Sponsorer

Stort tack till våra fantastiska sponsorer!

Sponsorer ⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️

⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️

Vi såg ett tips i en grupp rörande en man som söker barn.

Vi följde upp tipset och skickade ut ett ett bete så högg han direkt och frågade barnet om hon ville ha en sockerdaddy.
– Jajamensan svarade vår fiktiva trettonåring.
Mannen ville inte visa några bilder men sötade konversationen precis som sockerpappor brukar.

Konversationen fortsatte på Snap. Så fort som han skrev någonting olämpligt så raderade han kommentaren direkt efter läsning. En del lyckades vi dock spara ner. Mannen ville dock videochatta med barnet och självklart fick han det.

Ljud från filmen:

Träff bokades. Inför träffen var mannen mycket nogrann med instruktioner om att barnet skulle gå bakom mannen så att ingen fick se dem ihop. Hans försiktighet är inte speciellt konstig. Mannen har nämligen haft en rad uppdrag i ungdomsprojekt för Rädda Barnen, VG-regionen mfl. Alltså ville han troligtvis inte bli sedd med en trettonåring.

Telefonsamtal när barnet är på väg till Trollhättan med tåg:

Var han arbetar idag vet vi inte, men tips emottages tacksamt.

Slutet ligger som ljud:

VILL NI HJÄLPA OSS ATT HÅLLA DUMPEN RULLANDE SÅ ÄR VI VÄLDIGT TACKSAMMA

SWISH 123 250 22 84 

 

30 thoughts on “Räddar inga barngäddan (Napp #295) Trollhättan

 1. Men äckel du ska inte gå o jaga 17-åringar heller 🤮 och hans förklaringar är så jävla dåliga..

 2. Va faaan! =D Det här är alltså mer eller mindre runt där jag bor! =D Alltså några hundra meter bort! Jag tar 24 bussen hela tiden!

 3. Jag bara beundrar er och det jobb ni lägger ner. Att få se denna gäddan gör mig glad och stolt över er. När man ser att alla peddosar ”ser upp” till Patrik gör det inte sämre 🤣. Fortsätt rensa bland patrasket.

 4. Wow…vilket napp. Den här gäddan slingrade sig verkligen när han insåg att han fastnat på kroken…på slutet av videon var det som att se honom kippa efter andan på torra land…inget mer syre…bara ljug, ljug och ljug. Förmodligen hör han till kategorin som tänder på att deflorera oskulder. I alla fall var det mitt intryck av honom.

 5. Godis och pengar till en 13 åring samt ”vejp”. Vilket äckel. Mycket väl medveten om vad han gör. Spelar dum i videon, så genomskinligt. Hoppas att hans liv blir förstört precis som han förstör andras liv.

 6. Riktigt bra jobbat, de som inte förstår trots bevis tycker jag är dom man skrattar högst åt men det är också en av de farligaste sorterna av alla pedos tror jag.
  Riktigt bra jobbat!

 7. Otroligt tröttsamt och väldigt tjatig! Hur kan han ens försöka förklara det helt uppenbara?

 8. Sara, Patrik och alla fiskare, ni är SÅ JÄVLA GRYMMA!! Kan inte tänka mig hur mycket ni kämpar på med att få till allt för att ni ska kunna avslöja dessa äckliga individer!
  Ni är bara BÄST!

 9. Jeg fatter ikke at dere klarer å beherske dere.
  Jeg vet om mange som hadde banket opp slike noe så jævlig.
  Fan for et svin.

 10. Som alltid så är ni bäst så stolt över er
  Så mycket tid ni lägger på det ni gör och skyddar våra barn från sånna sjuka samt äckliga typer av människor! Jag vet inte hur jag ska tacka er för det ni gör . Till fina folket säger jag ta hand om era underbara barn lägg mer tid på barnen prata varje dag med barnen skaffa en relation som en vän där barnen kan lita på er och berätta att för er . Jag själv brukar vara som en vän med mina barn så dem kan lita på mig och berätta allt för mig . Det finns mycket konstiga och skumma människor blad oss ute . Ta hand om er kram

 11. Det tar aldrig slut. Gång på gång på gång så dyker dessa äckel upp från vassen. Fan, vad ni är bra. Tack för det ni gör för våra barn! ❤️

 12. Och en s.k sugardaddy som inte ens hämtar barnet utan ber barnet åka tåg. Fattar han inte själv hur jävla korkad han är?

