt flera ggr per vecka och även ha psykologhjälp samtidigt.
  Låta polisen undersöka hans datorer och mobiler. Där kan de hitta mer än de anat tidigare.

  Stor eloge åt Sara Nilsson, för att hon var så lugn i telefon.
  Och ❤️❤️ till sambon hans.

 36. Att han har mår dåligt och har dödsångest är fullt förståeligt, men inte en gnutta av den ångesten kommer ifrån att ett barn kunde blivit permanent skadad för livet, blev själv utsatt som mycket ung och när min mamma sen fick reda på det och ville anmäla hotade dom flesta med att ta livet av sig, och att jag därmed skulle förstöra deras & deras anhörigas liv. Jag vågade aldrig anmäla någon av dom och jag kämpar fortfarande med psykisk ohälsa och ärr efter detta. Förlåt men jag kan inte tycka synd om en gädda som mår dåligt endast pga egoism, och inte för att han hade skadat ett barn. ALL kärlek till er på dumpen som kämpar för oss som inte klarade det själva ❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *