Typiska symptom på gäddfeber är tankar och oro inför det faktum att man agerar på ett sätt som skulle kunna generera en plats på Dumpen.

Jojo hade kontakt med tre av våra fiktiva barn. En tolvåring och två fjortonåringar. I loggen skryter han till ett virtuellt barn om att han ska träffa ett annat virtuellt barn, dock i tron om att alla tre är riktiga minderåriga flickor.

Jojo började redan tidigt visa symptom på gäddfeber. Ena timmen hade han ångest över att barnen kunde vara Dumpen för att sen hala fram dolmen eller skicka videos på när han sprutar ner flaskan med handtvål.

Jojo var inte speciellt snacksugen när vi ville prata med honom. Alltså simmade han iväg snabbt och lätt.

Om du känner att det skulle kunna vara Dumpen eller kanske ett barn som du chattar med så backa och håll dig borta.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

SWISH 123 250 22 84 

 

 

20 thoughts on “Bartendern som satsade på handtvål (Napp #303) Helsingborg

 1. Varför har samtliga män som hamnar på Dumpen samma fascination för sina könsorgan. Och en vilja att visa den, om och om igen….

  Läs noga! INGEN vill få dickpics, ingen man, kvinna eller barn!

 2. Jojo-mensan!
  Varje gång Jojo ser ett handfat i framtiden – och i resten av sitt liv – så kommer Jojo bli påmind om när han åkte dit på Dumpen.se. Jo, jo…

 3. jag jag jag , jag ska ha, jag vill ha skickat , verifiera o kom hit . tror aldrig jag läst en sån otroligt egoistisk chatt , hjärnan helt bortkopplad o går dit korven pekar för den är det enda som betyder nåt . ålder spelar ingen roll uppenbarligen det gör det bara mer intressant . han ser verkligen andra människor som en sexleksak för hans nöje o tänker inte nåt vidare på vad det innebär för barn . jag vet inte ens om jag tror han kan ändra det beteendet

 4. Jag blir så jäkla arg och trött på dessa vidriga monster! De ska tydligen alltid visa upp sina fula penisar som om dessa vore några jävla prispokaler i guld! Fy satan för dessa vidriga störda individer! Låt barn vara just BARN! Det är tur att dumpen.se finns. Ni är bäst och ni räddar garanterat många barn från att fara väldigt illa. TACK dumpen.se

 5. Är så lycklig att dumpen finns. Det hjälper till mycket stort till att både hålla borta personer som letar efter barn på nätet eftersom de är rädda att det kan vara just dumpen och att konfrontera en riktig person som bestämt träff med ett barn. Låt oss hoppas att det inte händer att det faktiskt lyckas. Målet måste vara att få bort dessa personer och allt jobb som dumpen gör motverkar det otroligt bra.

 6. Herre Gud vad han tjatar om storleken på sitt könsorgan!? Vidriga varelse- helt hysterisk om att få bild på BARNET! Var dessutom villig att betala extra för att få checka in på rummet tidigare- tänk att få vara hans välkomstkommite o sitta där när han öppnar dörren… Sen vore det färdigviftat med den fläskkorven! LÅT BLI BARNEN!!!

 7. Jobbar som bartender… Vem fan vill dricka något ur glasen som detta peddo haft i sin hand när man sett bilder på hans käraste ägodel som han även verkar tänka med… 🤮🤮🤮🤮

 8. Känns ju inte helt bra att denna individen jobbar som bartender i en miljö bland berusade tjejer när man nu vet att han inte räds att begå övergrepp mot väldigt utsatta tjejer (underåriga flickor). Sen Dumpen uppkom och började exponera dessa barn-jagare har man ju insett att det finns många olika typer av barn-jagare. Vissa tänder inte bara på barn utan även på väldigt utsatta kvinnor (tex förståndshandikappade), djur etc som de kan förgripa sig på och våldta. Det är precis som om de vill våldta alla som är i utsatt position och som de kan ha makt över. Personer som uppenbarligen vill våldta barn bör därför inte över huvud taget jobba med människor i utsatta situationer, tex som bartender… Hoppas han genast blir av med sitt jobb 🙏

  1. De som behöver kunna se skyddade inlägg, till exempel för att korrläsa, har fått ett lösenord. Vi andra får vänta med att läsa inlägget tills det är klart och lösenordsskyddet är bortplockat.

 9. Vilken pälsrik varelse. Kan den ge vacker tass och rulla runt, eller är den så gammal att den inte kan lära sig ens att sitta? Rumsren är den i alla fall inte så man vill inte klappa, vem vet var den har varit och bökat runt med sitt tryne.

  3 öl och cocktails fick plånboken att gråta. Har denna pälsrika ett permanent uppehållstillstånd, annars krävs strax 27000 kr i lön per månad för att få stanna i Sverige.

  Ragga inte på barn under arbetstid så hade du kunna få tillräckligt med dricks motsvarande 3 öl och cocktails på en timme så hade din gråtande plånbok blivit tröstad. Jag ger exempelvis alltid en röding innan jag går hem, om bartendern har visat normal uppmärksamhet. Sitta och titta i mobilen ger noll från mig.

 10. Tycker flera av dessa ser bra ut, ex denna bartender, det borde inte vara svårt för honom att få kontakt med en kvinna i sin egen ålder och få ett riktigt förhållande med riktig kärlek. Barn är skyddsobjekt och det finns en ålder på 15 år – respektera det!
  Är kvinnorna för svåra? Mans-överskott i Sverige?
  Har inte läst chattarna, men de ser likadana ut nästan för varje gädda!

 11. Går samma utbildning som mig, alla i skolan vet. Han kommer aldrig kunna sätta sin fot på campus igen och tacka gudarna för det. Sök hjälp om du ser det här.

 12. Har gått på folkhögskola ihop med den här. Märkligt att en människa kan upplevas så normal men har denna perversa syn på barn. Fyfan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X