  1. Eller hur!!! Och som håller så hårt i sin äckliga 500-ing. 🤮 den ska han ”spara” till den gången hon 100% ska ligga med honom 🤮🤮🤮 Snål vidrig pedofil

 13. Usch! Man blir äcklad och förbanad. Verkar så otroligt vanligt idag, det behövs flera brigader med Dumpen över hela riket.

  Skydda barnen till varje pris!

 14. Tack!
  Underbart att se dem åka dit en efter en, snart är det 300-jubileum ❤️❤️❤️

 15. Läser just att han har fått sparken från sitt jobb på ”leklandet” tack vare Dumpen. Ni är guld!
  Hoppas framtida potentiella arbetsgivare tar sig tid att göra bakgrundskoll.
  Vore intressant med kommentar från Rädda Barnen, men det kommer tyvärr inte att hända.

 16. Som bussförare i Trollhättan så blir jag riktigt äcklad av att veta att man kanske kör runt på ett barn som är på väg att bli våldtaget, och man kan inte göra något åt det =( Gött att ni satte dit detta aset.

 17. Otroligt vad tjatiga dom blir, samma upprepning hela tiden och urkassa ursäkter.. Klassiskt peddogrej är att deras ordförråd blir plötsligt minimalt när dom inser att dom är rökta.. Sen får dom en ynklig ”tyck synd om mig” röst

 18. Men herregud tror han någon går på detdär? Skrattretande. Sök hjälp och låt barnen vara!!!!

 19. Den här killen är farlig, inte första och ej heller sista gången han kommer att söka efter minderåriga. Ni gör ett fantastisk jobb Sara och Patrik med team. Swishar varje månad. De konstiga är att fortfarande många av mina vänner vet inte vad dumpen är.

 20. Dessa äckel visar ånger efter att dom blivit påkomna, ingen ånger för barnen i sig…

 21. Trollhättan är fullt av gäddor tyvärr, har själv råkat ut för en hel drös som ung tonåring.. hade varit fantastiskt att få ta fast varenda en men det är nog preskriberat nu. Grymt jobbat!

 22. De som envisas med att förneka vill jag bara klippa till. Helig vrede.
  Men de som erkänner blir jag sorgfylld och känner visst medlidande med. Motbjudande sympati.

 23. Ni är ju så otroligt fantastisla. Själv orkar man inte med mer än att kolla på två, max tre gäddor på en dag innan det blir alldeles för mycket. Ni jobbar med det och TRÄFFAR dem. Är så innerligt tacksam över att ni finns.

 24. De som ljuger så där gräver bara sin grav djupare. Så motbjudande. Ärlighet och ånger är det minsta de kan göra.

 25. Alla dessa ljuger och förnekar på samma sätt. Inte ens när bevisen är framför dem så erkänner de. Jag tror att de måste lida av en rejäl empatistörning för att vilka utsätta barnen och även sina familjer för konsekvenserna.

  Tänker på alla de barn som berättat om övergrepp men inte blivit trodde då ”vanligt gott folk” går på förövarna lögner och manipulation. Så många barn som i slutändan hamnat hos sina förövare då det är en vårdnadshavare som utsatt dem. Allt för att det stått ord mot ord och barnen inte blir lyssnade till. Det som sker idag med alla barn som utsätts är inget annat än en en stor skandal.

 26. Man märker verkligen i chatten vilket beroende han har av att fortsätta hålla kontakten och att han vet mkt väl att det är fel. Han raderar och tjatar på barnet att hon skall radera meddelanden för ”hennes” skull. När det i verkligheten handlar om att han vill skydda sig själv för att han VET att det är fel men han är så sjukt fast i beroendet i sin lust och fantasi om att han tror att han skall få ha sex med barnet.
  Så otroligt tydligt hur sjuka dessa pedofiler är.

 27. Snacka om trög i huvudet, IQ fiskmås, dålig självinsikt om vad han håller på med, dummare ”man” än denna är svårt att hitta, ett fall för en hjärnskrynklare….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *