Hej alla nya och gamla Dumplings ❤

Dumpen är Sveriges enda nyhetssajt med sexuella övergrepp på barn som enda inriktning.
Vi fungerar alltså precis som andra medier med ansvarig utgivare och redaktion.

Frågorna kan vara många då sajten, som är förhållandevis ny inte sällan beskrivs som kontroversiell. När vi får in nya medlemmar som ställer frågor, så är det viktigt att vi alla som är gamla i gården finns där beredda på att svara, utan att vara elaka.

Saker som många kan tyckas självklara är kanske inte lika självklara för någon som är ny.
Ska försöka svara på de vanligaste nybörjarfrågorna här:

❓️Varför heter ni Dumpen?

Dumpen är en dumpningsplats för nyheter som inte fått utrymme i vanlig press.

❓️Varför kallar ni individer som söker barn I sexuellt syfte för gäddor?

Pedofili är en diagnos, men långtifrån den enda orsaken till att man söker barn I sexuellt syfte. Vi är inte läkare, således kan vi inte utreda orsaker till varför individen riktar sexualitet gentemot barn.
Vi använder samlingsnamnet Gädda. Precis som rovfisken gädda konsumerar dessa individer yngre artfränder. De vilar dessutom i vassen tills lämpligt byte passerar.
Jfr torsk eller snuskhummer

❓️Är det lagligt att hänga ut som ni gör?

Vi arbetar precis som resten av landets tidningar med ett utgivningsbevis. Utgivningsbeviset gör att våra publiceringar omfattas av yttrandefrihetsgrundlagen. När andra nyhetskanaler fokuserar på nazister, gängkriminella och ekonomiska brottslingar så riktar vi blåslampan mot sexuella förövare.

❓️Vad är det för barn som ni använder som lockbete?

De barn som vi använder är digitalt skapade barn. I själva verket är det alltså en vuxen skådespelare, eller som vi kallar dem fiskare som spelar barn. Bilderna som vi skickar är digitalt framställda ansiktsbilder på barn.

❓️Varför censurerar ni?

I alla kanaler på sociala medier censurerar vi. Den enda plats där vi inte använder oss av censur är webbsidan dumpen.se. När ni ser en stor röd stämpel över ett ansikte så kan ni följa inläggets länk så kommer ni till webbsidans ocensurerade version.

❓️Varför blev jag avstängd?

Troligtvis har du sett ett inlägg, blivit arg och omvandlat tankarna i text. Vi har ett totalförbud mot slaktartermer och medeltida tortyrmetoder i kommentarsfälten. I gruppen har vi många sexualbrottsutsatta som redan upplevt så mycket våld i sina liv att vi alla behöver skona dem från våldsamheter här i gruppen.

❓️En idiot och bråkar med mig i Facebookgruppens kommentarsfält.

Använd hellre ”anmäl” funktionen om en diskussion spårar, än att slösa en hel dag på att tjafsa och bråka. Till antalet är vi som en stor svensk stad härinne. Konstigt vore om man inte stöter på en eller ett par meningsmotståndare ibland. Tänk på att vi inte behöver hålla med varandra i allt. Det viktiga är att vi alla håller fokus på ett gemensamt mål.
Barnens rätt att fredas från övergrepp.

https://www.facebook.com/groups/776883263665426/?ref=share

❓️Hur finansieras Dumpen?

Till skillnad från de flesta andra nyhetsmedier så har vi inte låst våra artiklar bakom betalvägg. För oss är det viktigt att alla ska kunna ta del av vårt material. Vi har alltså inte prenumerationsintäkter och presstöd. Istället finansieras vi av enskilda som skickar bidrag via Swish och företagssponsorer på hemsidan.

❓️Jag har Swishat pengar, vad gör ni med pengarna?

Era bidrag går bla. till bränsle, hotell, tågbiljetter, abonnemang, mjukvara, licenser för programvara, fisketelefoner, hårdvara, säkerhet på hemsida, serverkostnader, revisor, advokater, vård av fiskare som går in i fiskeväggen, kurser, omkostnader för föreningen Dumpen och mycket annat.

❓️Jag har blivit medlem i Föreningen Dumpen. Var går min medlemsavgift?

Till kostnader för traumabehandling av sexualbrottsutsatta samt föräldrastöd till föräldrar vars barn blivit utsatta.

❓️Var kan jag skicka in tips?

Tips skickas till [email protected]. Vi läser allt som kommer in och följer upp alla tips som innehåller tillräcklig information. Vi besvarar enbart tips om vi behöver svar på ytterligare frågor då tiden inte räcker till för att besvara allt.

❓️Kan jag hjälpa till?

Maila CV till [email protected]

❓️ Jag vill vara med och sponsra, var vänder jag mig?

Maila [email protected]

❓️ Var kan jag köpa era kläder?

Merch hittar du på http://www.dumpen.nu

❓️Jag behöver stöd, var ska jag vända mig?

Stödgruppen Dumpens Legoklossar är en sluten stödgrupp enbart för utsatta och anhöriga. Vänd er i första hand hit. I gruppen finns möjlighet till stödperson.
https://www.facebook.com/groups/774351993203798/?ref=share

❓️Jag vill få min historia publicerad, var vänder jag mig?

Maila [email protected]

❓️Jag är rädd att hamna på Dumpen, vad ska jag göra?

Om du har ett sexuellt riskbeteende gentemot barn så är det bättre för alla att sätta stopp innan katastrofen är ett faktum.

Ring Impulskollen 020-11 80 20
Ring Preventell 020-66 77 88
Maila oss på [email protected]

❓️Kan jag ringa till er?

Möjlighet att ringa finns i mån av tid, dock inte för att lämna tips. Tips lämnas enbart till mailen.
Skicka ett SMS med ärende (annat än ovan) så ringer vi upp i mån av tid.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA SWISH 123 250 22 84 

7 thoughts on “Massor med Dumpen-fakta

 1. Tack för jätte matnyttig information! Jag vill INTE trampa på några tår eller ta andras ekonomiska situation förgivet.. men 250kr/år känns.. lite. Med tanke på vad det faktiskt går till. Är det två pizzor/år? Ca 10l bensin?
  En hyffsad t-shirt eller 1,5 biobiljett (2023)?

  Jag skulle förespråka en relativt blygsam höjning till 300kr/år med tanke på vad det går till. Hushållsekonomin är sämre för alla pga högre kostnader på ”allt”. men en 50-lapp extra per år (14 öre/dag) för något så viktigt? Och vi ser ju alla hur utsträckt problemet är?

  Jag har min egen historia från ”fel sida” som jag tänkt (med Dumpens tillåtelse) dela med mig av framöver. Oklart när. Den innehåller varken dick-pics/vids, sökande efter barn i sexuellt syfte, en fysisk träff eller plural.

  Men den innehåller en 16-åring som kom i kläm för ett likgiltigt ”jag”. En 16-åring som i början utgav sig vara 18 (siten hade 18-års gräns) och ett ”jag” som inte backade när sanningen uppdagades. En 16-åring som drabbades för att jag var ett svin och JAG gjorde fel! Det Dumpen gör är fantastiskt och deras arbete kan inte lyftas nog mycket!

  Med det sagt 14 öre / dag ”…för traumabehandling av sexualbrottsutsatta samt föräldrastöd till föräldrar vars barn blivit utsatta.”

  Är jag ensam att tycka detta så säger jag inget mer.

  Tack Dumpen och alla som bidrar!

  1. Man har ju möjlighet att donera extra till bankgiro för terapihjälp om man har råd och att bidra m swish till ”jakten”.

 2. Tack för informationen! Det jag även undrar är ”rösten” som används i vissa samtal till gäddorna. Det låter ju faktiskt som en väldigt ung person så hur gör ni det? Tack för erat fantastiska jobb ❤️

  1. Det är skrämmande hur korkade Gäddorna är, att de faktiskt tror att rösten är ett barn när det egentligen låter som en blandning mellan Skurt och en efterbliven tant. Men de är väl så kåta på ett barn att allt normalt kritiskt tänkande försvinner? (Precis som att de på riktigt tror att småbarn gillar tjocka gubbar med eksem, flänsost och minisnopp). Men det är nog nån sorts av digital röstförställare via app eller datorn som används…

 3. Hejsan!
  Stort tack för ni gör vad ni gör. Samhället har blivit så perverst och vidrigt att ni behövs mer än någonsin. Även om denna killen inte är ond rakt igenom så har han tagit ett beslut som där inte kan finnas nån tolerans för. Förstår att han kan se hela sitt liv kraschlanda mitt framför sig men trots det är det så bra dessa inläggen kommer upp för det handlar inte om han utan det handlar om BARNEN!! Har ni behov av hjälp så hade jag mer än gärna hjälpt till/jobbat för er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X