Nu är mannen som kom i falskskyltad bil identifierad och klar att få sitt eget gäddnummer. 298 blev hans nummer. Stort tack för hjälp med identifiering.

Kontakten med oss etablerades efter att vi följde upp ett tips. Mannen högg direkt på betet. Först var det meningen att han skulle ta med trettonåringen i lastbilen, där hade han nämligen en säng. När tiderna inte passade och vi hade gäddor på olika håll i Skåne sköt vi lite på mötet.

Han var lite försiktig med att träffas. Skräcken för hans del var att träffa Dumpen. Barnet hade dock inte en aning om vem den där Dumpen är. Hon skrev att hon inte kände honom. Han beskriver i loggen att han tidigare pressats på en tusenlapp efter att ha chattat med en ung tjej.

Mannen skulle dyka upp i en svart Volvo. Istället kom han i en svart Passat. Falskskyltarna hade Mannen skapat med lite eltejp. Han hade klistrat till lite bokstavsdelar så att F blev E och dessutom gett sig själv en åldersrabatt på 16%. Han hade alltså förberett sig väl där han satt med luvan uppe bakom Shell på Drottninghög och spanade efter barnet.

Via sporadisk kontakt med mannen under dagen framkom att han med omedelbar verkan skiljdes från sin anställning. Arbetsgivaren har dock gjort det som borde vara obligatoriskt, nämligen erbjudit sig att bekosta vård.

Via sporadisk kontakt med mannen under dagen framkom att han med omedelbar verkan skiljdes från sin anställning. Arbetsgivaren har dock gjort det som borde vara obligatoriskt, nämligen erbjudit sig att bekosta vård. Familjen är informerad och vill absolut inte bli kontaktad.

Familjen är informerad och vill absolut inte bli kontaktad.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

SWISH 123 250 22 84

14 thoughts on “Falskskyltaren (Napp #298) Ängelholm

 1. usch han var obehagligt förberedd , känns som han gjort detta några gånger känns väl ändå tveksamt att en enda utpressning skulle leda till att han inte vill skicka live bilder o sen gjort om reg skylt mm . man får vara glad att ännu en våldtäktsman är stoppad

  1. Ja han är en hal liten råtta. Men han gjorde många missar.

   Efter att han har sagt att det är olagligt och att de därefter har pratat om att mysa och pedofilen då säger att det är skönt, underförstått att det är sex som åsyftas, då svarar barnet ”Aa”

   Vid ett annat tillfälle så säger barnet att hon enbart har haft sex två gånger. Han frågar då om det var bra och barnet svarar nej.

   Vid ett annat tillfälle så skriver barnet att det är skönt utan kondom.

   Skönt, inte skönt, skönt.

   Han är så kåt i barnet, så att han inte hade förmåga till att vara uppmärksam på att ”barnet” inte har koll på sina egna lögner.

   Barnet vill ha detaljer om vad de ska göra i sexväg för att det finns så mycket att göra. Barnet har haft sex två gånger. Hon vet vid det laget inte speciellt mycket om vad man kan göra. Efter två gånger är förmodligen även missionären rätt så äventyrlig, så troligtvis är det inte en sannolik fråga från ett riktigt barn, vilket borde ha fött en tankeställare och skäl för pedofilen att ställa ytterligare frågor för att kunna rädda sitt skinn och inte boka in träff med dumpen. Fanns många ledtrådar om att det var en fiskare.

   Barnet var den som tog den initiala kontakten efter tips. Det borde ha varit en röd flagga för honom.

   Det är alltid intressant att se att outbildade lastbilschaufförer till forskare är så pass korkade så att de inte ser det uppenbara.

   Jag tror inte på att han har blivit utpressad angående en tusenlapp. Han följer dumpen. Då är han medveten om att dumpen inte publicerar efter rykten, utan enbart efter egen utredning. Så det påstådda hotet om att ett barn skulle skicka bilden till dumpen, utgör ett väldigt svagt hot, som knappast skulle leda till att någon skulle betala eller ens känna någon som helst oro. Han påstod förmodligen att han blivit utpressad enbart för att kunna ge en falsk anledning till varför han inte vill skicka live-bilder.

   Det ser lite ut som att han försökte sig på att kunna påstå att han inte kände till åldern genom att säga att hon ser ut som 15 strax efter att hon har sagt att hon är 13, för att senare kunna peka på det meddelandet vid en eventuell konfrontation. Den omständigheten är jag inte helt säker på. Kan även vara så att han inte sett att hon skrivit 13 när han svarade, eftersom att han svarade från den vy som syns när bilden visades. Bara fiskaren och peddot som vet.

 2. Snacka om planering för att få våldta barn i hemlighet, signalerar oberäknelig typ. Vart han tänkte köra barnet, ger skräcktankar. Fy fan vilken nolla.
  Bra jobbat Dumpen 👍

 3. Ännu,1 jävla pajas,planen med falsk regskylt.visar ändå på någon form av oväntad intelligens på denna gäddan.trots.att våldta 1 barn.är helt ok!?
  Som någon annan skrev,nr 300,är värd extra publicitet..
  t-shirt javisst.Men på aftonbladet.se hade ju varit ännu bättre.
  bra jobbat hur som helst av dumpen.

  1. Nja, på nåt sätt är det ju ändå bra att det inte skrivs allt för mycket om dumpen, de äckliga peddosarna skulle hitta nya sätt att verka på. Jävligt bra att då många som möjligt kan exponeras på detta sätt så vi får veta vilka de värsta avarterna är !
   Mycket märkligt ändå att inte makthavare uppmärksammar det hela mer och ändrar de lagar som behövs ändras !
   Snart dags för #300-jubileet och varför kan man tex inte köpa sig en t-shirt med sin ”favvo-peddo”med bild och censored-märket över och nr. ,precis dom de ni lägger ut på sociala medier? Tror jag skulle inbringa fina pengar i kassan?🤔

 4. Att göra om ett F till ett E på reg.plåten tyder ju trots allt på någon form av smartness, men längre än så sträcker sig tydligen inte hans begåvning. Ytterligare en snubbe som mister jobbet och förstör sitt liv och familjeliv. Så onödigt. Så sjukt. Så tragiskt. Swishar en slant för det värdefulla arbetet ni gör på Dumpen.

 5. Mina hemtrakter Ängelholm. Jag är inte förvånad. Under min uppväxt fanns där hutlöst många pedofiler. Bland annat Min lärare (tafsade jämt, speciellt på tjejer som hade fått bröst), idrottsläraren (ALLA visste det, ingen ville duscha…), bästa kompisens pappa (våldtog sina barn år efter år…), klasskompisens styvpappa (så fort hennes mamma inte va hemma gjorde han sexuella närmanden …), min pappas kompis (han köpte våldtäkt av barn utomlands men våldtog inte sina egna barn), min granne (våldtog sina små släktingar, en av dem blev förövare själv sen som äldre…), en annan man jag kände från min uppväxt (våldtog sin dotter, hon blev missbrukare sen…). Klasskompisar som våldtogs av sin egen pappa eller äldre killar när de bara var 10 år… Så det finns många trasiga eller ihopläkta offer i min gamla hemstad… Tragiskt att se att pedofilerna fortfarande härjar fritt där… Även om jag flyttat långt ifrån så bär man med sig dessa minnen av vad som hände så många skyddslösa barn där… Ingen av männen åkte någonsin fast, de kunde fortsätta år efter år, med nya offer….

  1. Så fruktansvärt allt det du berättar😞 Fy satan! Stackars barn då o stackars dessa barn för resten av sina liv som tex tar till missbruk för att orka överleva. Sorgligt o skrämmande att det fanns så mycket ondska runt dig på den tiden. Hoppas du aldrig blev utsatt själv🙏

 6. Ännu ett svin borta från gatorna i staden man bor i. Tycker så synd om hans familj som inte gjort något fel men som ändå kommer få ta så mycket skit av vissa.

 7. Så bra jobbat av alla som medverkade till att mannen gick i fällan.
  Sara o Patrik samt alla medarbetare, stort tack för ni kämpar för barnen.
  Ni gör verkligen en stor insats 🙏

 8. Vilket as som förtjänar all skit. En lagändring hade varit på sin plats där det ni gör blir en möjlighet till att lagföra dessa snedvridna personer så slipper familjer som är oskyldiga ta dessa grisars skit att städa upp när dem hängs ut här.

  Förstå mig rätt, det ni gör ska ni fortsätta med tills vårt land tar ansvar och skyddar våra barn. Detta är enda sättet att få fatt på dem och ändå kan inte polisen göra något i de flesta fall.

  Ni kanske har någon artikel om detta redan men jag hade velat veta mer om hur det gått för familjemedlemmar till en av dessa gäddor. Kan också vara bra för att få folk att inte ge sig på oskyldiga på ett eller annat vis om dem förstår hur dåligt familjen mår och vilket svek det är även mot dem🙂

 9. Alltså, de är ju sjuka… Skriver om Dumpen och ”sin oro” (för att åka fast) och ändå trillar de dit. 😂

  De utplånar sig själva, thank God!!

  Å andra sidan – hur många riktiga barn chattar de med?!

 10. Läskigt förberedd person, en farlig man.
  All typ av försök till kontakt genom skärm/i verkliga livet med barn/fiktiva barn bör lagföras!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X