Uppdatering tisdag morgon: mannen är identifierad, stort tack för hjälpen!
**************************

Vi behöver hjälp med att identifiera en man som kom för att möta en ung tjej. Han kom I falskskyltad bil, hade luva uppe och parkerade en bra bit från mötesplatsen.

Mannen är troligtvis hemmahörande i Helsingborg. Dalhem har diskuterats i chatten. Enligt mannen själv är han 50, kör lastbil och hävdar att han körde i Ängelholm och Kristianstad under fredagen.

Regskylten på bilen kommer från en släpvagn hemmahörande i Jönåker och verkar inte ha koppling till mannen.

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

SWISH 123 250 22 84

23 thoughts on “Vem är mannen? Kom med falskskyltad bil i Helsingborg.

 1. Det är Walter White gäddan.
  Jag gillade eran taktik i ett avsnitt där ni sa: ”Om du pratar med oss, så lägger vi inte ut detta.” Var väldigt kraftfullt att få gäddan att prata… Kör mer med fulknep, gäddorna dem gör ju lika dant.

 2. Kom igen nu. Skicka mannens identitet till Sara eller Patrik du som vet vem det är. Läskig jävel som tom skyltar om bilen innan han tänkt våldta ett barn

  1. Jaa om man tar sig tid att skylta om bilen, då är det riktigt riktigt illa! Hoppas han ges till känna och ställs till svars!

  1. Eller som virrige Hasse sa i ett avsnitt: ”vet man vem det är, då känner man igen honom det är jag övertygad om”. LOL. Svårt att veta vem någon är utan att känna igen. Han man slutat att känna igen någon, då vet man inte längre vem den misstänkte är. Haha.

   Den här gäddan maskerade bilen, men glömde att det är innehållet i bilen som är det intressanta och väldigt lätt att identifiera. Korkad nolla.

 3. Härligt ännu en exponerad, ser fram emot jubileums-gäddan 300, kommer hen få en t-shirt lr nåt liknande ?🤔

  1. Är det något att se fram emot? Själv så ser jag fram emot ett stopp! Att det inte finns fler. Att det tar ett slut. Att inga fler barn blir offer eller får lida för vad kräken utsätter dom för.

   1. Han ser fram emot att ytterligare en gädda identifieras så att han kan koka popcorn. De upphör ju inte att existera om ingen fler identifieras.

    1. Mjo detta har ett fantastiskt underhållsvärde, att se svin åka dit på detta sätt och hängas ut på den digitala skampålen kommer jag inte tröttna på i första taget, härligt och fascinerande hur de kan vara så obotligt dumma, pedofil-kuken styr uppenbarligen deras liv totalt och det är bra att så många äckel som möjligt åker dit !

 4. Han försökte göra vad han kunde för att inte bli mött av Dumpen. Alltså när ska detta att bli olagligt i Sverige, att grooma barn sexuellt och stämma träff är ett brott och de bör straffas för det.

  1. Det som du beskriver är redan olagligt. 😂 Den lagen kallas i dagligt tal för grooming-lagen. Den lagen fick väldigt mycket uppmärksamhet i media när den kom. Den lagen fick väldigt mycket uppmärksamhet i media när ”kapten klänning” dömdes för bland annat det brottet. Det borde ha varit omöjligt att inte veta det.

   Syftet med Dumpen är att belysa att det borde vara olagligt att även stämma träff med vuxna som man tror är ett barn. Det är nämligen inte olagligt eftersom att många kommer att fortsätta med det tills att de våldtagit och även fortsätta därefter.

   Basal allmänbildning.

   1. Men TACK för att du lärde mig detta. Du behöver ju inte vara en sån översittare för det. Det borde givetvis vara olagligt att träffa på Dumpen då de tror det är ett barn de har groomat. Så är det i USA i alla fall. Basal allmänbildning, jag kan mycket men inte allt.

 5. Vackert önsketänk. Nu är det ju så att vi existerar tillsammans på en helvetesplanet, och får tillsammans ta kampen för att göra det till mindre av ett helvete: För våra barn och kommande generationer.

 6. En sån liten råtta !
  Tänk om ni haft med er en stor papperslapp med texten ”jag raggar på barn”, o fäst den under hans vindrutetorkare.. då hade han velat kliva ur ..
  haha, eller klistermärken på bilen.. men ok då kan det bli fel på andra sätt.
  Jaja. Ännu en skamsen gädda.
  Bra jobbat ! ❤️☀️👍

 7. Bra han är identifierad. Ser ut som gamla UVS gymnasium logga på jackan. Där lärde man ut att köra lastbil. Bra jobbat! Kommer det en komplett publicering och konfrontation?

 8. Glöm inte att polisanmäla fanskapet för att ha kört med falskskyltad bil när ni väl har identifierat honom. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv Swedish
X