Han kom med tåg från Stockholm. Mannen som utgav sig för att vara biker och skulle tatuera in datum för dagen som  han skulle våldta barnet som han chattade med.

Han hade lite svårt att navigera runt i Uppsala och vi väntade en bra stund innan han till slut hittade rätt. När han dök upp så uttryckte han att han var där för att göra samma sak som vi men fick fasligt bråttom iväg när polisen kom på tal.

 

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

SWISH 123 250 22 84 

 

 

 

25 thoughts on “FuckedUp (Napp #306) Uppsala

 1. ”Barnets” namn syns precis efter att han ger sitt nummer, precis när chattarna går från vit bakgrund till grå.

  1. Han nämner även hennes namn, skriver ”finaste Felicia.”
   Hur som helst, väldigt otäck och äcklig gubbe!

   1. Ja, o nästan det första han frågar är- hur ser din kropp ut, hur lång är du o vad väger du? O hon låter honom förstå att hon är liten o smal. Å där står han sen o väntar… Surprise!!! då dyker Patrik upp- två meter lång, lätt skäggstubb o 100 kg senor o muskler.

 2. Haha en ny kapten klänning. Stödjer me too och hänger ut en person med namn och bild som han påstår ger gratis droger till barn. Men att våldta och tatuera in sitt framtida offer med datum för den första våldtäkten tycker han är romantiskt typ?

  1. Precos. Det är just detta som både allmänheten och myndigheter som jobbar med att skydda barn behöver förstå, det är i regel en dubbelnatur som förgriper sig på barn.
   Ofta är de öppet emot våldtäkter och förtryck av kvinnor och barn. Det kan möjliggöra deras fortsatta karriär som förövare, trots att barn berättat. Förövare förnekar i 99,9 % av fallen.

   Tex. kapten klänning och kumlamannen jobbade båda aktivt utåt sett mot sexuella övergrepp av kvinnor och barn. Förövare är nästan uteslutande psykopater och narcissister.

 3. Jag skulle gärna vilja veta vilket av Sveriges bikergäng som aviserar hans medlemskap, sluter upp och stöttar honom. (Idiot!!!🙄)
  Utifrån klubbreglerna för de flesta Svenska bikers ser jag väldigt mycket fram emot hur klubben följer upp hans medlemskap 🥱😈

  1. Det är bara en hitte-på biker, antagligen tycker han det är coolt med motorcyklar men platsar inte i den miljön, man köper en t-shirt med ett mc namn på och sen är man ”biker”

 4. Jag tror att det här pedofiläcklet redan är känd av ordningsmakten. Ingen normalt funtad människa är skriven på ett vandrarhem, beskriver sig själv som en luffarpajas och visar upp en husvagn som blivit beslagtagen. En snabb koll på Facebook säger ju allt i det här fallet, och det tog inte ens två minuter att hitta det heller. Det vittnar om att han gjort en hel del felaktiga livsbeslut, kort sagt.
  Men. Allt det där kan man ju accepteta, mer eller mindre. Däremot detta groomande och sexchattande med ett barn, det är fan oacceptabelt! Han vill alltså våldta ett barn, och tatuera in datumet för brottet på det barnet. Som om det inte räckte med det trauma våldtäkten vore så vill han alltså även märka henne fysiskt.
  Really?! Som om hon vore boskap, han vill alltså bränna in sitt märke i huden på en fjortonåring.
  Jag undrar hur mycket kemikalier av olika slag man måste ha dragit i sig för att komma på såna här vidrigheter….
  Som alltid så är det anhöriga som blir lidande. I detta fall hans barn. Och i vanlig ordning så hoppas jag innerligt att de får vara ifred från omgivningens reaktioner!
  Däremot så hoppas jag att HAN får leva med dessa reaktioner, för skulden och skammen är helt och hållet hans!
  Tack till er alla på Dumpen! 🙏💕

 5. Vad roligt han ska få när han säger att barn utsatta för våldtäkt ska få utsättas för det när dom sover i Hells Angels klubblokal! Han har i princip sagt att världens största och seriösaste Mc klubb är pedofiler! Han kommer få det väldigt väldigt jobbigt när det kommer till deras kännedom! Med all rätta! Ser fram emot det!

 6. Fy vilken läskig typ!!! Livsfarlig ute i vårt samhälle. Tack för allt ni gör på Dumpen för att skydda barnen i vårat samhälle.

 7. När Patrik slänger in detta, medans Sara pratar i telefon.

  ”Och har inte sovit på 3 dygn!”.

  Haha. Ja, helt rätt. Snubben är garanterat en brukare av en hel del ”uppåt-saker” om vi säger så.

  Han har ju typ tappat hälften av sina tänder. Helvete vilken obehaglig och störd individ!

 8. Jag undrar vad HA tycker om detta vidriga stolpskott som försöker imponera på små tjejer med deras varumärke. bra jobbat dumpen

  1. Ja, det var verkligen inte smart gjort. Två fel av två möjliga kan man säga. Först försöka ge sig på barn och sedan använda HA varumärke. Ajaj.. det här går åt skogen

 9. Vadå, är han tatuerare och äger en studio, eller är det påhitt från hans sida?
  Hur som helst så är det riktigt sjukt att hålla på så som han gör. Är så trött på människor som ska gå på barn! Usch!

 10. Jag har haft några kontakter med aktiva pedofiler, å tjänstens vägnar, kan vi säga.
  En jag minns var en amerikansk efebofil (en underavdelning av pedofili som innebär postpubertala ungdomar) som när han var klar med de små flickorna brukade smeta in sin sperma i ansiktet på flickorna.
  En annan var en amerikansk soldat som kommit i kontakt med barnporr under kriget i Irak och vid hemkomsten till Malmö, där han hade en svensk flickvän och två döttrar, som han attraherades av. Vi ordnade en kontakt med en vårdgivare i Malmö och hans föräldrar flög över och hämtade hem honom till USA och flickvännen och döttrarna blev kvar i Sverige.
  Kriminalvården hade tidigare ett program för dömda sexförbrytare där man berättade om det lidande barnen utsätts för och de intagna fick skriva förlåtelsebrev (som aldrig skickades) till sina offer men man var tvungen att sluta med det programmet eftersom pedofilerna blev ännu skickligare på att manipulera barnen efter att ha genomgått programmet.
  Lösningen för de allra värsta tror jag är lagstiftningsvägen.
  Kan man tvångsvårda andra psykiskt störda och farliga individer borde det gå att tvångsmedicinera pedofiler, eventuellt i kombination med fotboja.
  Många är så pass störda att de inte är mottagliga för samtalsbehandling.
  Under behandlingen sitter de och håller med och säger det de tror terapeuten vill höra men i sin tankevärld fortsätter det att drömma om fjuniga, små ,trånga snippor.
  Jag skulle kunna berätta mer om mina kontakter med pedofilerna men avstår eftersom jag inte vill att ni ska spy på era tangentbord.

 11. Nu har han målat in sig kraftigt i ett hörn och han kommer ta mig fan inte kunna ta sig ut därifrån. Angels place ? Spelar mangas för ett litet barn
  bra jobbat din jävla sopa du är rökt 👊🏼

 12. Ganska ironiskt och sorgligt att han har en logga i en av sina profilbilder på sociala medier med ”Me Too” och ”Stop Sexual Violence”. Dags att börja leva som man lär!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X